Algemene ledenzaken - SV Someren
route |     contact |     normen en waarden
Hoofdsponsor
Kledingsponsor
Hoofdsponsor jeugd
5 sterren sponsoren

Algemene ledenzaken

Geboorte-attentie: stuur je geboortekaartje in!

22 maart 19:45  Jaarlijks hebben meerdere leden van onze vereniging te maken met gezinsuitbreiding. Niet altijd wordt het bestuur daarvan op de hoogte gesteld. Stuur je een geboortekaartje dan ontvangt de pasgeborene een leuke attentie namens SV Someren.meer »

202x gelezen

Geboren: Liv van den Aker

27 februari 17:15  Op 6 februari is Liv van den Aker geboren. Liv is de dochter van Robin en Anne. Robin is speler van Someren 3.meer »

291x gelezen

Geboren: Luna van den Bogaart

27 februari 17:15  Op 13 februari is Luna van den Bogaart geboren. Luna is de dochter van Vincent en Aniek en het zusje van Jorn. Vincent is oud-speler van het 2e en 12e elftal van SV Someren. Namens SV Someren van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter!meer »

235x gelezen

Huldiging jubilarissen tijdens nieuwjaarsreceptie

11 januari 11:15  Tijdens de nieuwjaarsreceptie afgelopen zondag vond ook de jaarlijkse huldiging van de jubilarissen plaats. Maar liefst 40 jubilarissen werden afgelopen zondag, tijdens de Nieuwjaarsborrel van SV Someren, gehuldigd. Van alle jubilarissen is Harrie Boerekamp het langst lid: al ruim 70 jaar. Van harte gefeliciteerd allemaal met het bereiken van deze mooie mijlpaal!meer »


Daan van Vlerken prins van CV Locomotion

2 januari 12:00  Daan van Vlerken, speler van zowel SV Someren 1 als SV Someren 2, is prins carnaval geworden bij CV Locomotion. Gefeliciteerd Daan, en een mooi carnavalsseizoen toegewenst!meer »

366x gelezen

Geboren: Ize Smits

22 december 17:00  Op 30 november is Ize Smits geboren. Ize is de dochter van Niek Smits en Lindy Bennenbroek. Niek is oud-speler van Someren 2 en Someren 4. Namens SV Someren van harte gefeliciteerd met jullie dochter!meer »

308x gelezen

Geboren: Luit Wijnen

22 december 16:30  Op 1 december is Luit Wijnen geboren. Luit is de zoon van Peer en Simone Wijnen. Peer is lange tijd leider geweest bij SV Someren 4. Namens SV Someren van harte gefeliciteerd!meer »

305x gelezen

In memoriam: Gerard van de Laar

1 december 12:45  Op 30 november overleed voormalig bestuurslid Gerard van de Laar. Hij was veertig jaar lid van onze vereniging.meer »

690x gelezen

Ga naar archief

Voorbeschouwing

Zondag 2 april 2023 - aanvang 14:30 uur Sportpark De Potacker
Someren 1 (zon)
VS
Sportclub Susteren 1 (zon)
Lees voorbeschouwing

vsn.jpg

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!