Hei-Grindelweg 66
6413BS
HEERLEN
tel. 045-5218514

De eerste helft was vanuit zowel SV Someren 2 als Groene Ster 2 niet geweldig. De blauwwitten kregen via Nick Kusters en Maico Meulen wel twee schotkansen, maar hun vizier stond niet op scherp. Zelf gaf SV Someren 2 niet veel weg in de eerste helft, ruststand 0-0.

Na rust had SV Someren 2 het betere van het spel. In de 58e minuut kreeg Freek van Bussel een dot van een kans op aangeven van Devi Fondon. Helaas ging de bal via zijn scheenbeschermer langs. Nog geen minuut later was het wel raak. Devi Fondon werd op randje zestienmeter vrijgespeeld. Zijn inzet werd door de keeper van Groene Ster 2 getoucheerd en belandde zo op het hoofd van wederom Freek van Bussel. Hij kopte de bal tegen de touwen, 0-1. Na dit doelpunt was zowel SV Someren 2 als de scheidsrechter de weg kwijt. Groene Ster 2 wist een 1-0 achterstand binnen 20 minuten om te bouwen naar een 3-1 voorsprong. In de slotseconden wist Maico Meulen uit een corner van Freek van Bussel de 3-2 nog op het scorebord te schieten. Dit was tevens meteen de eindstand, omdat de scheidsrechter stipt na 45 minuten in de tweede helft affloot.

Aankomende zondag 14 november 2021 is SV Someren 2 vrij.

Opstelling: Kevin Aben, Bart Hurkmans, Oelse Venhuizen (45’ Joost v.d. Velden), Jur Schweren, Rob Custers, Daan van Vlerken, Maico Meulen, Nick Kusters (C), Ties van Baars (45’ Freek van Bussel), Mark Oudshoorn en Devi Fondon.