Algemene ledenzaken

SV Someren goed vertegenwoordigd bij jeugdcarnaval

18 januari 21:00  Op zondagmiddag 16 januari zijn de Jeugdprinses, de Adjudant en de Jeugdraad van carnavalsvereniging ‘t Meerpoeleke bekendgemaakt. Zowel Jeugdprinses Yara als Adjudant Loek zijn lid van onze vereniging en dat geldt ook voor zes van de elf Jeugdraadsleden.meer »

Jubilarissen SV Someren 2021

7 december 20:00  Normaal gesproken worden de jubilarissen gehuldigd net voor de zomerstop tijdens de vrijwilligersavond. Vanwege de corona-regels is dat niet gelukt, en was lange tijd het bestuurvoornemen om het te vieren met de komende nieuwjaarsreceptie. meer »

Geboren: Imke van Kemenade

8 november 8:45  Op donderdag 28 oktober is Imke van Kemenade geboren. Imke is de dochter van Peer en Marjolein en het zusje van Noor. Peer is leider van Someren 12 en tevens webmaster en jeugdscheidsrechter bij de vereniging.meer »

Geboren: Ziva Roijakkers

3 november 21:45  Onlangs vernamen we het heuglijk nieuws dat op 6 oktober Ziva Roijakkers is geboren. Ziva is de dochter van Niels en Dorien Roijakkers. Niels is momenteel Donateur+ en heeft naast het zijn van selectiespeler, ook jarenlang diverse functies uitgeoefend. meer »

In memoriam: Remy Lammers

17 september 13:30  Op 16 september overleed op 93-jarige leeftijd ons oudste lid, Remy Lammers. Hij was een van de oprichters van de veteranenafdeling en penningmeester van de vereniging van 1953 tot 1965. meer »

Geboren: Essie van Otterdijk

27 augustus 14:30  Op 27 juli is Essie van Otterdijk geboren. Essie is de dochter van Pim van Otterdijk en Moniek Raijmakers. meer »

Geboren: Saar Maas

19 augustus 22:00  Op 15 augustus is Saar Maas geboren. Saar is de dochter van Dennis Maas en Marieke van Vroonhoven en het zusje van Lauren. Dennis is assistent-trainer van het 3e herenelftal.meer »

Geboren: Jip Slegers

23 juli 13:30  Op 12 juli is Jip Slegers geboren. Jip is de dochter van Ilse en Sanne. Ilse is speelster van het eerste dameselftal van SV Someren/NWC.meer »

Zondag 30 januari 2022 - aanvang 13:30 uur Sportpark De Potacker
Brabantia 1 (zon)