route |     contact |     normen en waarden
Hoofdsponsor
Kledingsponsor
Hoofdsponsor jeugd
5 sterren sponsoren

Hoofdsponsor Jeugd - Steenstra Media

Steenstra Media

Wie als team een topprestatie wil leveren, moet elkaar vlijmscherp houden. Topprestaties vragen om een uiterste inzet van iedereen. Gedrevenheid, enthousiasme en de wil om voor de winst te gaan doen de rest. Ties Steenstra, eigenaar van Steenstra Media uit Someren, zet samen met zijn team alles op alles voor 100% tevreden klanten en gaat op creatief gebied geen uitdaging uit de weg!
 

Sinds 2007 zet Steenstra Media zich als creatief reclame-internet bureau elke dag opnieuw in om voor haar klanten het beste te kunnen bieden op het gebied van online- en offline marketingcommunicatie. Of het nu gaat om het ontwerpen van een compleet nieuwe huisstijl, het opleveren van een (actie) website of een fraaie (digitale) brochure, bij dit rasechte Brabantse bedrijf gaan we er vol enthousiasme mee aan de slag. Vanzelfsprekend doen we dit alles in goed overleg met de klant zodat we specifieke wensen naadloos kunnen door vertalen in een passend creatief concept.
 

We zijn trots op de wijze waarop we de zaken aanpakken. Wij houden niet van hoogdravende blabla-taal.  Steenstra Media heeft een gezonde, heldere kijk op uw reclame activiteiten en vertaalt die in passende concepten die de gewenste doelgroepen daadwerkelijk bereiken. U heeft per slot van rekening niets aan een reclamecampagne die theoretisch klinkt als een klok. Wij zorgen liever voor een klok die in de praktijk feilloos loopt en voldoet aan uw verwachtingen. Alleen dan helpen we u om echte mensen te raken met communicatie-uitingen die hout snijden!
 

Onze specialisatie ligt bij online media-projecten en zonder ons op de borst te kloppen behalen we op dit gebied voor een steeds groter groeiende groep klanten goede resultaten. Onze overtuiging is dat online activiteiten de ruggengraat zijn van een communicatie en marketingstrategie. Online media start met een goede website. Maar wordt die website ook gevonden? En nog veel belangrijker, wordt u gevonden op zoektermen die voor uw bedrijf belangrijk zijn? Steenstra Media beschikt over de kennis en know-how om uw website optimaal te laten presteren. Met verstand van zaken zetten wij onze kennis in om uw online aanwezigheid ook daadwerkelijk om te zetten in rendement voor uw bedrijf of organisatie.
 

Kennismaken met ons bedrijf is kennis maken met een bescheiden, nuchtere en gezonde kijk op uw reclame activiteiten. We willen samen met u een team vormen zodat we op marketing- en communicatiegebied topprestaties kunnen leveren. Prestaties waar u mee verder komt. Maakt u kennis met ons? Wij gaan de uitdaging graag aan!

Steenstra Media Reclame- en Internetbureau
Randweg 13 5711 DJ Someren

T: 0493 380 338
E: info@steenstramedia.nl
I: www.steenstramedia.nl

Delen

Voorbeschouwing

Zondag 17 oktober 2021 - aanvang 14:30 uur Sportpark De Potacker
Someren 1 (zon)
VS
Mierlo Hout 1 (zon)
Lees voorbeschouwing

Klik_hier_voor_de_Corona_regels.PNG

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!