Voetbal

Één commissie voor het Vrouwenvoetbal ST Someren / NWC Asten

12 april 20:00  Sinds het seizoen 2018-2019 werken SV Someren en NWC Asten samen op het gebied van het vrouwenvoetbal (senioren). Deze succesvolle samenwerking geeft de vrouwen de kans om met veel plezier op hun eigen niveau te voetballen. meer »

Info jeugdvoetbal

1 april 9:45  Hieronder vind je info met betrekking tot het jeugdvoetbal voor de rest van het huidige seizoen en de voorlopige indelingen voor het komende seizoen.meer »

Geslaagde Meidendag

21 maart 10:45  Geslaagde Meidendagmeer »

VoetbalDagen 2021 bij SV Someren

15 maart 17:00  Op vrijdag 9 juli t/m zondag 11 juli 2021 wordt de 2e editie georganiseerd van de VSN Voetbaldagen bij SV Someren. De 1e editie in 2019 was zeer succesvol verlopen. In 2020 kon het niet doorgaan als gevolg van corona-maatregelen. Maar dit jaar ziet het er vooralsnog naar uit dat het gelukkig wel door kan gaan. We gaan er dus mee door en hebben er zin in. Jullie ook?meer »

Training voor meiden van JO8 t/m JO13

15 maart 16:15  Zaterdag 20 maart organiseert de meidencommissie een training voor alle meiden van de JO8 t/m JO13. Deze activiteit vindt plaats van 10.00u tot 11.30u, in Asten op Sportpark 't Root. meer »

Seizoen SV Someren 1 voorbij

24 februari 13:15  Door de verlengde maatregelen kunnen in ieder geval de seniorencompetities veldvoetbal in de categorie A (eerste elftallen Tweede Divisie tot en met Vijfde Klasse) niet worden hervat. Voor de jeugdcompetities in de categorie A blijven de opties openstaan.meer »

Voetbaldag voor alle meisjes van de jeugdafdeling van SV Someren – NWC Asten

9 januari 12:00  Op zaterdag 9 januari 2020 vond op de Potacker bij SV Someren een voetbaldag plaats voor alle meisjes van de jeugdafdeling van SV Someren en NWC Asten. Ook meisjes die nog niet voetballen waren welkom. Deze voetbaldag was een initiatief van de samenwerking tussen beide clubs, de samenwerking ST Someren – NWC Asten. Het was een groot succes! meer »

Kerstvoetbal wordt gewaardeerd

1 januari 15:30  Dat sportpark De Potacker tijdens de kerstvakantie elke middag t/m 31 december geopend is, wordt door veel jeugdspelers en hun ouders op prijs gesteld. Dat merkten ook toezichthouders Hein en Fons toen ze op woensdagmiddag een onverwachte, leuke attentie ontvingen van twee vaste bezoekers, Bram en Jurre.meer »