Uit het archief

Uit het archief: De historie van de Kanaalderby sinds 2011

11 september 13:15  In de serie 'Uit het archief' duiken clubarchivaris Gerard Slegers en Toon van Maris in ons uitgebreide clubarchief om interessante, opmerkelijke of verloren gewaande wetenswaardigheden uit de historie van SV Someren te belichten. Vanwege de komende bekerwedstrijd Someren-NWC gaat deze veertiende aflevering over de historie van de Kanaalderby. meer »

Uit het archief: Onze groeiende jeugdafdeling (1949-1974)

31 augustus 20:00  In de serie 'Uit het archief' duiken clubarchivaris Gerard Slegers en Toon van Maris in ons uitgebreide clubarchief om interessante, opmerkelijke of verloren gewaande wetenswaardigheden uit de historie van SV Someren te belichten. In deze dertiende aflevering: Onze groeiende jeugdafdeling in de periode van 1949-1974. Wie nog (digitale) foto’s van jeugdteams uit die periode heeft, we ontvangen ze graag via gerardslegers@outlook.com of a.vanmaris1@upcmail.nlmeer »

Uit het archief: De voetbalvakantiekampen van SV Someren

30 juli 14:15  In de serie 'Uit het archief' duiken clubarchivaris Gerard Slegers en Toon van Maris in ons uitgebreide clubarchief om interessante, opmerkelijke of verloren gewaande wetenswaardigheden uit de historie van SV Someren te belichten. In deze twaalfde aflevering: De voetbalvakantiekampen van SV Someren. meer »

Uit het archief deel 11: de opening van sportpark De Potacker

7 juli 8:00  In de serie 'Uit het archief' duiken Gerard Slegers en Toon van Maris in ons uitgebreide clubarchief om interessante, opmerkelijke of verloren gewaande wetenswaardigheden uit de historie van SV Someren te belichten. In de elfde aflevering van ‘Uit het archief’ kijken we terug naar de opening van sportpark De Potacker in het jaar 1948.meer »

Uit het archief: 50 jaar vrouwenvoetbal bij SV Someren

29 mei 14:30  In de serie 'Uit het archief' duiken Gerard Slegers en Toon van Maris in ons uitgebreide clubarchief om interessante, opmerkelijke of verloren gewaande wetenswaardigheden uit de historie van SV Someren te belichten. In deze tiende aflevering blikken we terug op de geschiedenis van de damesafdeling, die inmiddels ruim 52 jaar bestaat, maar eind mei 2022 haar 50-jarig jubileum viert. meer »

Uit het archief: de jeugd van 1978-1979

4 mei 19:30  In de serie 'Uit het archief' duiken Gerard Slegers en Toon van Maris in ons uitgebreide clubarchief om interessante, opmerkelijke of verloren gewaande wetenswaardigheden uit de historie van SV Someren te belichten. meer »

Uit het archief: 1935, Opening voetbalterrein Wilhelmina

4 april 20:45  In de serie 'Uit het archief' duiken Gerard Slegers en Toon van Maris in ons uitgebreide clubarchief om interessante, opmerkelijke of verloren gewaande wetenswaardigheden uit de historie van SV Someren te belichten. In deze achtste aflevering gaan we ver terug in de tijd. Voor de Tweede Wereldoorlog werd er in Someren-Dorp (Voetbalvereniging Wilhelmina) en in ’t Eind (EVV Sparta) ook al gevoetbald. In juli 1935 voetbalden beide teams tegen elkaar vanwege de ingebruikname van een nieuw voetbalterrein in het Dorp.meer »

Uit het archief: Het voetbaldrama van 1977

24 maart 12:45  In de serie 'Uit het archief' duiken Gerard Slegers en Toon van Maris in ons uitgebreide clubarchief om interessante, opmerkelijke of verloren gewaande wetenswaardigheden uit de historie van SV Someren te belichten. In deze zevende aflevering: Het voetbaldrama van 1977. Bij de rëunie vind je ook een link, waar je historische filmbeelden en interviews kunt zien.meer »

Zondag 2 oktober 2022 - aanvang 14:30 uur Sportpark 't Hetjen