Onze nieuwe reclamebordhouders

7 februari 2017 21:00

Beste Leden, supporters en eenieder die SV Someren een warm hart toedraagt,

Naast sponsoren die onze vereniging al jaren hun steun toevertrouwen, hebben we in de eerste helft van dit lopende voetbalseizoen weer een mooi aantal nieuwe Reclamebordhouders mogen begroeten, welke wij graag even aan u voorstellen.

Mede dank zij hen is het voor een vereniging als SV Someren mogelijk om haar actieve leden, trainers en begeleiders maar ook de vele vrijwilligers en supporters te laten genieten van alles wat voetbal zo mooi maakt. Een goede accommodatie, de vele materialen die nodig zijn om de voetbalsport te bedrijven maar vooral te kunnen gaan voor de kwaliteit waar wij als vereniging graag voor willen staan.

Onze nieuwe Reclamebordhouders:

Het Blank Water.

Fysiotherapie Vissers.

Wiegers XL.

K & B Schilder & Onderhoudsbedrijf.

Sleja Tegel & Natuursteenwerken BV.

.

Het bestuur van SV Someren en de sponsorcommissie wil deze Reclamebordhouders en al haar overige sponsoren bedanken voor hun trouwe steun in het afgelopen jaar en vertrouwen erop ook in de toekomst vele sportieve successen met hen te mogen delen.

Namens het bestuur en de sponsorcommissie,
Ferry Pape.