Mascotte Someren 1 - SV Someren
route |     contact |     normen en waarden
Hoofdsponsor
Kledingsponsor
Hoofdsponsor jeugd
5 sterren sponsoren

Mascotte Someren 1

Noud van Bree Mascotte van de Week tegen EFC

18 maart 12:15  De Mascotte van de Week voor de wedstrijd tegen EFC is Noud van Bree. Noud Is 9 jaar, hij is speler van JO10-Rood en zijn positie is linksvoor. Hij is fan van PSV en zijn favoriete speler is Xavi Simons. We hopen dat Noud onze mannen weer naar een mooi resultaat kan supporteren!meer »

44x gelezen

Luc Hendriks Mascotte van de Week tegen RKSV Minor

11 maart 21:15  Luc Hendriks is Mascotte van de Week in de aankomende wedstrijd tegen RKSV Minor. Luc is speler van de JO11-2 en zijn positie is verdediger. Hij is 10 jaar en fan van PSV, en zijn favoriete speler is Mbappé. We hopen op een mooi resultaat zondag onder aanmoediging van Luc!meer »

88x gelezen

Sem Nooijen Mascotte van de Week tegen BSV Limburgia

24 februari 15:00  Sem Nooijen, speler van JO10-5, is Mascotte van de Week in de wedstrijd van zondag tegen BSV Limburgia. Sem is 9 jaar oud en zijn positie is middenvelder. Hij is fan van PSV, en zijn favoriete spelers zijn Cody Gakpo en Xavi Simons.meer »

120x gelezen

Eef Nooijen Mascotte van de Week tegen Trekvogels VR1

9 december 20:30  De Mascotte van de Week bij de wedstrijd van Dames 1 tegen Trekvogels komende zondag is Eef Nooijen. Eef is 7 jaar en ze is speelster van JO8 Oranje. Ze is fan van PSV en haar favoriete speler is Cody Gakpo. We hopen dat de Dames het komende zondag met haar aanmoediging net zo goed doen als Gakpo op het WK!meer »

104x gelezen

Morris Meursing Mascotte van de Week tegen Deurne

2 december 11:15  De Mascotte van de Week komende zondag in de wedstrijd tegen SV Deurne is Morris Meursing. Morris is 8 jaar, en hij is speler van JO10-Wit. Zijn positie is middenvelder/centrale verdediger. Hij is fan van Ajax en zijn favoriete speler is Kylian Mbappé (Paris Saint Germain). We hopen op een mooi resultaat zondag onder aanmoediging van Morris!meer »

192x gelezen

Maxime Vanderfeesten Mascotte van de Week tegen De Tukkers VR1

26 november 17:15  De Mascotte van de Week bij de wedstrijd van Dames 1 tegen De Tukkers is Maxime Vanderfeesten. Ze is 9 jaar en speler van MO13. Ze is fan van Ajax (tegen het advies van mama en papa!) Haar favoriete speler is haar kleine broertje Tim. We hopen dat de Dames een mooi resultaat neerzetten zondag onder haar aanmoediging!meer »

126x gelezen

Sef Isbouts Mascotte van de Week tegen Chevremont

19 november 12:45  De Mascotte van de Week is Sef Isbouts. Sef is 9 jaar, speler van JO10-1, en zijn positie is aanvaller. Hij is fan van Ajax, en zijn favoriete speler is Virgil van Dijk. We hopen dat Someren een mooi resultaat neer gaat zetten door de aanmoediging van Sef!meer »

131x gelezen

Floortje van den Heuvel Mascotte van de Week tegen FC Eindhoven AV VR2

13 november 10:30  De pupil van de week bij de wedstrijd van Dames 1 tegen FC Eindhoven AV VR2 is Floortje van den Heuvel. Floortje is 9 jaar, zij is speler van JO10-5 en haar positie is keepster. Ze is fan van PSV en met name van Luuk de Jong. We hopen dat de dames een mooi resultaat neer gaan zetten onder haar aanmoediging! meer »

124x gelezen

Ga naar archief

Voorbeschouwing

Zondag 26 maart 2023 - aanvang 14:30 uur Sportpark Soetendaal
Volharding 1 (zon)
VS
Someren 1 (zon)
Lees voorbeschouwing

vsn.jpg

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!