Vrouwenvoetbal SV Someren op zoek naar nieuwe speelsters - SV Someren
route |     contact |     normen en waarden
Hoofdsponsor
Kledingsponsor
Hoofdsponsor jeugd
5 sterren sponsoren

Vrouwenvoetbal SV Someren op zoek naar nieuwe speelsters

20 mei 2016 21:15


Het seizoen 2015 / 2016 loopt nog. Maar op de achtergrond zijn we al volop bezig met het volgend seizoen. Daarvoor is SV Someren nog op zoek naar talentvolle en ambitieuze voetbalsters voor Vrouwen 1 en Vrouwen 2.

Vrouwen 1 heeft de laatste jaren landelijk naam weten te maken en komt op dit moment uit in de Zondag Hoofdklasse. Dit is het op een na hoogste amateurniveau van Nederland. Doelstelling is om komende jaren een stabiele middenmoter te worden in deze klasse.

Voor komend seizoen zijn wij voor deze groep op zoek naar versterkingen. Ben jij een speelster, die weet wat het inhoudt om op dit niveau te spelen of heb jij die droom en ambitie om hierin uit te komen, maar kan jij deze droom in jouw omgeving niet waarmaken?? MELD JE DAN AAN !!

Ook voor Vrouwen 2 zijn wij op zoek naar speelsters. Dit team speelt op dit moment in de 4e klasse. Onze doelstelling is om met deze groep het verschil tussen Vrouwen 1 en 2 te verkleinen. Willen we deze doelstelling waar kunnen maken, is het van groot belang dat deze groep aangevuld gaat worden met enthousiaste meiden, die de wil hebben om beter te worden. Ook is deze groep op zoek naar een keepster. Aangezien wij voor 2 teams beschikken over maar 1 keepster is de kans aanwezig, dat deze ook betrokken gaat worden bij Vrouwen 1. Lijkt het jou leuk om samen met ons deze uitdaging aan te gaan?? MELD JE DAN AAN !!

Ook is Vrouwen 2 nog op zoek naar een trainer(ster). Vind jij het een uitdaging om samen met ons dit traject in te gaan. MELD JE DAN AAN !!

WIE WEET TOT ZIENS BIJ SV SOMEREN VROUWEN.
Zonder plezier geen prestaties.

TRAININGSAVONDEN ZIJN OP:
Dinsdagavond 19.45 uur – 21.15 uur
Donderdagavond 19.45 uur – 21.15 uur

Aanmelden kan bij:
Richard Aben
richardaben@live.nl
06 51528610

of

Ivo Veltrop
ivoveltrop@gmail.com
06 12077002

Delen

Voorbeschouwing

Zondag 10 december 2023 - aanvang 14:00 uur Sportpark De Kranenmortel
Deurne 1 (zon)
VS
Someren 1 (zon)
Lees voorbeschouwing


voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!