Recreatiecommissie

Pietentraining op de Potacker

30 november 8:15  Vorige week woensdag bezochten zoals ieder jaar de helpers van de Goedheiligman weer de Potacker, om een training te geven aan onze jeugd. meer »

Ricus Ver-E-sports: FIFA 2021 tegen NWC

5 februari 13:00  Beste leden, Dit seizoen is de Ricus Verhees-beker helaas (nog) niet door kunnen gaan. De recreatiecommissie van onze club heeft echter de koppen bij elkaar gestoken met de recreatiecommissie van NWC: in de week van zondag 21 februari tot en met zondag 28 februari kun jij namelijk al gamend in FIFA 2021 er voor zorgen dat SV Someren de E-sports-trofee wint! meer »

Geslaagde Thuis voor de Buis quiz

15 november 15:30  Op vrijdagavond 13 november vond de "Thuis voor de Buis-quiz" van SV Someren plaats. Wij hebben ervan genoten! meer »

Het Zummers Kampioenschap latje trap!

24 juni 8:15  Het Zummers Kampioenschap latje trap!meer »

Blauw Witte Gij't Quiz gewonnen door Berry en de Laangezichten

7 februari 14:45  Afgelopen vrijdag vond bij SV Someren de Blauw Witte Gij't Quiz voor de vierde keer plaats. Ruim 20 teams streden voor de felbegeerde geit-bokaal, maar het team 'Berry en de Laangezichten' ging er uiteindelijk met de prijs van door. Tot volgend jaar!meer »

Zwarte Pieten trainen weer bij SV Someren