Mascotte Someren 1 - SV Someren
route |     contact |     normen en waarden
Hoofdsponsor
Kledingsponsor
Hoofdsponsor jeugd
5 sterren sponsoren

Mascotte Someren 1

Kes van Bree Mascotte bij Dames 1 tegen Bavel

29 september 14:30  De pupil van de week bij de wedstrijd van Dames 1 tegen Bavel is Kes van Bree. Zij isvspeelster van JO9-4 en ze is 8 jaar. Haar favoriete positie is op het middenveld. Ze is fan van PSV, en haar favoriete speler is Noa Lang. We hopen op een mooi resultaat van de Dames zondag onder aanmoediging van Kes!meer »

61x gelezen

Yulian Knehans Mascotte van de Week tegen VV Schaesberg

29 mei 13:00  De Mascotte van de Week in de wedstrijd tegen VV Schaesberg is Yulian Knehans. Yulian is 11 jaar en hij is speler van JO12-4. Zijn positie is spits en af en toe verdediger. Yulian is fan van PSV en zijn favoriete speler is Xavi Simons. We hopen op een mooi resultaat onder zijn aanmoediging!meer »

92x gelezen

Kane Jetten Mascotte van de Week tegen Wittenhorst

13 mei 20:00  De Mascotte van de Week in de wedstrijd van aankomende zondag tegen Wittenhorst is Kane Jetten. Hij is speler van JO11-1 en zijn positie is linksachter. Kane is fan van PSV en zijn favoriete speler is Cody Gakpo. We hopen dat Someren weer de overwinning binnenhaalt zondag onder aanmoediging van Kane!meer »

119x gelezen

Jayden van Rooij Mascotte van de Week tegen Venlosche Boys

21 april 13:15  Jayden van Rooij is de Mascotte van de Week in de wedstrijd zondag tegen Venlosche Boys. Jayden is speler van JO11-3 en zijn positie is middenvelder. Hij is fan van PSV en zijn favoriete speler is Xavi Simons. We hopen dat Jayden onze mannen zondag weer naar een mooi resultaat kan supporteren!meer »

138x gelezen

Luca van Rossum Mascotte van de Week tegen Sportclub Susteren

1 april 20:45  Komende zondag is Luca van Rossum de Mascotte van de Week in de wedstrijd tegen Sportclub Susteren. Hij is speler van JO10-groen, zijn positie is laatste man en hij is de aanvoerder van zijn team. Luca is fan van PSV. Zijn favoriete speler is Xavi Simons. We hopen dat Luca onze mannen zondag mee naar een mooi resultaat kan supporteren!meer »

154x gelezen

Noud van Bree Mascotte van de Week tegen EFC

18 maart 12:15  De Mascotte van de Week voor de wedstrijd tegen EFC is Noud van Bree. Noud Is 9 jaar, hij is speler van JO10-Rood en zijn positie is linksvoor. Hij is fan van PSV en zijn favoriete speler is Xavi Simons. We hopen dat Noud onze mannen weer naar een mooi resultaat kan supporteren!meer »

119x gelezen

Luc Hendriks Mascotte van de Week tegen RKSV Minor

11 maart 21:15  Luc Hendriks is Mascotte van de Week in de aankomende wedstrijd tegen RKSV Minor. Luc is speler van de JO11-2 en zijn positie is verdediger. Hij is 10 jaar en fan van PSV, en zijn favoriete speler is Mbappé. We hopen op een mooi resultaat zondag onder aanmoediging van Luc!meer »

135x gelezen

Sem Nooijen Mascotte van de Week tegen BSV Limburgia

24 februari 15:00  Sem Nooijen, speler van JO10-5, is Mascotte van de Week in de wedstrijd van zondag tegen BSV Limburgia. Sem is 9 jaar oud en zijn positie is middenvelder. Hij is fan van PSV, en zijn favoriete spelers zijn Cody Gakpo en Xavi Simons.meer »

187x gelezen

Ga naar archief

Voorbeschouwing

Zondag 8 oktober 2023 - aanvang 14:30 uur Sportpark De Potacker
Someren 1 (zon)
VS
Chevremont 1 (zon)
Lees voorbeschouwing


voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!