Zoiets verwacht je niet... Bedankt SV Someren! - SV Someren
route |     contact |     normen en waarden
Hoofdsponsor
Kledingsponsor
Hoofdsponsor jeugd
5 sterren sponsoren

Zoiets verwacht je niet... Bedankt SV Someren!

20 juli 2021 20:00


Twee weken met goede bekenden op vakantie in het Moezelgebied stond het water tot aan mijn lippen (boven de lippen), dus was er tijd voor een stukje te schrijven voor de kleine vriendjes, de Mini's van SV Someren.

Woensdag 30 juni vond voor de 7e keer de SV Someren Voetbaldiploma uitreiking plaats voor de Mini-voetballertjes van de club. Het werd wederom een groot succes, mooi aan elkaar gepraat door trainer Hein Verberne.
De activiteit begon met een rare gewaarwording voor deze kleine mannekes, want een heuse drone scheerde dicht boven stadion 'De Potacker', al foto's makend van de trainingsoefeningen die de voetballertjes van hun trainers als opdracht hadden. Er werd enorm hard en serieus geoefend, want iedereen wilde dat felbegeerde diploma halen. Alles werd gade geslagen door heel veel ouders, kinderen, opa's, oma's en supporters, en natuurlijk de drone.

Na deze training drie banken vol met Messi's voor de tribune die zenuwachtig met rode kopjes het tafereel afwachtten. Een voor een werden ze door trainer Hein naar voren geroepen, waar iedereen een mooi SVS-schildje, een medaille, flesje frisdrank, snoepzak en natuurlijk het diploma ontving. Heel opvallend en gelukkig slaagde iedereen. O wat waren deze kinderen trots en blij. Radio Siris onder leiding van dhr. Harrie van Horrik en fotograaf dhr. Rob Fritsen maakte er weer een prachtige rapportage van, heren bedankt.

Voor mij persoonlijk hadden de Mini-trainers nog een enorme verrassing, want voortaan zou dit voetbalevenement het "Broer Hilverda Voetbaldiploma" gaan heten. Beste mensen, hoofd- en jeugdbestuur, collega Mini-trainers en spelertjes, heel erg bedankt voor deze benoeming, waar ik erg mee ben ingenomen, en ik hoop dat deze uitreiking nog heel lang mag bestaan.

Ik zelf ga met weemoed een stapje terug doen, 72 jaren actief lid zijn van deze prachtige vereniging zijn voorbij gevlogen en zijn dikwijls een steun voor me geweest, zeker na de zware blessure die ik in 1965 opliep. Het is een onmisbaar stuk leven van me geweest. Maar jullie zijn nog niet van me af, ik verwacht nog dikwijls op de Potacker aanwezig te zijn en op woensdagmiddag zal ik er nog dikwijls zijn. Heren oud-voetballers, denk er eens goed over na en heb je tijd, ga dan op woensdagmiddag de huidige Mini-trainers bijstaan, 100% dat je daar nooit spijt van krijgt. Je krijgt er zoveel voor terug, dat is met geen pen te beschrijven. Probeer het nou echt, en na de training om 5 uur staat altijd de koffie klaar.

Papa's: hamer-spijker, de voetbaldiploma's moeten boven de bedjes.

Met sportgroeten,

Broer Hilverda

 

0462ff71-99d7-4ce4-a6fd-82f8802b1b5e.jpg

Foto: Rob Fritsen/Siris

Delen

Voorbeschouwing

Dinsdag 12 december 2023 - aanvang 20:00 uur Sportpark De Potacker
Someren 1 (zon)
VS
S.V. Brandevoort 1 (zon)
Lees voorbeschouwing


voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!