Algemene ledenzaken

In memoriam: Luc Engelen

30 juni 16:30  Geschokt en bedroefd ontvingen wij het bericht dat Luc Engelen op 20-jarige leeftijd plotseling in zijn slaap is overleden. meer »

Rini Slegers benoemd tot Lid van Verdienste

27 juni 8:45  Rini Slegers is uitgeroepen tot Lid van Verdienste van SV Someren. Rini is al 24 jaar lid van SV Someren, waarvan de eerste 7 seizoenen als jeugdleider. Daarna is Rini 3 seizoenen lid van de aflijnploeg geweest en 6 seizoenen materialenbeheerder (en waarschijnlijk nog veel meer). Momenteel is Rini al 17 seizoenen lang bijna dagelijks actief op het sportpark voor facilitaire zaken. In 2013 is Rini uitgeroepen tot Vrijwilliger van het jaar. meer »

In memoriam: Jo van Asten-Schmitz

20 juni 19:45  Na een periode van afnemende gezondheid is Jo van Asten-Schmitz op 16 juni op 89-jarige leeftijd overleden. Jo werd in 1974 het eerste vrouwelijke bestuurslid van SV Someren. Ze hield zich jarenlang bezig met de ledenadministratie, het innen van de contributie en secretariaatswerkzaamheden. Ook zat ze twintig jaar lang in de redactie van het clubblad. Bij haar afscheid van het bestuur in 1996 ontving Jo de zilveren KNVB-speld en werd ze benoemd tot erelid van onze vereniging. meer »

Marc Weekers uitgeroepen tot Vrijwilliger van het Jaar '21/'22

19 juni 13:30  Tijdens de vrijwilligersavond is Marc Weekers uitgeroepen tot Vrijwilliger van het Jaar 2021/2022. 14 jaar geleden begonnen als groepsleider F is Marc Weekers inmiddels organisatorisch jeugdcoördinator en lid van de voetbaltechnische zaken bij de jeugd. Marc, namens iedereen binnen SV Someren allereerst hartelijk dank voor je tomeloze inzet en natuurlijk van harte gefeliciteerd met deze mooie titel!meer »

Geboren: Lune Hurkmans

19 juni 13:15  Op 12 juni is Lune Hurkmans geboren. Lune is de dochter van Dirk Hurkmans en Cedy Horijon en het zusje van Lo. Dirk is speler van Someren 5.meer »

Afscheid leden commissie communicatie

16 juni 19:45  Op donderdag 9 juni nam de commissie communicatie afscheid van een drietal leden, die zich samen in totaal maar liefst 40(!) jaar ingezet hebben voor SV Someren.meer »

Geboren: Fer van den Aker

16 juni 19:30  Op 8 juni is Fer van den Aker geboren. Fer is de zoon van Joris en Lindy van den Aker en het broertje van Sam. Joris is speler van Someren 8, waarvan opa Hans van den Aker ook leider is.meer »

Geboren: Vive Meeuws

29 mei 13:15  Op 16 mei is Vive Meeuws geboren. Vive is de dochter van Anne en Tommy Meeuws en het zusje van Luuk, Daan en Niek. Tommy is lid van de sponsorcommissie van SV Someren.meer »

VSN_voetbaldagen.jpg