route |     contact |     normen en waarden
Hoofdsponsor
Kledingsponsor
Hoofdsponsor jeugd
5 sterren sponsoren

Sponsorcommissie

Sponsorbijeenkomst SV Someren:

8 december 12:00  Op zondag 8 december 2019 mocht SV Someren maar liefst 8 nieuwe sponsoren begroeten die een sponsorcontract kwamen ondertekenen. De ondertekening vond plaats in de bestuurskamer voorafgaand aan de wedstrijd van Someren 1 tegen de gasten uit Veldhoven, Marvilde 1.meer »

524x gelezen

Verlengd hoofdsponsorcontract en nieuw logo SV Someren

15 oktober 19:15  SV Someren en Ties Steenstra hebben hun onderlinge samenwerking met drie jaar verlengd. Steenstra Media Reclame- en Internetbureau is al sinds 2013 hoofdsponsor van de jeugdafdeling en verbindt zich zeker nog tot 2022 aan de voetbalclub.meer »

570x gelezen

Sponsormiddag 25 november 2018

2 december 11:30  Sponsormiddag november 2018meer »


De SVS cadeaubon: ideaal voor de feestdagen!

30 november 12:00  Beste leden, Met December Feestmaand weer voor de deur vinden wij het belangrijk om als vereniging ook te denken aan onze vele trouwe sponsoren! Als u het lastig vindt om een juist cadeau te bedenken voor uw medewerker, vriend, vriendin of eenieder die je graag wilt verrassen? En hebt u ook niet veel tijd om dit uit te kiezen? Dan hebben wij de oplossing voor u! Onze SVS CADEAUBON kunt u inmiddels inleveren bij veel enthousiast deelnemende Sponsoren en inruilen tegen waardevolle geschenken voor de feestdagen!meer »

330x gelezen

Sponsoren tekenen nieuw contract bij SV Someren

5 juni 11:45  Op zondag 27 mei 2018 heeft er een sponsor bijeenkomst plaatsgevonden in de bestuurskamer van ons sportpark. Wederom hebben zich een aantal nieuwe sponsoren aangesloten.meer »


Van Wijnen Zuid nieuwe 3 sterren sponsor

4 oktober 20:45  Namens van Wijnen Zuid is vandaag aanwezig Willem Hurkmans. Willem is geen onbekende van SV Someren. Reeds jarenlang lid van de vereniging na zijn overstap vanaf Lierop. De hoogste jeugdteams doorlopen en jarenlang speler geweest van de A en B selectie van SV Someren. Inmiddels nog steeds actief bij het vierde elftal. Willem is sinds een tijdje werkzaamheden als controller bij Van Wijnen Zuid en heeft hen bereid gevonden 3 sterrensponsor te worden van SV Someren. meer »

773x gelezen

ETB Willem Bos nieuwe shirtsponsor SV Someren 3

4 oktober 20:30  William en Jeroen Bos hebben in 2008 het bedrijf ETB Willem Bos overgenomen van hun vader Willem Bos. Alle drie dragen zij al jaren SV Someren een warm hart toe. Al geruime tijd is ETB Willem Bos stersponsor van onze mooie vereniging en William en Jeroen hebben beide jarenlang zowel in de jeugd als bij de senioren voor onze vereniging gevoetbald. Nadat William zijn meer dan verdienstelijke carrière in de selectie van SV Someren beëindigde en besloot een elftalletje lager te gaan voetballen is ETB Willem Bos shirtsponsor geweest van het vijfde en later ook het vierde elftal waarin William speelde. meer »

613x gelezen

Uitslag Rabobank Clubkas Campagne

27 mei 21:15  Beste leden van SV Someren, Van 6 t/m 30 april vond de stemperiode van de Rabobank Clubkas Campagne plaats. Veel leden van de Rabobank en van SV Someren zijn in actie gekomen en hebben hun stem uitgebracht op SV Someren. De Rabobank leden hebben in totaal 625 stemmen uitgebracht op onze club. Dit betekent dat wij binnenkort het bedrag van € 2.036,18 van de Rabobank tegemoet mogen zien. Een fantastisch resultaat waarvoor wij, de Sponsorcommissie van SV Someren, jullie - onze leden, heel erg willen bedanken. We zijn er trots op dat er zoveel stemmen onze kant op gekomen zijn. Dit jaar had de Rabobank een totaal bedrag ter beschikking gesteld van € 275.000,- wat verdeeld werd aan de deelnemende verenigingen. SV Someren eindigde in Someren-Dorp als 2e met de uitgebrachte stemmen. Nogmaals dank aan jullie allemaal en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Actie commissie SV Someren Janny Bukkems en Annie van Otterdijk

543x gelezen

Ga naar archief

Voorbeschouwing

Zondag 26 september 2021 - aanvang 14:30 uur Sportpark Moorland
Oirschot Vooruit 1 (zon)
VS
Someren 1 (zon)
Lees voorbeschouwing

Klik_hier_voor_de_Corona_regels.PNG

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!