0 - 2

SV Someren VR1 (zon)

Vrouwen, VR1, 1e klasse D

25 februari 2018 14:30

Op deze koude zondagmiddag hebben de vrouwen van ST Someren/NWC goede zaken gedaan door met 2-0 te winnen van Nijnsel.

Ze begonnen vanaf het fluitsignaal meteen met Nijnsel onder druk te zetten en dat resulteerde al in de 3e minuut in de 1-0. Nikki ten Haaf stuurde Lotte v Maurik de diepte in, die in 2e instantie de keepster van Nijnsel wist te passeren. Doordat de vrouwen druk bleven zetten en vooruit bleven voetballen, kregen we in de 20e minuut een corner. Trainer Ivo Veltrop hamert er steeds op dat we meer moeten scoren uit corners en dat gebeurde nu gelukkig wel. Yvonne Swinkels kopte de goed genomen corner van Romy Kuepers hard binnen, waardoor we binnen 20 minuten met 2-0 voor stonden. In de resterende tijd van de 1e helft waren er nog wel wat kansen, maar werd er niet meer gescoord. Zodat we gingen rusten met 2-0.

In de 2e helft begon Nijnsel met meer druk te zetten en werd er vanuit de Someren kant wat slordiger gevoetbald, maar gelukkig stond onze verdediging weer als een huis en gaven we geen kansen weg. Onze keepster Iris v Stiphout had hierdoor amper iets te doen.

Wederom hebben onze meiden heel veel strijd laten zien en hebben ze als team de 3 punten mee terug naar Someren genomen.

Voor verslag: Joyce Engelen.