Speler van de Week

2x uitreiking Speler van de Week

17 oktober 17:00  Na het gelijkspel tegen Mierlo-Hout werden zondag de prijzen voor Speler van de Week uitgereikt, voor deze wedstrijd en die tegen RKVVO van de zondag ervoor.meer »

2x uitreiking Speler van de Week

4 oktober 20:45  Na de gewonnen wedstrijd van zondag werden de prijzen voor de Spelers van de Week in de wedstrijden tegen De Valk en Oirschot Vooruit uitgereikt.meer »

2x uitreiking Speler van de Week

26 januari 17:00  Na de gewonnen wedstrijd tegen Oirschot Vooruit werd tweemaal de prijs voor Speler van de Week uitgereikt.meer »

2x uitreiking Speler van de Week

8 december 17:00  Na de wedstrijd tegen Marvilde van afgelopen zondag werden de prijzen voor Speler van de Week voor deze wedstrijd en die tegen RKVVO uitgereikt.meer »

3x uitreiking Speler van de Week

24 november 17:00  Na de wedstrijd tegen de Valk werden afgelopen zondag de prijzen voor Speler van de Week uitgereikt voor de wedstrijden tegen Hilvaria, Beerse Boys en die van die dag.meer »

3x uitreiking Speler van de Week

27 oktober 17:00  Na de wedstrijd tegen Mierlo-Hout werden de prijzen voor de Spelers van de Week van de afgelopen 3 wedstrijden uitgereikt.meer »

2x uitreiking Speler van de Week

6 oktober 17:00  Na de wedstrijd tegen Sparta'25 werden de prijzen voor Speler van de Week uitgereikt.meer »

Mike Kusters Speler van de Week tegen Braakhuizen

22 september 17:00  Na de met 1-0 gewonnen wedstrijd tegen Braakhuizen werd Mike Kusters, mede dankzij het enige en winnende doelpunt, verkozen tot Speler van de Week.meer »

Zondag 24 oktober 2021 - aanvang 14:30 uur Sportpark De Potacker
Someren 1