Jeugdcommissie

Info jeugdvoetbal

1 april 9:45  Hieronder vind je info met betrekking tot het jeugdvoetbal voor de rest van het huidige seizoen en de voorlopige indelingen voor het komende seizoen.meer »

VoetbalDagen 2021 bij SV Someren

15 maart 17:00  Op vrijdag 9 juli t/m zondag 11 juli 2021 wordt de 2e editie georganiseerd van de VSN Voetbaldagen bij SV Someren. De 1e editie in 2019 was zeer succesvol verlopen. In 2020 kon het niet doorgaan als gevolg van corona-maatregelen. Maar dit jaar ziet het er vooralsnog naar uit dat het gelukkig wel door kan gaan. We gaan er dus mee door en hebben er zin in. Jullie ook?meer »

Voetbaldag voor alle meisjes van de jeugdafdeling van SV Someren – NWC Asten

9 januari 12:00  Op zaterdag 9 januari 2020 vond op de Potacker bij SV Someren een voetbaldag plaats voor alle meisjes van de jeugdafdeling van SV Someren en NWC Asten. Ook meisjes die nog niet voetballen waren welkom. Deze voetbaldag was een initiatief van de samenwerking tussen beide clubs, de samenwerking ST Someren – NWC Asten. Het was een groot succes! meer »

Informatie jeugdafdeling

23 november 8:15  Hieronder zijn de laatste berichten voor de jeugdafdeling richting de winterstop te vinden.meer »

Nieuws meidenvoetbal

15 november 15:45  Beste dames en ouders. In het seizoen 2018-2019 zijn ‘SV Someren’ en ‘NWC-Asten’ met betrekking tot de vrouwen (senioren) een samenwerking aangegaan. Deze samenwerking is heel succesvol en geeft de vrouwen de kans om met veel plezier op hun eigen niveau te voetballen. meer »

Volop voetbalplezier op de Potacker

2 november 19:30  Op zaterdag 31 oktober werd er weer volop gevoetbald op de Potacker. De teams van de bovenbouw speelden onderling wedstrijden tegen elkaar. Ook voor de onderbouw was er een programma in elkaar gezet.meer »

Wedstrijden Ricus Verhees beker uitgesteld

12 oktober 21:00  NWC en SV Someren hebben samen besloten de wedstrijden om de Ricus Verheesbeker te verplaatsen naar een later tijdstip. We zijn beiden van mening dat als gevolg van de vergaande Corona-maatregelen (geen toeschouwers, gesloten kantine) de huidige opzet niet meer aansluit bij de hoofdgedachte van dit toernooi: een spannende en sportieve strijd tussen NWC en SV Someren waar veel mensen van kunnen genieten.meer »

Een lach en een traan, Mini Diploma uitreiking SV Someren

25 september 17:00  Een lach en een traan, Mini Diploma uitreiking S.V.Someren.meer »