Voetbal

Uitreiking Broer Hilverda-voetbaldiploma's

17 mei 12:30  Jong geleerd, oud gedaan. Op woensdag 15 mei ontving een veertigtal spelertjes van SV Someren hun welverdiende ‘Broer Hilverda-diploma’. Allen waren zeven jaar of jonger. Ondanks het regenweer was er een groot enthousiasme, met name veroorzaakt door de aanwezige supporters en de fanatieke inzet van de pupillen. meer »

MO20 speelt kampioenswedstrijd op 25 mei

17 mei 8:45  Dames en heren, jongens en meisjes, opa's en oma's en iedereen die de MO20 een warm hart toedraagt, KOMT DAT ZIEN..... en zorg dat je erbij bent op 25 mei om 15.00 op de Potacker! meer »

JO19-1 kampioen! (update: met verslag)

14 mei 15:00  Afgelopen zaterdag werden onze mannen van JO19-1 kampioen in de 4e divisie. Door de onverwachte nederlaag van de enige overgebleven concurrent Oirschot Vooruit eerder op de dag, wist onze JO19-1 wat er te doen stond: bij winst was het kampioenschap binnen! Door met 0-3 te winnen bij Sparta '18 werd aan deze eis voldaan en kon het feest losbarsten. Wat volgden was een huldiging in onze feesttent. Extra knap: Dit team presteert het om back-to-back kampioen te worden in zowel de hoofdklasse (eind '23) als in de 4e divisie (nu). Proficiat heren, top prestatie!meer »

Topeditie Hemelvaarttoernooi 2024

13 mei 20:00  Topeditie Hemelvaarttoernooi 2024meer »

Someren nog niet uitgeteld na winst op Deurne

12 mei 15:00  Someren nog niet uitgeteld na winst op Deurnemeer »

Veteranen: de wedstrijd duurt één helft te lang

11 mei 17:00  Veteranen: de wedstrijd duurt één helft te langmeer »

MO15-2 kampioen!

11 mei 15:00  Op een warm sportpark de Kranenmortel in Deurne heeft SV Someren MO15-2 het kampioenschap binnengehaald. Ze zijn na vandaag niet meer in te halen door concurrent RKVV Keldonk MO15-1, welke twee keer werd verslagen dit seizoen door onze meiden. Een terechte kampioen dus! Proficiat!meer »

Veteranen: Van rugpijn naar werelddoelpunt!

4 mei 17:00  Veteranen: Van rugpijn naar werelddoelpunt!meer »

Maandag 20 mei 2024 - aanvang 14:30 uur Sportpark De Beemd
Mierlo Hout 1 (zon)