Beatrixlaan 42
5721LZ
ASTEN
tel. 0493-691973

Er heerst een ontspannen sfeertje op zondagochtend als we verzamelen om op eigen veld aan te treden tegen FC Eindhoven. Redelijk in het begin van de competitie mochten we daar op bezoek en gingen we redelijk kansloos onderuit met 6-1.

Vandaag wilden we het beter doen maar je weet dat je tegen een goede tegenstander speelt. Je weet ook dat je dan messcherp uit de kleedkamer moet komen. Dit gebeurde niet met als gevolg dat we in de 6e minuut al tegen een achterstand aankijken. Organisatorisch stond het alles behalve goed en hadden niet het lef om onze eigen speelwijze te hanteren. Pas toen de 0-2 viel leken we het besef te krijgen. Vanaf dat moment gaat het ook een stuk beter. FC Eindhoven wordt niet echt meer gevaarlijk. Een overtreding leidde echter nog wel tot een vrije schop voor het 2e team van Eindhoven en deze ging er direct in. 0-3 en dan weet je dat het een vervelende middag kan worden…..of…. We wisten ook dat we meer vat op de wedstrijd kregen en dit leidde al tot een aantal kansen waar we nog onzorgvuldig mee opspringen.

Het is inmiddels de 35e minuut als onze eigen wijze van drukzetten resulteert in een goal. Op aanleggen van Shauny schiet Meike beheerst binnen. Het geloof is terug en dat wordt bevestigd als ook Lotte weet te scoren 2 minuten later, wederom door goed druk zetten. Als in de 41e minuut ook NIne nog zorgt voor de gelijkmaker en we met een 3-3 stand de rust in gaan lijkt het tij gekeerd en is het een kwestie van doorpakken.

Echter dan mag je niet WEER zo slap uit de kleedkamer komen. Binnen 20 minuten is het wederom FC Eindhoven die maar liefst 3x weet te scoren. Opnieuw gaan wij daarna pas weer voetballen, krijgen we grote kansen maar verzuimen te scoren. Eindstand 3-6