Algemene ledenzaken

Frans van Lieshout neemt afscheid als vrijwilliger

22 november 15:45  Na 63 jaar vrijwilliger van de SV Someren te zijn geweest, heeft Frans van Lieshout zijn laatste taak, die van wedstrijdsecretaris van de senioren, overgedragen aan zijn opvolger Jeannie Bouwmans. Frans, hartelijk dank voor je inzet in 1001 rollen bij SV Someren. We gaan je inzet missen! Jeannie: veel succes met de opvolging!meer »

Geboren: Jesse Werts

16 november 8:45  Op 9 november is Jesse Werts geboren. Jesse is de zoon van Maarten Werts en Renske Derksen. Maarten is oud-doelman van Someren 1 en speelt momenteel bij het 5e elftal.meer »

Daan Raijmakers 57ste Prins van de Meerpoel en Moos Isbouts Jeugdprins

13 november 15:00  Het carnaval in Someren heeft dit jaar een hoog voetbalgehalte. Op zaterdagavond 12 november werd Daan Raijmakers onthuld en geïnstalleerd als de 57e Prins van carnavalsvereniging De Meerpoel uit Someren. Prins Daan d’n Uurste is 37 jaar, werkt als vestigingsmanager bij Onthoutons en woont samen met zijn vrouw Linda en de kinderen Finn en Tess aan de Floreffestraat in Someren. Daan is assistent-trainer van het tweede elftal en elftalleider van JO10-4. meer »

Geboren: Puck van de Laar

4 oktober 19:45  Op 30 september is Puck van de Laar geboren. Puck is de dochter van Frank en Jilke van de Laar. Frank is speler van Someren 6.meer »

Geboren: Suze Breukers

4 oktober 19:45  Op 26 september is Suze Breukers geboren. Suze is de dochter van Robert Breukers en Nicole Leenders en het zusje van Jolijn. Robert is lid van de commissie communicatie en speler van Someren 6.meer »

Afscheid Fabio Peters bij selectie SV Someren

26 september 20:00  Afgelopen zondag nam de selectie van SV Someren in de kantine afscheid van Fabio Peters. meer »

Geboren: Milan Hurkmans

8 augustus 20:00  Op 3 augustus is Milan Hurkmans geboren. Milan is de zoon van Yvonne Swinkels en Rob Hurkmans. Yvonne is oud-speelster van Dames 1 en Rob is trainer van de JO17-1 bij SV Someren.meer »

Geboren: Lise van den Aker

11 juli 11:45  Op 29 juni is Lise van den Aker geboren. Lise is de dochter van Rick en Nicole van den Aker. Rick is speler van Someren 5.meer »

Zondag 4 december 2022 - aanvang 14:00 uur Sportpark De Potacker
Deurne 1 (zon)