Sponsorcommissie

Bedankbericht namens de sponsorcommissie

24 december 13:45  Beste sponsoren van SV Someren, Aan het einde van 2021 kijken we als vereniging terug op het huidige jaar. Een jaar dat gekenmerkt werd door sportiviteit, maar zeker ook door de vele regels betreffende Covid. We vertrouwen erop dat het nieuwe jaar beter wordt en dat er in 2022 weer volop gevoetbald kan worden. Eveneens hopen we dat het nieuwe jaar ook voor u succesvol wordt.meer »

SVS-cadeaubon, goed idee!

16 december 19:45  December feestmaand! Nu volop in het teken van kerst met licht en leuke tradities. Een mooi geschenk hoort daar vaak bij. Een tip voor iedereen en zeker voor leden met keuzestress: geef een SV Someren-cadeaubon! Leuk om te krijgen en in te leveren bij de deelnemende sponsoren van onze vereniging. meer »

Mooie uitslag Rabo ClubSupport

20 november 10:15  Beste leden van SV Someren. Van 4 t/m 25 oktober vond de stemperiode van de Rabo ClubSupport plaats. Veel leden van de Rabobank en van SV Someren zijn in actie gekomen en hebben hun stem uitgebracht op SV Someren. meer »