Steenstra Media nog (minimaal) 3 jaar hoofdsponsor Jeugd

21 september 2022 20:15

Steenstra Media Reclame en Internetbureau heeft het sponsorcontract, als hoofdsponsor van onze jeugdafdeling, met 3 jaren verlengd. Steenstra Media is al sinds 2013 hoofdsponsor en blijft dat tot (minimaal) 2025!

Onder het toeziend oog van jeugdvoorzitter René Jansen en voorzitter Antoon Sonnemans is het contract afgelopen donderdag ondertekend door Ties Steenstra. Ties is jarenlang speler van SV Someren 1 geweest en assistent-trainer van SV Someren 3. Dit jaar is hij teammanager van Someren JO8-1JM. Ook heeft Steenstra Media het huidige clublogo ontwikkeld. Maar het hoogtepunt is waarschijnlijk zijn selectie in het jubileumelftal van SV Someren. Dit elftal van beste voetballers die ooit voor SV Someren hebben gespeeld werd, bekend gemaakt tijdens het 75-jarig jubileum van de club.

Ties en alle medewerkers van Steenstra Media: hartelijk dank voor jullie steun in de afgelopen jaren en op een mooie samenwerking in de toekomst!

WhatsApp_Image_2022-09-21_at_10.35.30_1.jpeg

WhatsApp_Image_2022-09-21_at_10.35.30.jpeg