Speler van de Week

2x uitreiking Speler van de Week

26 januari 17:00  Na de gewonnen wedstrijd tegen Oirschot Vooruit werd tweemaal de prijs voor Speler van de Week uitgereikt.meer »

2x uitreiking Speler van de Week

8 december 17:00  Na de wedstrijd tegen Marvilde van afgelopen zondag werden de prijzen voor Speler van de Week voor deze wedstrijd en die tegen RKVVO uitgereikt.meer »

3x uitreiking Speler van de Week

24 november 17:00  Na de wedstrijd tegen de Valk werden afgelopen zondag de prijzen voor Speler van de Week uitgereikt voor de wedstrijden tegen Hilvaria, Beerse Boys en die van die dag.meer »

3x uitreiking Speler van de Week

27 oktober 17:00  Na de wedstrijd tegen Mierlo-Hout werden de prijzen voor de Spelers van de Week van de afgelopen 3 wedstrijden uitgereikt.meer »

2x uitreiking Speler van de Week

6 oktober 17:00  Na de wedstrijd tegen Sparta'25 werden de prijzen voor Speler van de Week uitgereikt.meer »

Mike Kusters Speler van de Week tegen Braakhuizen

22 september 17:00  Na de met 1-0 gewonnen wedstrijd tegen Braakhuizen werd Mike Kusters, mede dankzij het enige en winnende doelpunt, verkozen tot Speler van de Week.meer »

Drie keer uitreiking Speler van de Week

28 april 17:00  Na de wedstrijd tegen Beerse Boys van afgelopen zondag werden de prijzen voor Speler van de Week voor deze wedstrijd en die tegen Hilvaria en Rood-Wit uitgereikt.meer »

Tweemaal uitreiking Speler van de Week

10 april 20:15  Na de wedstrijd tegen Mierlo-Hout werden de prijzen voor Speler van de Week van de afgelopen twee wedstrijden uitgereikt.meer »

Zondag 8 augustus 2021 - aanvang 13:00 uur Sportpark De Potacker
Unitas '59 1 (zon)