Algemene ledenzaken

Geboren: Lin Rutjens

Vandaag, 12 april 19:45  Op 5 april is Lin Rutjens geboren. Lin is de dochter van Gert en Silvia en het zusje van Mats. Gert is lid van de sponsorcommissie bij SV Someren.meer »

Geboren: Boaz Wilms

22 februari 21:15  Op 6 februari is Boaz Wilms geboren. Boaz is de zoon van Rik en Marieke en het broertje van Niene.meer »

Geboren: Isa Wullems

18 januari 12:00  Op 8 januari is Isa Wullems geboren. Isa is de dochter van Dirk Wullems en Manon Bankers.meer »

Geboren: Sem van Bussel

15 november 15:45  Op 5 november is Sem van Bussel geboren. Sem is de zoon van Freek van Bussel en Lianne van Horrik.meer »

In Memoriam Marcel Dijstelblom

20 oktober 17:45  Op 19 oktober 2020 ontvingen we het trieste bericht dat Marcel Dijstelblom op 66-jarige leeftijd is overleden.meer »

Geboren Stijn van den Aker

26 augustus 6:45  Op 14 augustus 2020 is Stijn van den Aker geboren. Stijn is de zoon van Erwin van den Aker en Marloes Respen. Erwin is speler van ons 12e elftal. Namens SV Someren van harte gefeliciteerd met jullie zoon! meer »

Geboren: Jaivey Lemmen

8 juni 8:00  Op 15 mei is Jaivey Lemmen geboren. Jaivey is de zoon van Niek en Melissa Lemmen en het broertje van Djenten. Melissa is speelster van het 2e dameselftal en Niek is oud-speler van de senioren en momenteel donateur van SV Someren. Namens SV Someren van harte gefeliciteerd met jullie zoon en broertje!meer »

Geboren: Sam van den Aker

2 juni 8:45  Op 18 mei is Sam van den Aker geboren. Sam is de zoon van Joris en Lindy. Joris is speler van het 7e elftal van SV Someren, waarvan opa Hans van den Aker trainer is. Namens SV Someren van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie (klein)zoon!meer »