Mascotte Someren 1

Fleur van der Kallen mascotte bij Dames 1 tegen Trekvogels.

13 november 14:15  Fleur van der Kallen was mascotte bij de wedstrijd van Dames 1 tegen Trekvogels van afgelopen zondag. Fleur voetbalt bij de J09 oranje. Ze is 8 jaar oud en staat meestal in de spits.meer »

Boy Hoefnagels Mascotte van de Week tegen Rood Wit Veldhoven

24 oktober 15:00  Boy Hoefnagels, speler van JO10-Rood, was Mascotte van de Week in de wedstrijd tegen Rood Wit Veldhoven. Boy staat het liefst in de spits en heeft een goed schot. Gelukkig wisten de aanvallers het voorbeeld van Boy afgelopen zondag te volgen, waardoor Someren met 4-0 won.meer »

Tim Breukers Mascotte van de Week tegen Mierlo-Hout

17 oktober 15:00  In de wedstrijd tegen Mierlo-Hout was Tim Breukers, verdediger van JO10-Wit, Mascotte van de Week. Mede door zijn aanmoediging wist SV Someren een punt te pakken in deze wedstrijd.meer »

Floortje van den Heuvel mascotte bij Dames 1 tegen Bavel

3 oktober 10:15  Floortje van den Heuvel, vaste keepster van JO9-5 Oranje, is Mascotte van de Week bij Dames 1 voor de wedstrijd van zondag 3 oktober tegen Bavel. Floortje is 8 jaar oud, woont aan de Boerenkamplaan, en dit wordt het derde seizoen dat ze voetbalt. Ze zit in groep 5 van BS de Vonder in Someren-Eind. Ze is voor PSV en fan van Lieke Martens, en ze hoopt natuurlijk dat de Dames zondag gaan winnen! meer »

Sven Meeuws Mascotte van de Week tegen RKVV Haelen

27 september 14:45  Sven Meeuws, keeper van JO11-1, was Mascotte van de Week in de wedstrijd tegen RKVV Haelen. Mede dankzij zijn aanmoediging wist Someren deze wedstrijd met 3-0 te winnen.meer »

Willem van Deursen Mascotte van de Week (update met verslag)

30 januari 15:00  Willem van Deursen, keeper van JO11-1, was Mascotte van de Week in de wedstrijd tegen Oirschot Vooruit. Mede door zijn aanmoediging wist Someren deze wedstrijd met 3-2 te winnen.meer »

David van de Kerkhof Mascotte van de Week tegen Marvilde

8 december 15:00  David van de Kerkhof, speler van JO10-3, was Mascotte van de Week in de wedstrijd tegen Marvilde. Ondanks zijn/haar support wist Someren deze wedstrijd helaas niet te winnen.meer »

Kay van Bommel Mascotte van de Week in de wedstrijd tegen De Valk.

24 november 15:00  Kay van Bommel, speler van JO10-1, was Mascotte van de Week in de wedstrijd tegen De Valk.meer »

Zondag 30 januari 2022 - aanvang 13:30 uur Sportpark De Potacker
Brabantia 1 (zon)