SV Someren 1 (zon) - Rood Wit V 1 (zon)

SV Someren 1 (zon) - Rood Wit V 1 (zon)

Na de moeilijke uitwedstrijd in Hilvarenbeek staat nu de thuiswedstrijd, op Paasmaandag, tegen Rood-Wit Veldhoven op het programma. Someren was nog wel blij met het punt tegen Hilvaria. Een helft met 10 tegen 11 spelen, vraagt iets extra’s van de spelers en dat hebben ze ook gedaan.

Rood-Wit Veldhoven zal zeker geen gemakkelijke tegenstander zijn voor Someren. Afgelopen zondag speelden ze nog met 1-1 gelijk tegen koploper Eindhoven.
Een gelijkspel zou tegen Someren ook kunnen. Van de laatste 5 wedstrijden speelde Rood-Wit er 3 gelijk. Verder werd er gewonnen van RPC en verloren van Hilvaria.

Wat Someren betreft is het zeker niet beter. Van de laatste 4 wedstrijden werd er 1 gewonnen, 1 gelijk en 2 verloren. Deze verloren wedstrijden betroffen thuiswedstrijden. Dus het thuisvoordeel is voor Someren niet echt een voordeel, gezien de laatste wedstrijden.

Laten we hopen dat het thuisvoordeel er a.s. maandag wel is en dat met de steun van onze supporters. Willen we in de bovenste helft van de ranglijst blijven staan, dan kan een overwinning daar zeker aan meewerken.