De spanning is te snijden: zou ik het Voetbaldiploma 2020 halen? - SV Someren
route |     contact |     normen en waarden
Hoofdsponsor
Kledingsponsor
Hoofdsponsor jeugd
5 sterren sponsoren

De spanning is te snijden: zou ik het Voetbaldiploma 2020 halen?

2 maart 2020 19:45


Locatie Stadion “De Potacker”
Dat wordt weer genieten…

Het is weer zover: na driekwart jaar al flink geoefend te hebben staat nu de eindfase voor de deur. Zouden we met z'n allen het felbegeerde diploma wel halen. De Minigroep ligt op schema, tenminste op een enkele uitzondering na. Er wordt hard gewerkt: de bezwete kopjes zijn het bewijs.

De laatste weken in de Sporthal was vooral schieten aan de beurt. De keepertjes hadden het zwaar te verduren: loeihard knalde de mannekes op doel, en ook de aanwezige meisjes stonden hun manneke, het was een lust voor ogen.
Ieder jaar weer heeft het hoofdbestuur er geen moeite mee dat we 2 maanden “Sporthal De Postel” induiken en wat doen deze jonge voetballertjes dat graag. BESTUUR ERG BEDANKT.
Volgende week Woensdag 4 Maart gaan we weer naar buiten en alle Mini's worden dan weer om 15.45 uur verwacht.
Onze trainers Harrie-Antoon-Eddy-Henk en Broer zijn er klaar voor en hebben maar een doel voor ogen: IEDEREEN moet in Mei kunnen slagen. We gaan vanaf nu meer aandacht besteden aan goede passes, 2 tegen 2, duelleren, techniek en vooral balvaardigheid. Vooral dit laatste is zeer belangrijk en kan vooral ook thuis heel goed beoefend worden. Een ding is zeker: de beste voetballers komen nog steeds uit het straatvoetbal, wat natuurlijk niet wil zeggen dat we nu massaal de straat op moeten, maar enkele meters grond en een muur zijn overal wel te vinden. Die computer en telefoon komt later wel, ga naar buiten, speel en voetbal met je vriendjes, lekker gezond en o zo goed voor je lichamelijke en algehele groei ontwikkeling, Afgesproken dat doen we??? In Mei gaat het dan weer gebeuren, het Wilhelmus zal klinken. Ja zeker, er moet nog veel gebeuren, maar wij hebben er alle vertrouwen in dat het ook deze keer gaat lukken.

Beste voetballertjes, jullie en alleen jullie kunnen je Ouders-Opa's-Oma's-Broertjes en Zusjes o zo veel plezier doen om dat Voetbal-Diploma te behalen….Dus doe je best. Jullie zijn de enige in heel Nederland die dat kunnen behalen. De prijzen zijn besteld, de fotograaf is al druk bezig. Wat dit laatste betreft: enkele weken voor de diploma-uitreiking komt de fotograaf langs, maak dan svp dat iedereen aanwezig is en niet zoals vorig jaar dat deze man ook nog eens aan huis bij diverse spelertjes langs moet om deze diploma's compleet te krijgen. Supporters, als de datum van uitreiking bekend is noteer deze dan, want ieder jaar weer is het een ware happening om dit mee te beleven, die blijde gezichtjes vergeet je nooit meer.
Spelertjes die zich voor 10 Januari 2020 opgegeven hebben komen in aanmerking voor het voetbaldiploma, de rest moet wachten tot volgend jaar 2021.
S.V.Someren is BLAUW EN WIT het is een club waar pit in zit.

Voor Dan Heel Veel Gezelligheid.
 
Antoon-Harrie-Eddy-Henk en Broer.

Delen

Voorbeschouwing

Zondag 10 december 2023 - aanvang 14:00 uur Sportpark De Kranenmortel
Deurne 1 (zon)
VS
Someren 1 (zon)
Lees voorbeschouwing


voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!