Speler van de Week

Wesley van den Boomen Speler van het Jaar

3 juni 8:30  Onze afscheidnemende aanvoerder Wesley van den Boomen heeft na afloop van het seizoen de titel 'Speler van het Jaar' ontvangen. De top 3 werd gecompleteerd door mede-verdedigers Nick de Louw en Kevin van de Voort. Proficiat Wesley en heel veel succes bij KFC Hamont 99 🇧🇪meer »

Tweemaal uitreiking Speler van de Week

27 mei 17:00  Na het gelijkspel tegen SHH afgelopen zondag werden de laatste prijzen voor de Speler van de Week uitgereikt.meer »

Daan van Vlerken Speler van de Week tegen Deurne

12 mei 17:00  Na de met 2-1 gewonnen wedstrijd tegen SV Deurne afgelopen zondag werd de prijs voor de Speler van de Week uitgereikt. Deze keer was dat Daan van Vlerken. De prijs werd gesponsord door Paul Fondon van PKS Advies.meer »

Twee keer uitreiking Speler van de Week

21 april 17:00  Na de wedstrijd tegen BSV Limburgia werden twee prijzen voor de Speler van de Week uitgereikt.meer »

Tweemaal uitreiking Speler van de Week

24 maart 17:00  Na de wedstrijd tegen Minor werd er twee keer de prijs voor de Speler van de Week uitgereikt.meer »

2x uitreiking Speler van de Week

10 maart 17:00  Na de wedstrijd tegen Sportclub '25 van afgelopen zondag werden twee prijzen voor de Speler van de Week uitgereikt.meer »

3x uitreiking Speler van de Week

26 februari 17:00  Afgelopen zondag vond, na de wedstrijd tegen De Ster, een bijzondere uitreiking van de prijzen voor de Speler van de Week plaats. Kevin van de Voort werd namelijk in alledrie de afgelopen wedstrijden verkozen tot Man of the Match.meer »

Tweemaal uitreiking Speler van de Week

28 januari 17:00  Na het gelijkspel tegen Mierlo-Hout werden twee prijzen voor de Speler van de Week uitgereikt.meer »