route |     contact |     normen en waarden
Hoofdsponsor
Kledingsponsor
Hoofdsponsor jeugd
5 sterren sponsoren

Blogs/column

Normen en Waarden: Voetbal en besturen

11 november 19:45  Een voetbalvereniging heeft besturen nodig want een club moet immers in de juiste richting varen. Je kunt zo’n club vergelijken met een groot schip dat vaart en vaart en de vaart erin houdt. Tijdens mijn studie bestuurskunde aan de universiteit van Sterksel werd steeds uitgegaan van maar twee mogelijkheden van besturen.meer »

178x gelezen

Zoiets verwacht je niet... Bedankt SV Someren!

20 juli 20:00  Twee weken met goede bekenden op vakantie in het Moezelgebied stond het water tot aan mijn lippen (boven de lippen), dus was er tijd voor een stukje te schrijven voor de kleine vriendjes, de Mini's van SV Someren.meer »

544x gelezen

Normen en Waarden: Voetbal en emoties

14 juni 19:45  Sport in het algemeen en voetbal misschien wel in het bijzonder is onder andere zo populair omdat er veel verschillende emoties een rol kunnen spelen. In het algemeen kun je zeggen dat emoties ons wijzen op situaties die van levensbelang zijn of ons op een andere manier raken en ons aanzetten tot acties. meer »

347x gelezen

Verloren spelers

30 april 14:15  In maart haalde ik het prachtige boek ‘SV Someren 75 jaar’ nog eens tevoorschijn. Bijna achterin stond en staat het jubileumelftal en ik vroeg me af waar ik de verloren spelers kon vinden. Verloren spelers? Dat zijn spelers die graag bij SV Someren hadden willen komen spelen maar door omstandigheden is dat niet gelukt. Soms lag dat aan hun karaktertrekken, aan bedenkelijke houdingen, aan hoge eisen die een speler stelde, aan onterechte verwachtingen, enz. Het bestuur, trainers, supporters en diverse andere leden zagen de komst van bepaalde spelers niet zitten. En ik zal de lezer uitleggen waarom het lidmaatschap niet doorging. Het negatieve wordt dus uitgelegd maar om een genuanceerd beeld te geven worden ook enkele waarden die immers ieder mens heeft, benadrukt. meer »

706x gelezen

Mini-voetballertjes, dat moeten jullie zien...

30 november 16:45  ...trainer Antoon met de beste voetballer van de wereld!meer »

304x gelezen

Normen en Waarden: Overtuigend leidinggeven

26 augustus 20:15  Een grote vereniging zoals SV Someren heeft ook een groot aantal trainers en leiders nodig.En gelukkig hebben we die! In dit artikel ga ik in op het meer bewust leidinggeven en het is met name gericht op de leiders en de trainers.Maar ook op de ouders die de jongste spelertjes helpen om hun weg te vinden. Omwille van de leesbaarheid gebruik ik alleen het begrip ‘leider(s)’ en daar worden dus ook steeds de trainers en ouders mee bedoeld. Meestal verloopt het leidinggeven aan een groep goed en onbewust wordt er daarbij gebruikgemaakt van een bepaalde volgorde die zorgt voor het bekwaam uitvoeren van het leidinggeven. meer »

337x gelezen

De Mini's geven niet op... en dat is pas GAAF

24 maart 21:00  Beste voetballertjes van S.V.Someren, Ook jullie komen niet onder het vervelende Virus uit. De trainingen en wedstrijdjes gaan voorlopig niet door, ja we wilden zo graag maar als het om gezondheidsreden gaat, oké. Nog erger, onze diploma's komen in gevaar, maar weest gerust: we hebben toch zeker niet voor niets zo ons best gedaan door keihard te trainen, dit gaat door maar we moeten samen met de Minitrainers even bespreken hoe en wanneer. Maar jongens we hoeven niet helemaal stil te zitten, en daarom het volgende.meer »

1231x gelezen

De spanning is te snijden: zou ik het Voetbaldiploma 2020 halen?

2 maart 19:45  Locatie Stadion “De Potacker” Dat wordt weer genieten… Het is weer zover: na driekwart jaar al flink geoefend te hebben staat nu de eindfase voor de deur. Zouden we met z'n allen het felbegeerde diploma wel halen. De Minigroep ligt op schema, tenminste op een enkele uitzondering na. Er wordt hard gewerkt: de bezwete kopjes zijn het bewijs. meer »

319x gelezen

Ga naar archief

Voorbeschouwing

Zondag 30 januari 2022 - aanvang 13:30 uur Sportpark De Potacker
Someren 1 (zon)
VS
Brabantia 1 (zon)
Lees voorbeschouwing

Klik_hier_voor_de_Corona_regels.PNG

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!