route |     contact |     normen en waarden
Hoofdsponsor
Kledingsponsor
Hoofdsponsor jeugd
5 sterren sponsoren

15-06-2018 Kampioenenavond

Op vrijdagavond 15 juni werden de jeugdkampioenen gehuldigd in de kantine. Na het welkomstwoordje van jeugdvoorzitter Berry Jacobs aan alle kampioenen en hun ouders, broertjes, zusje, opa's, oma's en andere aanwezigen, was het de beurt aan de jeugdkampioenen om met hun team in polonaise de kantine te betreden. Dit jaar waren er drie kampioenenteams te huldigen: JO11-1 vanwege het najaarskampioenschap, en JO8-1 en JO9-1 beide vanwege het winnen van de bekercompetitie. Alle spelers werden door spreekstalmeester Wiljan Raijmakers apart met een woordje naar voren geroepen, waarna ze het welverdiende applaus in ontvangst mochten nemen. 
Vervolgens werd de Hans Manders wisseltrofee uitgereikt. Ieder jaar wordt uit iedere categorie één speler genomineerd, die op het gebied van inzet, normen en waarden een voorbeeld is voor de rest van zijn of haar team. De genomineerden per categorie dit jaar zijn:
JO19: Rick Vereijken

JO17: Bart Oudshoorn
JO15: Joran Fricke
JO13: Yesser Cramers
JO11: Anouk van Moosdijk

Van hen werd Yesser Cramers uiteindelijk de winnaar van de grote wisseltroffee.
Ook werd weer een groep vrijwilligers in het zonnetje gezet voor hun inzet door het gehele jaar heen voor onze voetbalclub. Dit jaar waren dat de jeugdscheidsrechters.

Na de groepsfoto met alle kampioenen en genomineerden voor de Hans Manders wisseltrofee en een lange polonaise werd de avond nog gezellig afgesloten.Delen

Voorbeschouwing

Zondag 26 september 2021 - aanvang 14:30 uur Sportpark Moorland
Oirschot Vooruit 1 (zon)
VS
Someren 1 (zon)
Lees voorbeschouwing

Klik_hier_voor_de_Corona_regels.PNG

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!