Afgelopen zondag stond op het programma de wedstrijd vv SCM 2 – Someren 3. Wij
moesten vroeg uit de veren. We werden al om half negen verwacht op De Potacker, want
ons stond een lange reis te wachten. De wedstrijd werd namelijk gespeeld in de
Limburgse hoofdstad Maastricht op het sportcomplex Toustruwe. Het duel begon om 11
uur bij uitzonderlijk goed weer.
Someren begon slordig aan de eerste helft. Door een miscommunicatie in de
achterhoede, gevolgd door een foute terugspeelbal, kwam Someren al in de 10e minuut
op 1-0 achterstand. In het vervolg van de eerste helft vielen er aan beide zijden
verschillende kansen. Met name aan het eind van de eerste helft verraste onze doelman
Tim Vinken ons met enkele goede reddingen. In de 40e minuut kreeg Someren een
corner, die doeltreffend door Mo werd benut. Het resultaat was 1-1 en zo gingen we de
rust in.
Someren speelde in de tweede helft sterker dan voor de rust. We kregen veel kansen,
maar die leidden niet tot doelpunten. De tegenstander was alleen gevaarlijk in de
counters en door een paar goede reddingen van Tim bleef de stand zoals die was. In de
laatste tien minuten van de tweede helft kreeg invaller Ties nog een goede mogelijkheid
om met een kopbal te scoren, maar deze bal ging over. Het was een gekke wedstrijd,
want we waren de betere partij. Aan het eind waren we echter opgelucht met de
gelijkstand, want door een paar gevaarlijke counters van de tegenstanders, hadden we
zomaar met 0 punten naar huis kunnen gaan.