Kampioenen

JO19-1 kampioen! (update: met verslag)

14 mei 15:00  Afgelopen zaterdag werden onze mannen van JO19-1 kampioen in de 4e divisie. Door de onverwachte nederlaag van de enige overgebleven concurrent Oirschot Vooruit eerder op de dag, wist onze JO19-1 wat er te doen stond: bij winst was het kampioenschap binnen! Door met 0-3 te winnen bij Sparta '18 werd aan deze eis voldaan en kon het feest losbarsten. Wat volgden was een huldiging in onze feesttent. Extra knap: Dit team presteert het om back-to-back kampioen te worden in zowel de hoofdklasse (eind '23) als in de 4e divisie (nu). Proficiat heren, top prestatie!meer »

MO15-2 kampioen!

11 mei 15:00  Op een warm sportpark de Kranenmortel in Deurne heeft SV Someren MO15-2 het kampioenschap binnengehaald. Ze zijn na vandaag niet meer in te halen door concurrent RKVV Keldonk MO15-1, welke twee keer werd verslagen dit seizoen door onze meiden. Een terechte kampioen dus! Proficiat!meer »

Someren 3 (wederom) kampioen!

14 april 15:00  Voor het tweede seizoen op rij heeft SV Someren 3 het kampioenschap binnengehaald! Gisteren werd Mariahout met een 2-0 nederlaag naar huis gestuurd en met nog 3 wedstrijden te spelen, zijn ze niet meer in te halen! Proficiat heren!meer »

SV Someren JO12-1 kampioen!

16 maart 20:00  Dankzij een 2-0 overwinning op de enige overgebleven concurrent SV Unitas '59 is onze JO12-1 vandaag kampioen geworden in de 1e klasse. De mannen van trainers Coen van den Burg en Tuur van Wetten zijn niet meer in te halen door de concurrenten! Proficiat mannen, maak er een mooi feestje van!meer »

JO15-2 ongeslagen kampioen!

20 december 11:30  In een competitie doe voor de helft bestond uit JO15-1 elftallen wisten onze mannen van JO15-2 afgelopen weekend wat ze moesten doen: winnen = kampioen! De huidige nummer 2 van de competitie RKVV de Raven JO15-1 (Luyksgestel) was de tegenstander. Onze mannen lieten geen spaan heel van de tegenstander en het werd maar liefst 2-8. Hierdoor is onze JO15-2 ongeslagen (slechts 1 gelijkspel) kampioen geworden. Van harte gefeliciteerd!meer »

JO11-1 kampioen!