Someren VR3 boekt eerste overwinning in 2017 tegen Lierop VR1

3 - 0

Lierop VR1 (zon)

Vrouwen zondag, VR3, 6e klasse 07

5 februari 2017 10:00

Vandaag was de eerste wedstrijd van 2017. Het weer was prachtig om te voetballen en ook nog op een mooi kunstgrasveld. Kortom de ingrediënten waren aanwezig om een mooie start te maken in het nieuwe jaar. En met Lierop als tegenstander moest dat eigenlijk wel lukken …

De eerste helft bleek al snel dat het inderdaad een mooie wedstrijd zou worden voor de thuisclub. Someren kreeg de grootste kansen om de voorsprong te pakken. Na een mooi schot van Renske die net naast ging hoefde men niet lang te wachten op het eerste doelpunt. Na een mooi genomen corner scoorde Loes met een mooie volley de 1 – 0. Enkele minuten daarna werd de marge verdubbeld toen Daphne na goed doorgaan de 2 – 0 scoorde via de binnenkant van de paal. Lierop kreeg ook nog enkele kansjes maar deze werden knullig verprutst. De voorsprong was dan ook zeer verdiend.

Ruststand  2 – 0

In de tweede helft was hetzelfde spelbeeld. De thuisclub kreeg de beste kansen. De gasten uit Lierop probeerden het wel maar bleven vrij ongevaarlijk. De derde thuisgoal zou meteen alle hoop bij Lierop wegvagen. Deze viel pas laat , enkele minuten voor het einde. Na een mooie steekpass van Mayke kon Daphne haar 2e van de ochtend aantekenen.

Eindstand  3 – 0.

Volgende week 12 februari mogen we weer thuis spelen. Dit keer tegen de dames uit Bruheze, aanvang zoals gewoonlijk om 10.00 uur.