Speler van de Week

Tweemaal uitreiking Speler van de Week

28 januari 17:00  Na het gelijkspel tegen Mierlo-Hout werden twee prijzen voor de Speler van de Week uitgereikt.meer »

2x uitreiking Speler van de Week

4 december 14:45  Na de gewonnen wedstrijd tegen EHC werden twee prijzen voor de Speler van de Week uitgereikt.meer »

Twee keer uitreiking Speler van de Week

29 oktober 17:00  Na de wedstrijd tegen Volharding van afgelopen zondag werden de prijzen voor de Spelers van de Week uitgereikt, voor deze wedstrijd en die tegen Sportclub '25 van de week ervoor.meer »

Tweemaal uitreiking Speler van de Week

8 oktober 17:00  Na de wedstrijd tegen Chevremont van afgelopen zondag werden de prijzen voor de Spelers van de Week van de laatste twee wedstrijden uitgereikt.meer »

Luc Bouwmans Speler van de Week tegen SC Susteren

24 september 17:00  In de eerste competitiewedstrijd tegen SC Susteren werd Luc Bouwmans gekozen tot ‘Man of the Match’. De prijs werd hem overhandigd door Frans van Doorn van het gelijknamige timmerwerkbedrijf.meer »

Sil Joosten 'Speler van het Jaar'

30 mei 21:15  Na de gewonnen wedstrijd tegen vv Schaesberg (4-1) zit het seizoen 2022/23 erop. Aansluitend werd dan ook de Speler van het Jaar bekend gemaakt. Deze prijs werd een prooi voor Sil Joosten. Door zijn uitblinkende prestaties onder de lat heeft hij deze titel meer dan verdiend. Thijs Martens (2e), Luc Bouwmans en Max Sonnemans (gedeeld 3e) completeerden het podium. Sil, van harte gefeliciteerd!meer »

2x uitreiking Speler van de Week

30 mei 21:00  Na de afsluitende wedstrijd tegen VV Schaesberg werden de laatste prijzen voor de Spelers van de Week van dit seizoen uitgereikt.meer »

2x uitreiking Speler van de Week

14 mei 17:00  Na de in extremis verloren wedstrijd tegen Wittenhorst werd voor de afgelopen 2 wedstrijden de prijs voor Speler van de Week uitgereikt.meer »