Geen E, F en Mini-toernooi in 2021

Het jaarlijkse E, F en Mini-toernooi (JO7 tot en met JO12) gaat dit jaar helaas niet door. De lockdown is verlengd tot en met 20 april en het ziet er niet naar uit dat de situatie daarna snel verbetert. We hebben daarom besloten om het toernooi niet door te laten gaan. Het toernooi zou plaatsvinden op zaterdag 12 juni.

Als eind april of begin mei blijkt dat de situatie in juni toch beter wordt, dan bekijken we of er een klein toernooi georganiseerd kan worden met teams uit de directe omgeving van Someren.

Helaas is dit het tweede jaar op rij dat het E, F en Mini-toernooi niet door kan gaan. Ook vorig jaar gooide corona roet in het eten. In 2022 willen we zeker weer een toernooi organiseren. We hopen er dan samen met de vrijwilligers weer een mooie dag voor alle spelers, begeleiders en supporters van te maken.

Met sportieve groet,

Mike Aarts en Toon van Otterdijk