Tim van Seggelen nieuwe hoofdtrainer SV Someren - SV Someren
route |     contact |     normen en waarden
Hoofdsponsor
Kledingsponsor
Hoofdsponsor jeugd
5 sterren sponsoren

Tim van Seggelen nieuwe hoofdtrainer SV Someren

11 maart 2021 19:00


Tim van Seggelen wordt in het seizoen 2021-2022 de nieuwe hoofdtrainer van tweedeklasser SV Someren. Hij volgt Dominik Vergoossen op die de blauw-witten aan het eind van het seizoen verlaat.

Tim van Seggelen (38) is geen onbekende binnen SV Someren. In 1988 werd hij lid van de vereniging en doorliep hij de volledige jeugdopleiding, bij de senioren was hij ruim veertien seizoenen een belangrijke speler in het vaandelteam. De laatste vier seizoenen was hij trainer van Someren 2.

SV Someren moest na het aangekondigde vertrek van Dominik Vergoossen op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Tim heeft zin in zijn nieuwe uitdaging: "Er zit veel potentie in de selectie, we beschikken over een goede mix tussen jonge talenten en ervaren spelers.” In eerste instantie is hij met het bestuur een contract voor één jaar overeengekomen maar er is van beide kanten de intentie om een jarenlange samenwerking aan te gaan. "Ik wil de lijn die we binnen de jeugdopleiding hebben ingezet doortrekken naar de selectie, om dat goed gestalte te geven hebben we een langere periode nodig.”

Tim omschrijft zichzelf als een trainer waar plezier en motivatie voorop staan. Tevens geeft hij aan zich niet alleen te richten op het eerste elftal, waar wel de prioriteit ligt, maar ook oog te hebben voor de ontwikkeling van spelers in het tweede en derde elftal alsmede spelers in de jeugdopleiding.

In het dagelijks leven is hij leraar Lichamelijke Opvoeding aan het Jan van Brabant College in Helmond. Samen met zijn vrouw Lucinda woont hij aan de Martijnenstraat en heeft hij twee dochters: Jip (4) en Luus (2).    

Wij wensen Tim heel veel succes met zijn functie als hoofdtrainer bij SV Someren!

 

Namens het bestuur van SV Someren

 

PHOTO-2021-03-06-21-19-02.jpg

 

PHOTO-2021-03-06-21-19-02_1.jpg

Delen

Voorbeschouwing

Zondag 10 december 2023 - aanvang 14:00 uur Sportpark De Kranenmortel
Deurne 1 (zon)
VS
Someren 1 (zon)
Lees voorbeschouwing


voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!