Bestuur - SV Someren
route |     contact |     normen en waarden
Hoofdsponsor
Kledingsponsor
Hoofdsponsor jeugd
5 sterren sponsoren

Bestuur

Nieuws van het bestuur

25 november 14:15  Maandelijks worden jullie op de hoogte gehouden van de zaken die spelen binnen de club.meer »

889x gelezen

Notulen en Verslag ledenjaarvergadering 2023

14 november 13:45  Op donderdag 19 oktober j.l. heeft de ledenjaarvergadering plaatsgevonden. Het Dagelijks bestuur heeft hierbij o.a. verantwoording afgelegd voor het financieel verslag en is het jaarverslag gepresenteerd. meer »

358x gelezen

Robert Breukers nieuw bestuurslid Communicatie

25 oktober 10:30  Wij zijn blij om Robert Breukers voor te stellen als nieuwe voorzitter van de Communicatiecommissie. Bovendien neemt hij zitting in het Dagelijks Bestuur. Onderstaand stelt Robert zich aan jullie voor:meer »

400x gelezen

Uitnodiging ledenjaarvergadering 19 oktober

5 oktober 8:15  Aan alle leden van onze mooie club SV Someren, Jaarlijks legt het bestuur aan de leden verantwoording af voor het financiële beleid en andere besluitvormingen. Dit gebeurt in de ledenjaarvergadering.meer »

363x gelezen

Wijziging functie kantinebeheer/bestuurslid Communicatie

25 september 11:15  De afgelopen jaren heeft Margreet Oosterbeek de gecombineerde functie van Kantinebeheerder en Bestuurslid Communicatie & PR vervuld. Deze functies heeft Margreet met veel enthousiasme ingevuld, maar na een evaluatie en alles goed overwegend, stellen we als Bestuur vast dat er te veel belangenverstrengeling kan gaan ontstaan in deze combinatie. We willen in ieders belang voorkomen dat er daardoor problemen kunnen ontstaan. meer »

658x gelezen

Start renovatie kunstgrasveld 1 vanaf 28 augustus

26 augustus 13:15  Beste leden, Wellicht hebben jullie in eerder stadium al gehoord dat de gemeente voornemens is om veld 1 te renoveren. Tot vandaag was ons niet bekend gemaakt wanneer de aanvang zou zijn, met het ook op planning van trainingen en wedstrijden.meer »

1078x gelezen

Johnny Smits nieuw bestuurslid Meiden- en Vrouwenvoetbal SV Someren

21 juli 19:15  Het Hoofdbestuur is verheugd te kunnen mededelen, dat ze met Johnny Smits tot overeenstemming is gekomen om plaats te nemen in het bestuur, in de functie van Voorzitter Meiden- en Vrouwenvoetbal.meer »

565x gelezen

Geboorte-attentie: stuur je geboortekaartje in!

22 maart 19:45  Jaarlijks hebben meerdere leden van onze vereniging te maken met gezinsuitbreiding. Niet altijd wordt het bestuur daarvan op de hoogte gesteld. Stuur je een geboortekaartje dan ontvangt de pasgeborene een leuke attentie namens SV Someren.meer »

353x gelezen

Ga naar archief

Voorbeschouwing

Zondag 10 december 2023 - aanvang 14:00 uur Sportpark De Kranenmortel
Deurne 1 (zon)
VS
Someren 1 (zon)
Lees voorbeschouwing


voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!