Facilitaire zaken

De Potacker vanuit de lucht gezien

9 december 11:00  Junis heeft zijn drone eens over de Potacker laten vliegen om de laatste veranderingen op de Potacker in beeld te brengen. meer »

Uitnodiging “Overleg Toezichthouders”, donderdag 23 april 2020

20 januari 21:30  Uitnodiging “Overleg Toezichthouders”, donderdag 23 april 2020meer »

Uitnodiging “Overleg Toezichthouders”, donderdag 11 april 2019

11 februari 19:00  Het bestuur nodigt alle toezichthouders van harte uit voor een vergadering, op donderdag 11 april 20.00 uur tot 21.30 uur in de bestuurskamer van de Potacker. Deze publicatie mag als uitnodiging beschouwd worden.meer »

Nieuwe werkschema's

19 augustus 19:45  De nieuwe werkschema's voor de maandag- en woensdagavonddiensten, alsook die voor de zaterdag- en zondagdiensten, zijn vanaf heden geplaatst op de site.meer »

Terreindienst op de zondag in actie

18 september 21:15  Het is nog steeds prachtig weer en dat komt iedereen ten goede. Wat is er nou fijner dan een wedstrijd spelen met een lekker zonnetje. De velden zien er altijd tiptop uit want de bladeren worden wekelijks verwijderd. Richting herfst krijgt onze terreindienst het weer steeds drukker want dan komt er weer een pakket bladeren uit de lucht vallen. Op de foto is Frans in de weer met ruimen van blad. Nu alleen op de foto maar op de zondagochtend altijd bijgestaan door Adriaan en Harrie. Commissie communicatiemeer »

Vut-club 25 jaar actief binnen SV Someren

31 mei 21:30  We schrijven het jaar 1991. Een actieve groep van 60+ers binnen onze club gaat aan de slag om de dagelijkse werkzaamheden gezamenlijk aan te pakken. Nu, na 25 jaar, zijn onze Vutters nog steeds volop actief en vormen een hechte groep binnen de club. Niet alle Vutters van het eerste uur zijn er nog, maar de overleden leden worden binnen de groep niet vergeten. meer »

Vacature bij facilitaire zaken

23 april 20:15  Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die ons wil helpen op de vrijdagochtend als kalker (uitzetten van de kalklijnen op de velden). Heb je zin en tijd, bel dan met Noud van Lieshout,tel. 06-24720596. Hij kan je er meer over vertellen. Dankjewel. Commissie facilitaire zaken

Vrijwilligers gezocht voor de avonddiensten

21 december 22:15  Geachte ouder/verzorger, Geachte grootouder, Geacht clublid, Graag vragen we ieders aandacht voor het onderstaande. meer »