Nieuw clubblad staat weer online

11 februari 12:00  Per vandaag staat het nieuwe clubblad weer online voor iedereen die het graag wil lezen.meer »

Terugblik leiders en trainers vergadering van zaterdag 2 september 2017 (Update)

11 september 14:00  Op 2 september 2017 heeft de jaarlijkse leiders en trainers vergadering plaatsgevonden. meer »

Nieuw clubblad staat weer online

26 mei 21:00  Per vandaag staat het nieuwe clubblad weer online voor iedereen die het graag wil lezen.meer »

Nieuw clubblad staat weer online

4 mei 21:30  Per vandaag staat het nieuwe clubblad weer online voor iedereen die het graag wil lezen.meer »

Nieuw clubblad staat weer online

6 april 21:15  Per vandaag staat het nieuwe clubblad weer online voor iedereen die het graag wil lezen.meer »

Nieuw clubblad staat weer online

8 maart 22:00  Per vandaag staat het nieuwe clubblad weer online voor iedereen die het graag wil lezen.meer »

Nieuw clubblad staat weer online

2 februari 21:15  Per vandaag staat het nieuwe clubblad weer online voor iedereen die het graag wil lezen.meer »

RSS Feed - Het laatste nieuws direct als email ontvangen

29 januari 20:30  Het laatste nieuws direct als email ontvangen met een link naar de websitepagina? Dat kan. Middels de functie RSS-feed. Telkens als er op de website een nieuwsstukje bijkomt of wijzigt, danwel een wedstrijdverslag wordt geplaatst, wordt je dan direct op de hoogte gehouden, door middel van een email met een link naar het volledige artikel. Je dient wel eenmalig gratis te abonneren hiervoor.meer »

Zondag 24 oktober 2021 - aanvang 14:30 uur Sportpark De Potacker
Someren 1