Sponsorcommissie

Hoofdsponsor Larco verlengt sponsorcontract

7 november 20:15  Afgelopen weekend heeft Wim van de Laar van hoofdsponsor Larco zijn handtekening gezet onder een nieuw sponsorcontract voor 5 jaar. Naast de huidige shirtsponsoring van Someren 1, 2 en O23, zal Larco vanaf heden ook op het shirt van Dames 1 prijken.meer »

Zeven nieuwe sponsoren voor SV Someren

3 november 20:15  Op zondag 9 oktober 2022 ondertekenden maar liefst zeven nieuwe sponsoren een sponsorcontract bij SV Someren, waarmee we als vereniging natuurlijk heel blij zijn. De ondertekening vond plaats in de bestuurskamer, voorafgaand aan de gewonnen wedstrijd van ons eerste elftal tegen ZSV.meer »

Steenstra Media nog (minimaal) 3 jaar hoofdsponsor Jeugd

21 september 20:15  Steenstra Media Reclame en Internetbureau heeft het sponsorcontract, als hoofdsponsor van onze jeugdafdeling, met 3 jaren verlengd. Steenstra Media is al sinds 2013 hoofdsponsor en blijft dat tot (minimaal) 2025! meer »

Uitslag 'Spek de kas van je vereniging'-actie Jumbo Someren

21 april 19:00  Afgelopen woensdagavond 20 april kreeg voorzitter Antoon Sonnemans de cheque overhandigd van Harrie Welten voor de actie “spek je kas van je vereniging” van JUMBO Someren. Wij zijn op de 1e plaatst geëindigd en hebben het mooie bedrag van €1456,31 in ontvangst mogen nemen! meer »

Tussenstand Spek de kas-actie van Jumbo

14 maart 21:45  Momenteel staat SV Someren op een mooie eerste plaats bij de Spek de kas van je vereniging-actie van Jumbo Harrie Welten in Someren! Je hebt nog een maand om je stemmen uit te brengen, we hopen dat jullie SV Someren blijven steunen. Bedankt voor jullie stemmen!meer »

Spek de kas van je vereniging-actie bij Jumbo Someren

19 februari 8:30  Tot en met 12 april loopt bij Jumbo Someren de Spek de kas van je vereniging-actie. Hierbij kun je bij je boodschappen punten sparen voor SV Someren!meer »

Bedankbericht namens de sponsorcommissie

24 december 13:45  Beste sponsoren van SV Someren, Aan het einde van 2021 kijken we als vereniging terug op het huidige jaar. Een jaar dat gekenmerkt werd door sportiviteit, maar zeker ook door de vele regels betreffende Covid. We vertrouwen erop dat het nieuwe jaar beter wordt en dat er in 2022 weer volop gevoetbald kan worden. Eveneens hopen we dat het nieuwe jaar ook voor u succesvol wordt.meer »

SVS-cadeaubon, goed idee!

16 december 19:45  December feestmaand! Nu volop in het teken van kerst met licht en leuke tradities. Een mooi geschenk hoort daar vaak bij. Een tip voor iedereen en zeker voor leden met keuzestress: geef een SV Someren-cadeaubon! Leuk om te krijgen en in te leveren bij de deelnemende sponsoren van onze vereniging. meer »

Zondag 4 december 2022 - aanvang 14:00 uur Sportpark De Potacker
Deurne 1 (zon)