In de winter zitten de Mini's hoog en droog - SV Someren
route |     contact |     normen en waarden
Hoofdsponsor
Kledingsponsor
Hoofdsponsor jeugd
5 sterren sponsoren

In de winter zitten de Mini's hoog en droog

1 februari 2020 13:15


Wat een luxe, de Mini's van SV Someren. Dapper en trots komen ze iedere week op Zaalvoetbalschoenen de Sporthal binnen. Het zaalvoetballen daar zijn ze verzot op, maar ook het leren schieten, bal afstoppen, positie kiezen wordt niet overgeslagen, de bezwete kopjes hebben er zin in en de drinkbidons zijn dan ook hard nodig. De zaalvoetbalwedstrijdjes zijn steeds het hoogtepunt en het is werkelijk prachtig om te zien hoe hard deze jongens en twee meisjes werken.

Als ze vallen: de vloer is hard, maar de spelertjes zijn ook hard, ben je gek dat doet geen zeer. En blijft er toch een liggen dan wordt er gezegd, we zullen even een ambulance bellen en dan is de patiënt in geen velden of wegen meer te zien. Na afloop, er is er weer een jarig wordt er voor de jarige gezongen en de lolly's krijgen de overhand in de massa. Wel wordt er gewaarschuwd dat iedereen goed moet opletten waaraan trainer Harrie een hand geeft, (jonge hedde allemol oiw vingers nog). Harrie lacht maar eens, kom straks maar langs dan “kriede ge nen dikke ijskow”. Lekker likkend gaat iedereen weer zeer tevreden naar huis, maar niet eerder dan dat Guus zijn penaltyreeks heeft afgewerkt. Guus, even te jong, maar nu een volwassen Mini van 6 jaar.

Beste supporters, de toegang is gratis, en wat zijn ze blij met jullie aandacht. Dit alles nog in de maand Februari op Woensdagmiddag van 4 tot 5 uur in Sporthal de Postel.

Met de beste Sportgroeten:
Antoon-Harrie-Eddy-Henk en Broer

Delen

Voorbeschouwing

Dinsdag 12 december 2023 - aanvang 20:00 uur Sportpark De Potacker
Someren 1 (zon)
VS
S.V. Brandevoort 1 (zon)
Lees voorbeschouwing


voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!