Sponsorcommissie

Sponsorbijeenkomst SV Someren:

8 december 12:00  Op zondag 8 december 2019 mocht SV Someren maar liefst 8 nieuwe sponsoren begroeten die een sponsorcontract kwamen ondertekenen. De ondertekening vond plaats in de bestuurskamer voorafgaand aan de wedstrijd van Someren 1 tegen de gasten uit Veldhoven, Marvilde 1.meer »

Verlengd hoofdsponsorcontract en nieuw logo SV Someren

15 oktober 19:15  SV Someren en Ties Steenstra hebben hun onderlinge samenwerking met drie jaar verlengd. Steenstra Media Reclame- en Internetbureau is al sinds 2013 hoofdsponsor van de jeugdafdeling en verbindt zich zeker nog tot 2022 aan de voetbalclub.meer »

Sponsormiddag 25 november 2018

2 december 11:30  Sponsormiddag november 2018meer »

De SVS cadeaubon: ideaal voor de feestdagen!

30 november 12:00  Beste leden, Met December Feestmaand weer voor de deur vinden wij het belangrijk om als vereniging ook te denken aan onze vele trouwe sponsoren! Als u het lastig vindt om een juist cadeau te bedenken voor uw medewerker, vriend, vriendin of eenieder die je graag wilt verrassen? En hebt u ook niet veel tijd om dit uit te kiezen? Dan hebben wij de oplossing voor u! Onze SVS CADEAUBON kunt u inmiddels inleveren bij veel enthousiast deelnemende Sponsoren en inruilen tegen waardevolle geschenken voor de feestdagen!meer »

Sponsoren tekenen nieuw contract bij SV Someren

5 juni 11:45  Op zondag 27 mei 2018 heeft er een sponsor bijeenkomst plaatsgevonden in de bestuurskamer van ons sportpark. Wederom hebben zich een aantal nieuwe sponsoren aangesloten.meer »

Van Wijnen Zuid nieuwe 3 sterren sponsor