route |     contact |     normen en waarden
Hoofdsponsor
Kledingsponsor
Hoofdsponsor jeugd
5 sterren sponsoren

Sponsorcommissie

Uitslag 'Spek de kas van je vereniging'-actie Jumbo Someren

21 april 19:00  Afgelopen woensdagavond 20 april kreeg voorzitter Antoon Sonnemans de cheque overhandigd van Harrie Welten voor de actie “spek je kas van je vereniging” van JUMBO Someren. Wij zijn op de 1e plaatst geëindigd en hebben het mooie bedrag van €1456,31 in ontvangst mogen nemen! meer »

238x gelezen

Tussenstand Spek de kas-actie van Jumbo

14 maart 21:45  Momenteel staat SV Someren op een mooie eerste plaats bij de Spek de kas van je vereniging-actie van Jumbo Harrie Welten in Someren! Je hebt nog een maand om je stemmen uit te brengen, we hopen dat jullie SV Someren blijven steunen. Bedankt voor jullie stemmen!meer »

257x gelezen

Spek de kas van je vereniging-actie bij Jumbo Someren

19 februari 8:30  Tot en met 12 april loopt bij Jumbo Someren de Spek de kas van je vereniging-actie. Hierbij kun je bij je boodschappen punten sparen voor SV Someren!meer »

230x gelezen

Bedankbericht namens de sponsorcommissie

24 december 13:45  Beste sponsoren van SV Someren, Aan het einde van 2021 kijken we als vereniging terug op het huidige jaar. Een jaar dat gekenmerkt werd door sportiviteit, maar zeker ook door de vele regels betreffende Covid. We vertrouwen erop dat het nieuwe jaar beter wordt en dat er in 2022 weer volop gevoetbald kan worden. Eveneens hopen we dat het nieuwe jaar ook voor u succesvol wordt.meer »

297x gelezen

SVS-cadeaubon, goed idee!

16 december 19:45  December feestmaand! Nu volop in het teken van kerst met licht en leuke tradities. Een mooi geschenk hoort daar vaak bij. Een tip voor iedereen en zeker voor leden met keuzestress: geef een SV Someren-cadeaubon! Leuk om te krijgen en in te leveren bij de deelnemende sponsoren van onze vereniging. meer »

266x gelezen

Mooie uitslag Rabo ClubSupport

20 november 10:15  Beste leden van SV Someren. Van 4 t/m 25 oktober vond de stemperiode van de Rabo ClubSupport plaats. Veel leden van de Rabobank en van SV Someren zijn in actie gekomen en hebben hun stem uitgebracht op SV Someren. meer »

294x gelezen

Sponsoren tekenen een nieuw of vernieuwd contract bij SV Someren

18 oktober 20:00  Op zondag 17 oktober 2021 mocht SV Someren weer een aantal sponsoren begroeten die een sponsorcontract kwamen ondertekenen. Het ondertekenen van het contract vond plaats in een goed gevulde bestuurskamer op Super Sunday voor SV Someren. Niet alleen ons vaandelteam speelde tegen het eerste elftal van Mierlo-Hout maar ook het tweede en derde elftal evenals dames 1 speelden thuis hun competitiewedstrijden.meer »


Voorstellen nieuwe reclamebordhouders

7 oktober 19:45  Beste leden, supporters, sponsoren en eenieder die SV Someren een warm hart toedraagt, Naast sponsoren die onze vereniging al jaren hun steun toevertrouwen, mogen wij aan het begin van dit nieuwe voetbalseizoen weer een mooi aantal nieuwe Reclamebordhouders begroeten, welke wij graag even aan u voorstellen. meer »

184x gelezen

Ga naar archief

Voorbeschouwing

s.v. Someren 1
Geen wedstrijd bekend


VSN_voetbaldagen.jpg

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!