Sponsorcommissie - SV Someren
route |     contact |     normen en waarden
Hoofdsponsor
Kledingsponsor
Hoofdsponsor jeugd
5 sterren sponsoren

Sponsorcommissie

Extra € 1256,- voor SV Someren van de Vriendenloterij.

22 maart 19:45  SV Someren heeft een extra bijdrage van € 1256,- ontvangen van de Vriendenloterij. De bijdrage komt voort uit de extra schenking van 5,6 miljoen euro die is vrijgemaakt voor clubs en verenigingen die trainen en repeteren. Op deze manier biedt de VriendenLoterij een financiële steun in de rug aan ruim 2.400 clubs en verenigingen in tijden van hoge energiekosten, van sportclubs tot muziek-, toneel- en theaterverenigingen.meer »

118x gelezen

IPM Partners en Prodim International hoofdsponsors meidenvoetbal

3 december 15:00  Gisteren werden de nieuwe hoofdsponsors voor de MO17 gepresenteerd: IPM Partners en Prodim International. Beide organisaties zijn een overeenkomst van 4 jaar aangegaan. Een mooie stap voor de verdere ontwikkeling van de meidenteams binnen de samenwerking ST SV Someren-NWC!meer »


Hoofdsponsor Larco verlengt sponsorcontract

7 november 20:15  Afgelopen weekend heeft Wim van de Laar van hoofdsponsor Larco zijn handtekening gezet onder een nieuw sponsorcontract voor 5 jaar. Naast de huidige shirtsponsoring van Someren 1, 2 en O23, zal Larco vanaf heden ook op het shirt van Dames 1 prijken.meer »

388x gelezen

Zeven nieuwe sponsoren voor SV Someren

3 november 20:15  Op zondag 9 oktober 2022 ondertekenden maar liefst zeven nieuwe sponsoren een sponsorcontract bij SV Someren, waarmee we als vereniging natuurlijk heel blij zijn. De ondertekening vond plaats in de bestuurskamer, voorafgaand aan de gewonnen wedstrijd van ons eerste elftal tegen ZSV.meer »

644x gelezen

Steenstra Media nog (minimaal) 3 jaar hoofdsponsor Jeugd

21 september 20:15  Steenstra Media Reclame en Internetbureau heeft het sponsorcontract, als hoofdsponsor van onze jeugdafdeling, met 3 jaren verlengd. Steenstra Media is al sinds 2013 hoofdsponsor en blijft dat tot (minimaal) 2025! meer »

357x gelezen

Uitslag 'Spek de kas van je vereniging'-actie Jumbo Someren

21 april 19:00  Afgelopen woensdagavond 20 april kreeg voorzitter Antoon Sonnemans de cheque overhandigd van Harrie Welten voor de actie “spek je kas van je vereniging” van JUMBO Someren. Wij zijn op de 1e plaatst geëindigd en hebben het mooie bedrag van €1456,31 in ontvangst mogen nemen! meer »

310x gelezen

Tussenstand Spek de kas-actie van Jumbo

14 maart 21:45  Momenteel staat SV Someren op een mooie eerste plaats bij de Spek de kas van je vereniging-actie van Jumbo Harrie Welten in Someren! Je hebt nog een maand om je stemmen uit te brengen, we hopen dat jullie SV Someren blijven steunen. Bedankt voor jullie stemmen!meer »

493x gelezen

Spek de kas van je vereniging-actie bij Jumbo Someren

19 februari 8:30  Tot en met 12 april loopt bij Jumbo Someren de Spek de kas van je vereniging-actie. Hierbij kun je bij je boodschappen punten sparen voor SV Someren!meer »

334x gelezen

Ga naar archief

Voorbeschouwing

Zondag 8 oktober 2023 - aanvang 14:30 uur Sportpark De Potacker
Someren 1 (zon)
VS
Chevremont 1 (zon)
Lees voorbeschouwing


voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!