In memoriam: Gerard van de Laar - SV Someren
route |     contact |     normen en waarden
Hoofdsponsor
Kledingsponsor
Hoofdsponsor jeugd
5 sterren sponsoren

In memoriam: Gerard van de Laar

1 december 2022 12:45


Op 30 november overleed voormalig bestuurslid Gerard van de Laar. Hij was veertig jaar lid van onze vereniging.

In 1982 werd Gerard elftalleider bij de senioren. Over de belevenissen van zijn team schreef hij artikelen onder de titel ‘De kracht van Someren acht’. Als redactielid van het clubblad zorgde hij ook elke maand voor een uitgebreid interview met een van onze clubleden. In 1987 trad hij toe tot het hoofdbestuur. Hij vervulde zijn taak als secretaris  heel consequent en punctueel. Zijn fotografisch geheugen kwam daarbij ook goed van pas. In 1989 nam Gerard samen met zijn vrouw Margriet het kantinebeheer over en bleef nog enkele jaren wedstrijdsecretaris. Na zijn bestuursperiode was Gerard actief bij Radio Siris, waar hij live de sportverslaggeving verzorgde bij wedstrijden van Someren 1.

Vanwege gezondheidsklachten verhuisde Gerard eind 2005 naar Leveroy, waar een aangepaste woning beschikbaar was. Hoewel hij op zijn plek was in Limburg, miste hij zijn sociale contacten in Someren. De laatste jaren bezocht hij samen met zijn zoon nog enkele wedstrijden van het eerste elftal. Dit jaar was hij voor het laatst op De Potacker tijdens de halve finale van de nacompetitie tegen Bekkerveld.

Gerard is 78 jaar geworden. De uitvaartdienst vindt plaats op woensdag 7 december om 13.30 uur in de Lambertuskerk van Someren.

We wensen Margriet, Jean-Marie en Martine veel sterkte toe.

Gerard_van_de_Laar_zw.jpg


Gerard_van_de_Laar_rouwkaart.jpg
Het correspondentieadres is Kerkveldstraat 1, 6091 NP Leveroy

Delen

Voorbeschouwing

Dinsdag 12 december 2023 - aanvang 20:00 uur Sportpark De Potacker
Someren 1 (zon)
VS
S.V. Brandevoort 1 (zon)
Lees voorbeschouwing


voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!