SV Someren 2 verspeelt in 2 minuten de wedstrijd

Heereindsestraat 10
5741RB
BEEK EN DONK
tel. 0492-465162

De blauwwitten kwamen al na 3 minuten op een 1-0 achterstand na een eigen doelpunt. In de 11e minuut was het Freek van Bussel die, uit een vrije trap, SV Someren 2 langs de mannen uit Beek en Donk schoot. Sparta’25 2 wist in de 27e minuut weer op voorsprong te komen terwijl het zuiver buitenspel was. De scheidsrechter liet de grensrechter van de blauwwitten gewoon staan en ging niet eens zijn verhaal aanhoren. 2-1 voor Sparta’25 2 was tevens de ruststand.

Na rust kwam SV Someren 2 al snel op 2-2. Het was wederom Freek van Bussel die, op aangeven van Maico Meulen, de bal hard tegen de touwen jaagde. Vervolgens gingen de Somerenaren vol voor de voorsprong en kreeg het enkele grote kansen. Dit onder andere voor Freek van Bussel en Tim v.d. Boomen. Helaas stond hun vizier niet op scherp. De blauwwitten hadden het betere van het spel, maar toch kwam Sparta’25 2 op een 3-2 voorsprong. Uit een corner werd geheel vrij de 3-2 tegen de touwen gekopt. Nog een minuut later werd het ook 4-2. SV Someren 2 was gebroken en kwam er ook niet meer aan te pas. In de 89e minuut werd het ook nog eens 5-2.

Aankomende zondag is SV Someren 2 vrij. Op zondag 8 mei spelen de blauwwitten uit tegen ZSV 2. Aanvang 11.00 uur. Wederom een finale die gewoon dient te worden!

Opstelling: Wessel Pape, Norbert Maas, Jan Meulendijks, Robert van Lierop (74’ Joey Sonnemans), Gjalt Burger, Mark Oudshoorn (46’ Tim v.d. Boomen), Devi Fondon (80’ Oelse Venhuizen), Niels van Santvoort, Freek van Bussel (C), Pascal Loomans (36’ Nick Kusters) en Maico Meulen.