Accommodatie - SV Someren
route |     contact |     normen en waarden
Hoofdsponsor
Kledingsponsor
Hoofdsponsor jeugd
5 sterren sponsoren

Accommodatie

Sportpark ‘de Potacker’ is eigendom van de gemeente Someren. De vereniging bouwde grotendeels met eigen leden de accommodatie op met financiële ondersteuning van sponsors en van de gemeente.

SV Someren heeft de beschikking over acht speelvelden - waarvan zes met verlichting - en een pupillenveld. In 2011werd het hoofdveld voorzien van kunstgras en wedstrijdverlichting. In 2013 werd er een tweede kunstgrasveld met trainingsverlichting aangelegd.

In 1961 werd de tribune gebouwd met daarin twee kleedlokalen. In etappes werd de kleedaccommodatie opgebouwd. Sinds 1995 beschikt SV Someren over een eigen verzorgings- c.q. fitnessruimte.

In het najaar van 2004 werd de kleedaccommodatie uitgebreid tot 12 kleedlokalen en in 2010 kwamen daar nog eens 6 nieuwe kleedlokalen en een bergruimte bij.

In 1974 werd in eigen beheer het clubhuis gebouwd, dat in 1989 een uitbreiding onderging. Sindsdien hadden we de beschikking over 2 vergaderruimtes, een ruim clubhuis, een magazijn en een modern ingerichte keuken. In 2001 werd het clubhuis uitgebreid met een nieuwe toilettengroep en in 2004 volgde een volledige renovatie van het oude clubhuisgedeelte. In 2007 werd een nieuwe, grote bestuurskamer gebouwd en in 2013 werden het kantinegedeelte en de twee vergaderruimtes van een nieuw, modern jasje voorzien.

Kortom: SV Someren heeft een prachtige sportaccommodatie, die ruimschoots voldoet aan de eisen van deze tijd.

Ons sportpark is ook te zien in vogelvlucht. 
Deze presentaties zijn verzorgd door Dennis van Eijk.

- Filmpje van veld 3 van bovenaf
- Filmpje van veld 3 laag
- Filmpje van de oprijlaan
- Filmpje ingang poort
- Filmpje veld 1 vanaf rechts
- Filmpje veld 1 vanaf links

Delen

Voorbeschouwing

Zondag 29 januari 2023 - aanvang 14:30 uur Sportpark Strijthagen
V.V. Schaesberg 1 (zon)
VS
Someren 1 (zon)
Lees voorbeschouwing

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!