Algemene ledenzaken

In memoriam: Ad de Jongh

29 januari 16:45  We ontvingen het trieste bericht dat op 28 januari ons lid Ad de Jongh op 69-jarige leeftijd is overleden. Ad speelde vroeger in de jeugdafdeling en was in de jaren zeventig (reserve)doelman van de seniorenselectie. In de jaren tachtig verdedigde hij het doel van SVSH, maar in 1999 meldde hij zich weer aan als lid van SV Someren. meer »

2048x gelezen

Huldiging jubilarissen

8 januari 19:15   Maar liefst 48(!) jubilarissen werden afgelopen zondag, tijdens de Nieuwjaarsborrel van SV Someren, gehuldigd. Van al deze jubilarissen zijn Toon van Eijk (60 jaar) en Jac Boerekamp (70 jaar) het langst lid! Van harte gefeliciteerd allemaal met het bereiken van deze mooie mijlpaal!meer »

Geboren: Fleur van Bogget

4 december 14:15  Op 23 november is Fleur van Bogget geboren. Fleur is de dochter van Paul en Ivanka van Bogget en het zusje van Raf. Paul is bij SV Someren trainer van de JO17-1. Namens SV Someren van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter!meer »

Prins Teun I en Adjudant Jeroen bij CV Locomotion

20 november 14:30  Onze JO19-1 krijgt het druk deze carnaval want Teun van Bussel is prins geworden bij CV Locomotion en Jeroen Santegoeds is zijn adjudant. Beide mannen spelen in onze JO19-1. Alaaf!meer »

Rowan Leenen prins CV de Plattevonder

15 november 18:45  Rowan Leenen is afgelopen weekend verkozen tot prins van CV de Plattevonder in Someren-Eind. Samen met zijn Prinses Joëlle gaat hij dit jaar regeren over De Plattevonder. Rowan is oud-selectiespeler en huidig speler van SV Someren 3, waar hij aan het revalideren is van een kruisbandoperatie. Positief bekeken: genoeg tijd om te carnavallen dus! Rowan en Joëlle: heel veel plezier komend carnavalsseizoen! ALAAFmeer »

Geboren: Teun van Kemenade

31 oktober 9:45  Op 20 oktober is Teun van Kemenade geboren. Teun is de zoon van Peer en Marjolein van Kemenade en het broertje van Noor en Imke. Peer is webmaster bij SV Someren. Namens SV Someren van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon!meer »

Geboren: Suus van den Aker

26 oktober 20:15  Op 11 oktober is Suus van den Aker geboren. Suus is de dochter van Rick en Nicole van den Aker en het zusje van Lise. Rick is leider bij Someren 3. Namens SV Someren van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter!meer »

Voetballende pastoor Cees Rombauts overleden

25 oktober 0:15  Cees Rombauts is afgelopen weekend op 86-jarige leeftijd overleden. Sinds 1979 stond hij bekend als de voetballende pastoor van Erp. Tot zijn 69ste speelde hij mee in het veteranenelftal van Erp.meer »