Mascotte Someren 1

Maxime Vanderfeesten Mascotte van de Week tegen De Tukkers VR1

26 november 17:15  De Mascotte van de Week bij de wedstrijd van Dames 1 tegen De Tukkers is Maxime Vanderfeesten. Ze is 9 jaar en speler van MO13. Ze is fan van Ajax (tegen het advies van mama en papa!) Haar favoriete speler is haar kleine broertje Tim. We hopen dat de Dames een mooi resultaat neerzetten zondag onder haar aanmoediging!meer »

Sef Isbouts Mascotte van de Week tegen Chevremont

19 november 12:45  De Mascotte van de Week is Sef Isbouts. Sef is 9 jaar, speler van JO10-1, en zijn positie is aanvaller. Hij is fan van Ajax, en zijn favoriete speler is Virgil van Dijk. We hopen dat Someren een mooi resultaat neer gaat zetten door de aanmoediging van Sef!meer »

Floortje van den Heuvel Mascotte van de Week tegen FC Eindhoven AV VR2

13 november 10:30  De pupil van de week bij de wedstrijd van Dames 1 tegen FC Eindhoven AV VR2 is Floortje van den Heuvel. Floortje is 9 jaar, zij is speler van JO10-5 en haar positie is keepster. Ze is fan van PSV en met name van Luuk de Jong. We hopen dat de dames een mooi resultaat neer gaan zetten onder haar aanmoediging! meer »

Lonne van Heugten Mascotte van de Week tegen SDO VR1

14 oktober 14:00  De Mascotte van de Week bij de wedstrijd van Dames 1 tegen SDO is Lonne van Heugten. Zij is 9 jaar, speler van JO10-Oranje, en haar positie is rechtsback. Zij is fan van Ajax en Jurriën Timber, omdat ze net zo goed wil worden als hij. We hopen dat onze dames zondag onder aanmoediging van Lonneke een goed resultaat neerzetten!meer »

Alex Poniatowski Mascotte van de Week tegen ZSV

6 oktober 15:15  De pupil van de week voor de wedstrijd tegen ZSV van zondag is Alex Poniatowski. Alex is 11 jaar en hij is speler van de JO12-2 zijn positie is middenveld. Hij is fan van PSV en van Robert Lewandowski. We hopen zondag weer op een goed resultaat onder aanmoediging van Alex!meer »

Fleur van der Kallen Mascotte van de Week tegen Bekkerveld VR1

29 september 20:00  De pupil van de week bij de wedstrijd van Someren/NWC Dames 1 tegen Bekkerveld Dames 1 van komende zondag is Fleur van der Kallen. Fleur is 9 jaar, zij is speler van JO10-Oranje, en haar positie is spits. Zij is fan van PSV en Luuk de Jong. We hopen dat de dames met de aanmoedigingen van Fleur de punten in huis houden!meer »

Rik Meeuws Mascotte van de Week tegen EHC/Heuts

23 september 10:15  De pupil van de week in de wedstrijd van komende zondag tegen EHC/Heuts is Rik Meeuws. Rik is speler van JO12-1, en zijn positie is rechts achter. Rik is 11 jaar en hij is fan van PSV en van Obispo. We hopen dat Someren er zondag onder aanmoediging van Rik een mooie wedstrijd van maakt en de punten in huis houdt!meer »

Luuk van der Kallen Mascotte van de Week tegen Hilvaria

29 mei 15:00  Luuk van de Kallen, speler van JO11-4 is a.s. zondag 'Mascotte van de Week' tijdens de wedstrijd tegen Hilvaria. Luuk speelt in zijn team rechts op het middenveld. Hopelijk weet Luuk door zijn aanmoedigingen het vaandelteam te laten winnen. Luuk legt de lat hoog, want zijn favoriet is Cody Gakpo.meer »

Zondag 4 december 2022 - aanvang 14:00 uur Sportpark De Potacker
Deurne 1 (zon)