Tim van Seggelen nieuwe hoofdtrainer SV Someren

11 maart 19:00  Tim van Seggelen wordt in het seizoen 2021-2022 de nieuwe hoofdtrainer van tweedeklasser SV Someren. Hij volgt Dominik Vergoossen op die de blauw-witten aan het eind van het seizoen verlaat.meer »

Dominik Vergoossen bezig aan laatste seizoen bij SV Someren

22 februari 16:45  Trainer Dominik Vergoossen vertrekt na afloop van het huidige seizoen bij Someren. Vergoossen wordt volgend seizoen assistent-trainer bij eredivisionist Fortuna Sittard en was de afgelopen drie jaar hoofdtrainer bij Someren.meer »

Notulen digitale Ledenjaarvergadering 2020

24 januari 17:15  Beste leden, Met enig uitstel vanwege corona, heeft op donderdag 17 december j.l. een digitale ledenjaarvergadering plaatsgevonden. Hierbij waren een 40-tal leden ingelogd. De leden kregen ook kans om online vragen te stellen en opmerkingen te plaatsen.meer »

Nieuwjaarsboodschap van onze voorzitter

31 december 14:30  Nieuwjaarsboodschap van onze voorzittermeer »

Geslaagde digitale jaarvergadering en jaarverslag

30 december 12:15  Op 17 december is de digitale jaarvergadering hebben gehouden, met succes. Hiertoe waren een 40-tal leden ingelogd en kregen de leden middels chat-functie en spreekrecht de kans om op- of aanmerkingen te geven en vragen te stellen.meer »

Fijne feestdagen namens SV Someren!

26 december 9:45  Samen heeft nog nooit zoveel betekenis gehad als dit jaar. Samen kerst vieren, samen naar het voetbal of überhaupt samen zijn. Laten we de momenten dat we samen kunnen zijn, koesteren, nu en in de toekomst. SV Someren wenst alle leden veel 'samen' en veel gezondheid toe voor 2021! We hopen jullie weer snel te kunnen begroeten op sportpark De Potacker.meer »

Ivo Veltrop vertrekt door de voordeur bij vrouwen Someren/NWC

3 december 7:15  Boegbeeld Ivo Veltrop heeft bekend gemaakt zijn aflopende contract niet te verlengen bij de hoofdklasser. Na dertien seizoenen komt er een einde aan de samenwerking tussen Veltrop en Someren.meer »

Vacature: Kantinebeheerder SV Someren