Steenstra Media nog (minimaal) 3 jaar hoofdsponsor Jeugd

21 september 20:15  Steenstra Media Reclame en Internetbureau heeft het sponsorcontract, als hoofdsponsor van onze jeugdafdeling, met 3 jaren verlengd. Steenstra Media is al sinds 2013 hoofdsponsor en blijft dat tot (minimaal) 2025! meer »

Joost Meeuws nieuwe Coördinator Facilitaire Zaken

21 september 20:00  Met ingang van dit voetbalseizoen krijgt SV Someren een nieuw bestuurslid: Joost Meeuws is de nieuwe Coördinator Facilitaire Zaken! Heel veel succes!meer »

Uitnodiging algemene jaarvergadering

18 september 10:00  Uitnodiging algemene jaarvergaderingmeer »

Rianne van Horssen nieuwe vicevoorzitter SV Someren

14 augustus 13:45  Met ingang van dit voetbalseizoen krijgt SV Someren nog een derde nieuw bestuurslid: Rianne van Horssen zal de taken van Carola Kessels overnemen als vicevoorzitter algemene ledenzaken en Normen en Waarden. Hieronder stelt ze zich kort voor. Carola, ook jij heel hartelijk bedankt voor al je jaren inzet voor het bestuur van SV Someren!meer »

Tijn Swinkels nieuw bestuurslid Seniorenvoetbal

11 augustus 11:30  Vanaf komend seizoen zal Tijn Swinkels de taken van Arco van Dijk overnemen als bestuurslid Seniorenvoetbal bij SV Someren. Hieronder stelt Tijn zich kort voor. Arco, namens SV Someren bedankt voor je inzet voor het seniorenvoetbal van onze vereniging!meer »

Prijsverhogingen kantine m.i.v. seizoen 2022-2023

8 augustus 20:00  Als gevolg van (fors) gestegen inkoopprijzen van dranken, etenswaren, snoep etc. zullen met ingang van het seizoen 2022-2023 de prijzen in de kantine verhoogd worden. meer »

René Jansen nieuwe voorzitter Jeugd SV Someren

7 augustus 11:00  Met ingang van komend seizoen neemt René Jansen de voorzittershamer van de jeugdafdeling over van Berry Jacobs. René stelt zich hieronder graag even aan jullie voor. Berry, jij heel hartelijk bedankt voor je inzet voor de jeugdafdeling de afgelopen jaren!meer »

Nieuwe kantinebeheerder Potacker

18 juli 14:15  Bij deze kunnen wij, als Bestuur SV Someren, bekendmaken dat per 1 september 2022 een nieuwe kantinebeheerder in dienst zal treden. Margreet Oosterbeek gaat het kantinebeheer overnemen van Frans van Otterdijk, die deze functie vanaf eind 2017 heeft ingevuld, ook in de moeilijke corona-periode. meer »

Zondag 2 oktober 2022 - aanvang 14:30 uur Sportpark 't Hetjen