Kampioenskoorts: stem op Someren 8!

11 maart 11:30  De kampioenskoorts is toegeslagen bij Someren 8!meer »

Ivo Veltrop tekent contract bij SV Someren als hoofdtrainer Vrouwenvoetbal

8 oktober 9:15  Een korte kennismaking met Ivo Veltrop. Geen onbekende binnen onze vereniging maar dit jaar voor het eerst als hoofdtrainer van SV Someren/NWC Asten VR 1 .meer »

‘ SAMENWERKING VROUWENVOETBAL SV SOMEREN / NWC ASTEN’

23 juni 0:30  SV Someren en NWC Asten maken bekend dat ze gaan samenwerken op het gebied van het vrouwen- en meidenvoetbal. De afgelopen periode hebben vertegenwoordigers van de KNVB en beide verenigingen hierover gesprekken gevoerd. In het seizoen 2017-2018 krijgt de samenwerking inhoud door het vormen van twee combinatieteams binnen de prestatieve vrouwenteams van Someren en NWC. Voor de recreatieve vrouwenteams verandert er niets. Zowel SV Someren als NWC Asten hebben de afgelopen jaren te maken met een sterke groei van het aantal vrouwelijke voetballers. Door de samenwerking worden de krachten gebundeld zodat voetbalsters op hun eigen niveau kunnen spelen, van recreatie- tot en met prestatievoetbal. In de loop van het seizoen 2017-2018 zal de samenwerking verder vorm krijgen. Hierbij is het streven om ook voor het meidenvoetbal in Asten en Someren een goede en brede basis te vormen waarbinnen meiden met plezier kunnen voetballen en zich kunnen ontwikkelen. Voor meer informatie kunt u terecht bij: Antoon Sonnemans, voorzitter SV Someren 06-41098552, voorzitter@svsomeren.nl Wim Geboers, voorzitter NWC Asten, 06-81478595, voorzitter@nwc-asten.nl

Niels Schweren uitgeroepen tot speler van het jaar!

20 juni 18:00  Niels Schweren is tijdens de kampioenenavond uitgeroepen tot speler van het jaar (seizoen 2016-2017) Op de 2e plaats is geëindigd Robin van de Aker en de 3e plek werd ingenomen door Salim Zeroual. (Op de foto vertegenwoordigd door Maarten Werts) meer »

Reportage reünie R.K.Z.S.V. - Someren

9 april 13:00  Beste clubleden Bijgaand link voor de schitterende reportage van de zeer geslaagde reünie van de historische en dramatische kampioenswedstrijden 40 jaar geleden tussen R.K.Z.S.V. en Someren.meer »

REÜNIE kampioenwedstrijd R.K.Z.S.V. – SV SOMEREN 1977

17 maart 11:15  Someren 1 – R.K.Z.S.V. 1 speelden in 1977 twee van de meest dramatische, spannende en spraakmakende beslissingswedstrijden. In 1977 eindigden de teams van R.K.Z.S.V. en S.V. Someren in de 1e klasse 106 H onderafdeling gelijk qua punten en doelsaldo in de voetbalcompetitiemeer »

Trainer Richard Aben vertrekt bij SV Someren

20 januari 9:30  Richard Aben (31) stopt na dit seizoen als hoofdtrainer bij de voetbalvrouwen van SV Someren. Aben is bezig aan zijn 2e seizoen. De trainer/coach afkomstig uit Venray gaat op zoek naar een nieuwe uitdaging.meer »

Het was een groots promotiefeest!

5 juni 23:45  De promotie naar de 1e klasse is door ons vaandelteam, de trainer en het kader flink gevierd samen met de supporters, leden en belangstellenden. Het was een prachtige dag en zondag 5 juni 2016 is een onvergetelijke dag geworden voor SV Someren! De foto ’s spreken voor zich! Namens het hoofdbestuur en de leden nogmaals van harte proficiat aan alle spelers van Someren 1, trainer Jurgen de Haan en het gehele kader! Een geweldige prestatie van jullie allemaal samen! Mieke Hollanders Bestuurslid communicatie Foto 's: Jan van den Broek meer »