route |     contact |     normen en waarden
Hoofdsponsor
Kledingsponsor
Hoofdsponsor jeugd
5 sterren sponsoren

Blogs/column

Mini-voetballertjes, dat moeten jullie zien...

30 november 16:45  ...trainer Antoon met de beste voetballer van de wereld!meer »

190x gelezen

Normen en Waarden: Overtuigend leidinggeven

26 augustus 20:15  Een grote vereniging zoals SV Someren heeft ook een groot aantal trainers en leiders nodig.En gelukkig hebben we die! In dit artikel ga ik in op het meer bewust leidinggeven en het is met name gericht op de leiders en de trainers.Maar ook op de ouders die de jongste spelertjes helpen om hun weg te vinden. Omwille van de leesbaarheid gebruik ik alleen het begrip ‘leider(s)’ en daar worden dus ook steeds de trainers en ouders mee bedoeld. Meestal verloopt het leidinggeven aan een groep goed en onbewust wordt er daarbij gebruikgemaakt van een bepaalde volgorde die zorgt voor het bekwaam uitvoeren van het leidinggeven. meer »

165x gelezen

De Mini's geven niet op... en dat is pas GAAF

24 maart 21:00  Beste voetballertjes van S.V.Someren, Ook jullie komen niet onder het vervelende Virus uit. De trainingen en wedstrijdjes gaan voorlopig niet door, ja we wilden zo graag maar als het om gezondheidsreden gaat, oké. Nog erger, onze diploma's komen in gevaar, maar weest gerust: we hebben toch zeker niet voor niets zo ons best gedaan door keihard te trainen, dit gaat door maar we moeten samen met de Minitrainers even bespreken hoe en wanneer. Maar jongens we hoeven niet helemaal stil te zitten, en daarom het volgende.meer »

1081x gelezen

De spanning is te snijden: zou ik het Voetbaldiploma 2020 halen?

2 maart 19:45  Locatie Stadion “De Potacker” Dat wordt weer genieten… Het is weer zover: na driekwart jaar al flink geoefend te hebben staat nu de eindfase voor de deur. Zouden we met z'n allen het felbegeerde diploma wel halen. De Minigroep ligt op schema, tenminste op een enkele uitzondering na. Er wordt hard gewerkt: de bezwete kopjes zijn het bewijs. meer »

213x gelezen

In de winter zitten de Mini's hoog en droog

1 februari 13:15  Wat een luxe, de Mini's van SV Someren. Dapper en trots komen ze iedere week op Zaalvoetbalschoenen de Sporthal binnen. Het zaalvoetballen daar zijn ze verzot op, maar ook het leren schieten, bal afstoppen, positie kiezen wordt niet overgeslagen, de bezwete kopjes hebben er zin in en de drinkbidons zijn dan ook hard nodig. De zaalvoetbalwedstrijdjes zijn steeds het hoogtepunt en het is werkelijk prachtig om te zien hoe hard deze jongens en twee meisjes werken. meer »

424x gelezen

Morgen is altijd in de toekomst, ook bij de Mini's van SV Someren

11 februari 19:00  Wat zijn ze weer enthousiast, de kleinste mannekes van SV Someren. Al vijf maanden trainen en voetballen ze om een zo goed mogelijk resultaat te kunnen behalen. En wat komt het mooi uit in het 75e Jubileumjaar van de club. Vooral de trainers zijn druk bezig met de spelertjes, ook zij vieren feest want voor de vijfde keer gaan ze in Mei het uitreiken van de felbegeerde Voetbaldiploma's aan de Minivriendjes op grootse wijze vieren. Sjonge-sjonge dat is niet niks, daar werken ze op het ogenblik keihard voor. Bal omhoog houden-bal stoppen-passen-schieten-dribbelen-schaar enz-enz. meer »

305x gelezen

Vrouwenvoetbalnieuws.nl: Talent van de maand: Romy Kuepers

20 november 14:30  Elke maand wordt er vanuit Vrouwenvoetbalnieuws door middel van een aantal persoonlijke vragen een jeugdspeler in de spotlights gezet die op landelijk niveau speelt, voor de maand november 2015 is dat: Romy Kuepers, speelster van Sv Someren. (In het seizoen 2015-2016 kwam Dames 1 van SV Someren uit in de hoofdklasse op zondag.)meer »


Meer nieuws
Ga naar archief

Voorbeschouwing

s.v. Someren 1
Geen wedstrijd bekend

Flyer_website_link_2021.PNG

Klik_hier_voor_de_Corona_regels.PNG

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!