route |     contact |     normen en waarden
Hoofdsponsor
Kledingsponsor
Hoofdsponsor jeugd
5 sterren sponsoren

Sponsorcommissie

Bedankbericht namens de sponsorcommissie

24 december 13:45  Beste sponsoren van SV Someren, Aan het einde van 2021 kijken we als vereniging terug op het huidige jaar. Een jaar dat gekenmerkt werd door sportiviteit, maar zeker ook door de vele regels betreffende Covid. We vertrouwen erop dat het nieuwe jaar beter wordt en dat er in 2022 weer volop gevoetbald kan worden. Eveneens hopen we dat het nieuwe jaar ook voor u succesvol wordt.meer »

257x gelezen

SVS-cadeaubon, goed idee!

16 december 19:45  December feestmaand! Nu volop in het teken van kerst met licht en leuke tradities. Een mooi geschenk hoort daar vaak bij. Een tip voor iedereen en zeker voor leden met keuzestress: geef een SV Someren-cadeaubon! Leuk om te krijgen en in te leveren bij de deelnemende sponsoren van onze vereniging. meer »

223x gelezen

Mooie uitslag Rabo ClubSupport

20 november 10:15  Beste leden van SV Someren. Van 4 t/m 25 oktober vond de stemperiode van de Rabo ClubSupport plaats. Veel leden van de Rabobank en van SV Someren zijn in actie gekomen en hebben hun stem uitgebracht op SV Someren. meer »

263x gelezen

Sponsoren tekenen een nieuw of vernieuwd contract bij SV Someren

18 oktober 20:00  Op zondag 17 oktober 2021 mocht SV Someren weer een aantal sponsoren begroeten die een sponsorcontract kwamen ondertekenen. Het ondertekenen van het contract vond plaats in een goed gevulde bestuurskamer op Super Sunday voor SV Someren. Niet alleen ons vaandelteam speelde tegen het eerste elftal van Mierlo-Hout maar ook het tweede en derde elftal evenals dames 1 speelden thuis hun competitiewedstrijden.meer »


Voorstellen nieuwe reclamebordhouders

7 oktober 19:45  Beste leden, supporters, sponsoren en eenieder die SV Someren een warm hart toedraagt, Naast sponsoren die onze vereniging al jaren hun steun toevertrouwen, mogen wij aan het begin van dit nieuwe voetbalseizoen weer een mooi aantal nieuwe Reclamebordhouders begroeten, welke wij graag even aan u voorstellen. meer »

149x gelezen

Sponsorbijeenkomst SV Someren:

8 december 12:00  Op zondag 8 december 2019 mocht SV Someren maar liefst 8 nieuwe sponsoren begroeten die een sponsorcontract kwamen ondertekenen. De ondertekening vond plaats in de bestuurskamer voorafgaand aan de wedstrijd van Someren 1 tegen de gasten uit Veldhoven, Marvilde 1.meer »

642x gelezen

Verlengd hoofdsponsorcontract en nieuw logo SV Someren

15 oktober 19:15  SV Someren en Ties Steenstra hebben hun onderlinge samenwerking met drie jaar verlengd. Steenstra Media Reclame- en Internetbureau is al sinds 2013 hoofdsponsor van de jeugdafdeling en verbindt zich zeker nog tot 2022 aan de voetbalclub.meer »

651x gelezen

Sponsormiddag 25 november 2018

2 december 11:30  Sponsormiddag november 2018meer »


Ga naar archief

Voorbeschouwing

Zondag 30 januari 2022 - aanvang 13:30 uur Sportpark De Potacker
Someren 1 (zon)
VS
Brabantia 1 (zon)
Lees voorbeschouwing

Klik_hier_voor_de_Corona_regels.PNG

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!