route |     contact |     normen en waarden
Hoofdsponsor
Kledingsponsor
Hoofdsponsor jeugd
5 sterren sponsoren

Voetbal

Corona en sport

16 januari 11:30  Iedereen mag weer op de eigen club onderling normaal voetballen en trainen. Wel gelden er nog voorwaarden voor binnen, zoals kleedkamers en toiletten. Zo zijn mondkapjes verplicht voor sporters vanaf 13 jaar en is een coronatoegangsbewijs verplicht voor senioren sporters. Daarom is besloten om de kleed- en doucheruimtes vooralsnog gesloten te laten. Verder is de kantine gesloten en is er geen publiek toegestaan. Daarnaast geldt voor iedereen natuurlijk nog steeds de basisregels tegen corona (blijf thuis bij klachten, handen wassen, afstand houden, testen) om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.meer »

900x gelezen

15-jarige Maud van Berlo gescout voor Borussia Mönchengladbach

15 januari 13:00  Maud voetbalt al vanaf haar zesde jaar bij SV Someren. Nu, negen jaar later, is haar talent opgemerkt door de Duitse club Borussia Mönchengladbach (Bundesliga). Bij Maud draait alles om voetbal. Zes van de zeven dagen is zij bezig met voetbal of zit ze in de sportschool. Ze let op haar voeding en daarnaast haalt ze ook nog eens prima cijfers op het Varendonck (HAVO), waar zij alle medewerking krijgt om haar dromen na te jagen. “Maar” zo vertelt Maud, “de zondag is echt mijn rustdag!”meer »

1202x gelezen

Meer trainers verlengen contract bij SV Someren

13 januari 10:00  In navolging van Tim van Seggelen (Someren 1) hebben ook John Hurkmans (Someren 3, links) en Salim Zeroual (Someren 2, rechts) hun contracten bij SV Someren verlengd. Zo heeft ook komend seizoen elk herenselectieteam een Somerense hoofdtrainer. Ook Rik Hoeben blijft bij SV Someren. Rik kwam aan het begin van dit seizoen over van het Geffense Nooit Gedacht en is dus sinds 6 maanden hoofdtrainer van SV Someren/NWC 1. Hij heeft zijn verbintenis met 1 seizoen verlengd.

226x gelezen

Tim van Seggelen ook volgend seizoen hoofdtrainer

8 januari 10:15  Tim van Seggelen is ook in het seizoen 2022-2023 hoofdtrainer van SV Someren 1. Het wordt voor onze Tim zijn tweede seizoen als hoofdtrainer van het vaandelteam.

245x gelezen

JO17-2 kampioen! (incl. foto's)

14 december 8:45  Door een klinkende 6-0 overwinning op Gemert is de JO17-2 afgelopen zaterdag winterkampioen geworden. Van harte gefeliciteerd!meer »

418x gelezen

Veteranen: Flink aan de bak voor de winterstop

11 december 15:00  Flink aan de bak voor de winterstop.meer »


Jeugdtrainingen op de Potacker

9 december 11:15  In verband met de huidige maatregelen wordt er wat creativiteit van de trainers gevraagd om onze jeugd aan het voetballen te houden. Gelukkig beschikken we bij SV Someren over voldoende enthousiaste vrijwilligers die ervoor zorgen dat de Somerense jeugd overdag lekker kan trainen tot aan de winterstop. Hieronder een sfeerimpressie van de jeugdtrainingen op de woensdagmiddag. Alle vrijwilligers die dit mogelijk maken, bedankt!meer »


Veteranen: Veel voetbal!

7 december 19:45  Veteranen: Veel voetbal!meer »


Ga naar archief

Voorbeschouwing

Zondag 30 januari 2022 - aanvang 13:30 uur Sportpark De Potacker
Someren 1 (zon)
VS
Brabantia 1 (zon)
Lees voorbeschouwing

Klik_hier_voor_de_Corona_regels.PNG

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!