Mascotte Someren 1

Luuk van der Kallen Mascotte van de Week tegen Hilvaria

29 mei 15:00  Luuk van de Kallen, speler van JO11-4 is a.s. zondag 'Mascotte van de Week' tijdens de wedstrijd tegen Hilvaria. Luuk speelt in zijn team rechts op het middenveld. Hopelijk weet Luuk door zijn aanmoedigingen het vaandelteam te laten winnen. Luuk legt de lat hoog, want zijn favoriet is Cody Gakpo.meer »

Lewis van Laanen Mascotte van de Week tegen Sparta'25

15 mei 15:00  Afgelopen zondag was Lewis van Laanen 'Mascotte van de Week' tijdens de wedstrijd tegen Sparta'25. Lewis is 10 jaar en hij heeft heel veel verstand van voetbal want hij is groot fan van PSV! Zelf speelt hij bij JO10-Blauw van SV Someren. Onder zijn aanvoering wist Someren driemaal tot scoren te komen en zelf de 0 te houden. Dankjewel voor je aanmoedigingen, Lewis!meer »

Jan Kolenberg Mascotte van de Week tegen RKVVO

8 mei 15:00  Jan Kolenberg, speler van JO11-1, was 'Mascotte van de Week' tijdens de wedstrijd tegen RKVVO. Zelf speelt Jan op de rechtsbuitenpositie en hij kon eersterangs zien hoe dat moest! Want mede door zijn aanmoedigingen wist SV Someren met 3-0 te winnen!meer »

Cis Mulder Mascotte van de Week tegen Valkenswaard

26 april 12:00  Cis Mulder, speler van JO11-1, was Mascotte van de Week tijdens de wedstrijd tegen Valkenswaard. Cis is 10 jaar en zijn positie bij JO11-1 is linksbuiten. Hij is fan van Ajax en vooral Tadic. Mede door zijn aanmoediging wist Someren de wedstrijd met 5-2 te winnen.meer »

Robin Meeuwis Mascotte van de Week tegen NWC

2 april 20:00  In de wedstrijd tegen NWC van zaterdag was Robin Meeuwis onze mascotte. Robin voetbalt bij JO10-Rood en staat het liefst in de spits. Ze houdt van "slim" voetballen en heeft een fijne techniek. Haar favoriete clubs zijn P.S.V. en Barcelona en ze is fan van Cody Gakpo. Ze hoopt dat Someren ook slim gaat voetballen en de wedstijd gaat winnen. Onder haar aanmoediging wist SV Someren een punt te behalen tegen NWC.meer »

Fleur van der Kallen mascotte bij Dames 1 tegen Trekvogels.

13 november 14:15  Fleur van der Kallen was mascotte bij de wedstrijd van Dames 1 tegen Trekvogels van afgelopen zondag. Fleur voetbalt bij de J09 oranje. Ze is 8 jaar oud en staat meestal in de spits.meer »

Boy Hoefnagels Mascotte van de Week tegen Rood Wit Veldhoven

24 oktober 15:00  Boy Hoefnagels, speler van JO10-Rood, was Mascotte van de Week in de wedstrijd tegen Rood Wit Veldhoven. Boy staat het liefst in de spits en heeft een goed schot. Gelukkig wisten de aanvallers het voorbeeld van Boy afgelopen zondag te volgen, waardoor Someren met 4-0 won.meer »

Tim Breukers Mascotte van de Week tegen Mierlo-Hout