Sponsorcommissie - SV Someren
route |     contact |     normen en waarden
Hoofdsponsor
Kledingsponsor
Hoofdsponsor jeugd
5 sterren sponsoren

Sponsorcommissie

IPM Partners en Prodim International hoofdsponsors meidenvoetbal

3 december 15:00  Gisteren werden de nieuwe hoofdsponsors voor de MO17 gepresenteerd: IPM Partners en Prodim International. Beide organisaties zijn een overeenkomst van 4 jaar aangegaan. Een mooie stap voor de verdere ontwikkeling van de meidenteams binnen de samenwerking ST SV Someren-NWC!meer »


Hoofdsponsor Larco verlengt sponsorcontract

7 november 20:15  Afgelopen weekend heeft Wim van de Laar van hoofdsponsor Larco zijn handtekening gezet onder een nieuw sponsorcontract voor 5 jaar. Naast de huidige shirtsponsoring van Someren 1, 2 en O23, zal Larco vanaf heden ook op het shirt van Dames 1 prijken.meer »

337x gelezen

Zeven nieuwe sponsoren voor SV Someren

3 november 20:15  Op zondag 9 oktober 2022 ondertekenden maar liefst zeven nieuwe sponsoren een sponsorcontract bij SV Someren, waarmee we als vereniging natuurlijk heel blij zijn. De ondertekening vond plaats in de bestuurskamer, voorafgaand aan de gewonnen wedstrijd van ons eerste elftal tegen ZSV.meer »

531x gelezen

Steenstra Media nog (minimaal) 3 jaar hoofdsponsor Jeugd

21 september 20:15  Steenstra Media Reclame en Internetbureau heeft het sponsorcontract, als hoofdsponsor van onze jeugdafdeling, met 3 jaren verlengd. Steenstra Media is al sinds 2013 hoofdsponsor en blijft dat tot (minimaal) 2025! meer »

238x gelezen

Uitslag 'Spek de kas van je vereniging'-actie Jumbo Someren

21 april 19:00  Afgelopen woensdagavond 20 april kreeg voorzitter Antoon Sonnemans de cheque overhandigd van Harrie Welten voor de actie “spek je kas van je vereniging” van JUMBO Someren. Wij zijn op de 1e plaatst geëindigd en hebben het mooie bedrag van €1456,31 in ontvangst mogen nemen! meer »

275x gelezen

Tussenstand Spek de kas-actie van Jumbo

14 maart 21:45  Momenteel staat SV Someren op een mooie eerste plaats bij de Spek de kas van je vereniging-actie van Jumbo Harrie Welten in Someren! Je hebt nog een maand om je stemmen uit te brengen, we hopen dat jullie SV Someren blijven steunen. Bedankt voor jullie stemmen!meer »

431x gelezen

Spek de kas van je vereniging-actie bij Jumbo Someren

19 februari 8:30  Tot en met 12 april loopt bij Jumbo Someren de Spek de kas van je vereniging-actie. Hierbij kun je bij je boodschappen punten sparen voor SV Someren!meer »

287x gelezen

Bedankbericht namens de sponsorcommissie

24 december 13:45  Beste sponsoren van SV Someren, Aan het einde van 2021 kijken we als vereniging terug op het huidige jaar. Een jaar dat gekenmerkt werd door sportiviteit, maar zeker ook door de vele regels betreffende Covid. We vertrouwen erop dat het nieuwe jaar beter wordt en dat er in 2022 weer volop gevoetbald kan worden. Eveneens hopen we dat het nieuwe jaar ook voor u succesvol wordt.meer »

336x gelezen

Ga naar archief

Voorbeschouwing

Zondag 26 maart 2023 - aanvang 14:30 uur Sportpark Soetendaal
Volharding 1 (zon)
VS
Someren 1 (zon)
Lees voorbeschouwing

vsn.jpg

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!