Speler van de Week

Kevin van de Voort Speler van de Week tegen EHC/Heuts

25 september 17:00  Na de wedstrijd tegen EHC/Heuts werd Kevin van de Voort verkozen tot Speler van de Week. Hij kreeg de prijs aangeboden door Frans van Doorn namens Frans van Doorn Timmerwerken.meer »

Nick de Louw Speler van het Jaar 2021/2022

24 juni 13:45  Na de promotiewedstrijd tegen Sportclub '25 werd, tijdens de huldiging, de 'Speler van het Jaar 2021/2022' bekend gemaakt. Het was een zéér spannende strijd maar uiteindelijk ging Nick "Wallie" de Louw met de titel aan de haal.meer »

Sil Joosten Speler van de Week tegen Beerse Boys

8 juni 18:15  Sil Joosten werd, mede door zijn gestopte strafschop, verkozen tot Speler van de Week na de met 1-3 gewonnen wedstrijd tegen Beerse Boys. De prijs werd hem aangeboden namens Frans van Doorn Timmerwerken.meer »

5x uitreiking Speler van de Week

29 mei 18:00  Na de gewonnen wedstrijd tegen Hilvaria werden nog voor de afgelopen vijf wedstrijden de prijzen voor Speler van de Week uitgereikt.meer »

3x uitreiking Speler van de Week

26 april 11:45  Op Paasmaandag werden nog twee prijzen voor Speler van de Week uitgereikt, daarnaast is afgelopen zondag ook de prijs voor de wedstrijd tegen Valkenswaard uitgereikt.meer »

4x uitreiking Speler van de Week

2 april 20:30  Na het gelijkspel tegen NWC afgelopen zaterdag werden in de kantine de prijzen voor de Spelers van de Week van de laatste vier wedstrijden uitgereikt.meer »

Max Sonnemans Speler van de Week tegen Braakhuizen

13 maart 17:00  Middenvelder Max Sonnemans blonk uit in de wedstrijd tegen Braakhuizen, en werd daarvoor verkozen tot Speler van de Week. Hij ontving zijn prijs uit handen van Berry Jacobs namens Sleegers Farm Equipment.meer »

3x uitreiking Speler van de Week

24 februari 21:45  Na de doordeweekse wedstrijd tegen Beerse Boys werden de prijzen voor de Spelers van de Week van de afgelopen drie wedstrijden uitgereikt.meer »

Zondag 2 oktober 2022 - aanvang 14:30 uur Sportpark 't Hetjen