Beatrixlaan 42
5721LZ
ASTEN
tel. 0493-691973

Zondag speelden we de thuiswedstrijd tegen Victoria Boys. Met een 6-3 nederlaag in Apeldoorn hadden we iets goed te maken.
De wedstrijd begon rommelig van beide kanten. Kansen werden er niet echt gecreëerd. Na een kwartier hadden wij het spel onder controle. We speelde goed rond maar het tempo mocht nog hoger, om tot kansen te komen. Dit probeerden we maar lukte niet helemaal. Een uitbraak vlak voor rust bezorgde de bezoekers een 0-1 voorsprong. Wij kregen nog een grote kans via Ilse maar die schoot helaas recht in de handen van de keeper. Door een ongelukkige botsing met Loes en Iris moest Iris in de rust vervangen worden door Lindsey.

In de rust bespraken we wat beter moest. We gingen vol voor de gelijkmaker en hopelijk de winst. Elisa kwam erin voor Ilse net na de rust. Mede door haar snelheid en het goede samenspel werden er nog 3 grote kansen gecreëerd. Maar de scherpte ontbrak bij het afmaken, dus gingen deze er niet in. De inzet en vechtlust kwamen duidelijk van onze kant. Maar het mocht niet baten zondag. Een 0-1 uitslag.
Volgende week een belangrijke wedstrijd uit tegen SDO. Een wedstrijd waarin we de 3 punten weer moeten pakken!