Potakkerweg 21
5712AV
SOMEREN
tel. 0493-492147

De blauwwitten van Someren O23 hebben op 1 oktober in eigen huis een wedstrijd gepland staan tegen een gewaagde tegenstander Wittenhorst O23. Voor Someren O23 een goede meting om te kijken waar ze staan. Beide teams hebben het maximaal aantal punten behaald uit de competitie waardoor ze samen bovenaan staan. Kan Someren O23 op sportpark te Potacker de koppositie innemen en de eerste punten loskomen van Wittenhorst O23.

Om 17:30 start de wedstrijd onder het oog van vele toeschouwers, die in spanning komen kijken naar de blauwwitten. De wedstrijd start vrij fysiek, voornamelijk de eerste 10 minuten waren er vanuit beide teams veel stevige duels. Het spel ging over een weer, in de 14e minuut wordt een speler van Someren O23 neergehaald waaruit een penalty ontstond. Luc van Berlo ging achter de bal staan en wist deze beheerst tegen de touwen te schieten. Een minuut later kreeg Someren buiten het zestien meter gebied een vrije trap tegen. Uit een voorzet wist een speler van Wittenhorst O23 de bal
binnen te koppen. Met een gelijke stand gaan de teams de ruststand in.

In de tweede helft worden er net als de eerste helft weer stevig voetbal gespeeld met vele fysieke duels. Het spel gaat zeer over en weer. Voornamelijk de gasten uit Horst waren opzoek naar de voorsprong maar dit bleef lange tijd uit doordat de defensie van Someren dit goed wist te keren. Totdat in de 73e minuut Wittehorst nog een keer een aanval wist op te zetten, dit keer zaten de blauwwitten er enkele keren langs waaruit een voorzet kwam binnen het zestien meter gebied die beheerst werd binnen geschoten. Nadat de thuisploeg op achterstand kwam gingen ze direct opzoek
naar de gelijkmaker, ze kregen nog enkele kansen echter wisten ze deze niet goed te benutten.

Volgende week gaat Someren O23 op bezoek in Deurne op Sportpark de Kranenmortel, de aanvang van de wedstrijd is om 17:30. Someren O23 zal er alles aan gaan doen om met de 3 punten weer huiswaarts te keren, tot volgende week!