Uit het archief

Uit het archief: de jeugdteams van 1983-1984

7 februari 16:00  In april 2024 bestaat SV Someren tachtig jaar. Momenteel heeft onze vereniging ruim 1500 leden, maar veertig jaar geleden was het ledenaantal nog niet de helft. In deze 26ste aflevering aandacht voor onze 22 jeugdteams in het jubileumjaar 1984.meer »

Uit het archief: de seniorenteams van 1984

10 januari 8:45  In april 2024 bestaat SV Someren tachtig jaar. Momenteel heeft onze vereniging ruim 1500 leden, maar veertig jaar geleden was het ledenaantal beduidend minder groot. In de komende afleveringen aandacht voor alle (team)foto’s van onze leden in het jubileumjaar 1984. meer »

SV Someren speelde in 2001 voor de eerste keer tegen landskampioen PSV

15 november 9:15  (Alle andere afleveringen zijn op deze website terug te vinden via Nieuws - Uit het archief) In 2001 vierde de gemeente Someren dat het 700 jaar een eigen dorpsbestuur had. In dat kader organiseerde SV Someren een aantal activiteiten, waaronder het spelen van een wedstrijd tegen een gerenommeerde Betaald Voetbal Organisatie. Bekende clubs als Anderlecht en Feijenoord konden niet voldoen aan dat verzoek, maar landskampioen PSV werd bereid gevonden om zijn oefencampagne in Someren te starten. Een comité onder voorzitterschap van Hans Geers zette een strakke organisatie neer, zodat enkele duizenden toeschouwers de wedstrijd zonder problemen zouden kunnen bezoeken. meer »

Uit het archief: De oprichting van Sportvereniging Someren

4 september 19:00  In de 23ste aflevering van 'Uit het archief' besteden onze archiefmedewerkers deze keer aandacht aan: De oprichting van Sportvereniging Someren meer »

Uit het archief: Somerense jeugdkampioenen van 1991-1998

11 mei 20:00  In de serie 'Uit het archief' besteden we deze keer aandacht aan de kampioensteams bij de jeugdafdeling van 1991 t/m 1998. Wie nog originele of digitale foto’s van jeugdteams uit die periode heeft; we ontvangen ze graag via a.vanmaris1@upcmail.nl of gerardslegers@outlook.commeer »

Uit het archief: Somerense jeugdkampioenen van 1975 t/m 1990

28 maart 21:00  In de serie 'Uit het archief' besteden we deze keer aandacht aan de kampioensteams bij de jeugdafdeling van 1975 t/m 1990. Wie nog originele of digitale foto’s van jeugdteams uit die periode heeft; we ontvangen ze graag via a.vanmaris1@upcmail.nl of gerardslegers@outlook.commeer »

Uit het archief: Carnaval bij CV De Scheneschoppers

15 februari 19:15  In deze twintigste aflevering: Carnaval bij CV De Scheneschoppers 1979-1999. We hebben niet alle foto’s uit die periode in ons bezit. Wie nog (digitale) carnavalsfoto’s uit die periode of later (vanaf 2000) heeft, we ontvangen ze graag via gerardslegers@outlook.com of a.vanmaris1@upcmail.nlmeer »

Uit het archief: Someren kreeg pak slaag van NAC en Pierre van Hooijdonk (1994)

13 januari 14:45  In de serie 'Uit het archief' duiken clubarchivaris Gerard Slegers en Toon van Maris in ons uitgebreide clubarchief om interessante, opmerkelijke of verloren gewaande wetenswaardigheden uit de historie van SV Someren te belichten. Op 3 augustus 1994 speelde Someren als afsluiting van het 50-jarig bestaansjubileum een oefenwedstrijd tegen eredivisionist NAC. In deze 19e aflevering: Someren kreeg pak slaag van NAC en Pierre van Hooijdonk (1994) meer »