Regels voor toegang sportpark buiten verenigingsactiviteiten

8 oktober 18:45  Als bestuur van SV Someren willen wij het voetballen stimuleren. Daarnaast hebben wij als club een maatschappelijke functie in de vorm van kinderopvang door Sportstuif. Wij hebben vastgesteld dat toegang tot ons sportpark niet goed gaat zonder het maken van afspraken. In samenwerking met Sportstuif hebben wij daarom enkele regels opgesteld die onderstaand zijn vermeld. meer »

Uitnodiging Ledenjaarvergadering 21 oktober

5 oktober 20:00  Someren, 2 oktober 2021 Beste leden SV Someren, Op donderdag 21 okt. a.s. 20.00 uur zal de jaarlijkse Ledenjaarvergadering plaatsvinden. meer »

Coronacheck in de kantine op de Potacker

22 september 19:15  Vanaf 25 september 2021 is een bezoek aan onze kantine alleen mogelijk met het coronatoegangsbewijs voor iedereen vanaf 13 jaar.meer »

Kantine weer geopend

3 augustus 8:15  Na een lange tijd van corona-maatregelen kunnen we gelukkig onze kantine weer gaan gebruiken als thuisbasis voor wedstrijden, trainingen en activiteiten. Vanaf zondag 15 augustus zal de kantine bij wedstrijden dan ook weer geopend zijn voor iedereen. Uiteraard dienen we nog steeds rekening te houden met de dan geldende corona-maatregelen.meer »

Even voorstellen

29 juni 17:15  Met ingang van het nieuwe seizoen, 2021-2022 wordt Margreet Oosterbeek de nieuwe voorzitter van de Communicatiecommissie en zal ze deel uit gaan maken van het Hoofd- en Dagelijks bestuur van SV Somerenmeer »

Vacatures Vrijwilligerswerk SV Someren

7 juni 10:45  SV Someren is een fantastische vereniging. Wat deze vereniging zo mooi maakt, is dat we hem samen vormen tot wat het is. Van spelers tot bestuur, van de trainers tot de vutploeg. Binnen en buiten het veld zijn ontzettend veel mensen die hun steentje bijdragen aan de vereniging en juist naar zulke mensen zijn wij nog meer op zoek.meer »

Coronamaatregelen sportpark de Potacker

3 juni 14:00  Hieronder zijn de huidige maatregelen in verband met het coronavirus die gelden op sportpark de Potacker te vinden.meer »

2017x gelezen

Nieuwe hoofdtrainer ST Someren/NWC

11 mei 13:30  Rik Hoeben is met ingang van het seizoen 2021-2022 de nieuwe hoofdtrainer van het eerste vrouwenteam van Someren/NWC. Hij komt over van Nooit Gedacht uit Geffen en is de opvolger van Ivo Veltrop die na dertien seizoen de vereniging verlaat. meer »

Zondag 24 oktober 2021 - aanvang 14:30 uur Sportpark De Potacker
Someren 1