Voetbal

Corona en sport

16 januari 11:30  Iedereen mag weer op de eigen club onderling normaal voetballen en trainen. Wel gelden er nog voorwaarden voor binnen, zoals kleedkamers en toiletten. Zo zijn mondkapjes verplicht voor sporters vanaf 13 jaar en is een coronatoegangsbewijs verplicht voor senioren sporters. Daarom is besloten om de kleed- en doucheruimtes vooralsnog gesloten te laten. Verder is de kantine gesloten en is er geen publiek toegestaan. Daarnaast geldt voor iedereen natuurlijk nog steeds de basisregels tegen corona (blijf thuis bij klachten, handen wassen, afstand houden, testen) om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.meer »

15-jarige Maud van Berlo gescout voor Borussia Mönchengladbach

15 januari 13:00  Maud voetbalt al vanaf haar zesde jaar bij SV Someren. Nu, negen jaar later, is haar talent opgemerkt door de Duitse club Borussia Mönchengladbach (Bundesliga). Bij Maud draait alles om voetbal. Zes van de zeven dagen is zij bezig met voetbal of zit ze in de sportschool. Ze let op haar voeding en daarnaast haalt ze ook nog eens prima cijfers op het Varendonck (HAVO), waar zij alle medewerking krijgt om haar dromen na te jagen. “Maar” zo vertelt Maud, “de zondag is echt mijn rustdag!”meer »

Meer trainers verlengen contract bij SV Someren

13 januari 10:00  In navolging van Tim van Seggelen (Someren 1) hebben ook John Hurkmans (Someren 3, links) en Salim Zeroual (Someren 2, rechts) hun contracten bij SV Someren verlengd. Zo heeft ook komend seizoen elk herenselectieteam een Somerense hoofdtrainer. Ook Rik Hoeben blijft bij SV Someren. Rik kwam aan het begin van dit seizoen over van het Geffense Nooit Gedacht en is dus sinds 6 maanden hoofdtrainer van SV Someren/NWC 1. Hij heeft zijn verbintenis met 1 seizoen verlengd.

Tim van Seggelen ook volgend seizoen hoofdtrainer

8 januari 10:15  Tim van Seggelen is ook in het seizoen 2022-2023 hoofdtrainer van SV Someren 1. Het wordt voor onze Tim zijn tweede seizoen als hoofdtrainer van het vaandelteam.

JO17-2 kampioen! (incl. foto's)

14 december 8:45  Door een klinkende 6-0 overwinning op Gemert is de JO17-2 afgelopen zaterdag winterkampioen geworden. Van harte gefeliciteerd!meer »

Veteranen: Flink aan de bak voor de winterstop

11 december 15:00  Flink aan de bak voor de winterstop.meer »