Even voorstellen

29 juni 17:15  Met ingang van het nieuwe seizoen, 2021-2022 wordt Margreet Oosterbeek de nieuwe voorzitter van de Communicatiecommissie en zal ze deel uit gaan maken van het Hoofd- en Dagelijks bestuur van SV Somerenmeer »

Vacatures Vrijwilligerswerk SV Someren

7 juni 10:45  SV Someren is een fantastische vereniging. Wat deze vereniging zo mooi maakt, is dat we hem samen vormen tot wat het is. Van spelers tot bestuur, van de trainers tot de vutploeg. Binnen en buiten het veld zijn ontzettend veel mensen die hun steentje bijdragen aan de vereniging en juist naar zulke mensen zijn wij nog meer op zoek.meer »

Regiocup en Coronamaatregelen

3 juni 14:00  Op zaterdag 5 juni is de Regiocup van start gegaan.meer »

Nieuwe hoofdtrainer ST Someren/NWC

11 mei 13:30  Rik Hoeben is met ingang van het seizoen 2021-2022 de nieuwe hoofdtrainer van het eerste vrouwenteam van Someren/NWC. Hij komt over van Nooit Gedacht uit Geffen en is de opvolger van Ivo Veltrop die na dertien seizoen de vereniging verlaat. meer »

Corona compensatie

29 april 19:15  In maart 2020 diende het coronavirus in Nederland zich aan en tot op de dag van vandaag, heeft dit virus een grote impact op onze samenleving in het algemeen, maar ook op ons als voetbalvereniging Door de maatregelen worden we allemaal beperkt in ons doen en laten en hebben we als voetbalvereniging een heel ander jaar beleefd dan voorgaande jaren. Een jaar met verstoorde competities, beperkingen in onze trainingsmogelijkheden, minder tot geen publiek, een veelal gesloten kantine en een jaar met minder sociale activiteiten rondom het voetbal heen. meer »

Tim van Seggelen nieuwe hoofdtrainer SV Someren

11 maart 19:00  Tim van Seggelen wordt in het seizoen 2021-2022 de nieuwe hoofdtrainer van tweedeklasser SV Someren. Hij volgt Dominik Vergoossen op die de blauw-witten aan het eind van het seizoen verlaat.meer »

Dominik Vergoossen bezig aan laatste seizoen bij SV Someren

22 februari 16:45  Trainer Dominik Vergoossen vertrekt na afloop van het huidige seizoen bij Someren. Vergoossen wordt volgend seizoen assistent-trainer bij eredivisionist Fortuna Sittard en was de afgelopen drie jaar hoofdtrainer bij Someren.meer »

Notulen digitale Ledenjaarvergadering 2020

24 januari 17:15  Beste leden, Met enig uitstel vanwege corona, heeft op donderdag 17 december j.l. een digitale ledenjaarvergadering plaatsgevonden. Hierbij waren een 40-tal leden ingelogd. De leden kregen ook kans om online vragen te stellen en opmerkingen te plaatsen.meer »

Zondag 8 augustus 2021 - aanvang 13:00 uur Sportpark De Potacker
Unitas '59 1 (zon)