Algemeen - SV Someren
route |     contact |     normen en waarden
Hoofdsponsor
Kledingsponsor
Hoofdsponsor jeugd
5 sterren sponsoren

Algemeen

Afscheidsinterview Tim van Seggelen

2 juni 11:00  Tim van Seggelen stopt als hoofdtrainer van SV Someren. In dit interview blikken we met hem terug op zijn twee seizoenen als hoofdtrainer in het algemeen en het seizoen 2022/23 in het bijzonder. De hoogtepunten, de ontwikkeling van het team, ‘het gevoel’ SV Someren en een tip voor de nieuwe trainer Stef Sijbers.meer »

203x gelezen

Sil Joosten 'Speler van het Jaar'

30 mei 21:15  Na de gewonnen wedstrijd tegen vv Schaesberg (4-1) zit het seizoen 2022/23 erop. Aansluitend werd dan ook de Speler van het Jaar bekend gemaakt. Deze prijs werd een prooi voor Sil Joosten. Door zijn uitblinkende prestaties onder de lat heeft hij deze titel meer dan verdiend. Thijs Martens (2e), Luc Bouwmans en Max Sonnemans (gedeeld 3e) completeerden het podium. Sil, van harte gefeliciteerd!meer »

246x gelezen

2x uitreiking Speler van de Week

30 mei 21:00  Na de afsluitende wedstrijd tegen VV Schaesberg werden de laatste prijzen voor de Spelers van de Week van dit seizoen uitgereikt.meer »

103x gelezen

Leef Sportief & Creatief bij SV Someren

30 mei 12:00  Ook dit jaar heeft SV Someren meegedaan aan Leef Sportief & Creatief Someren. Verschillende verenigingen uit de gemeente Someren bieden hier hun sport- en cultuuraanbod aan. Basisschoolkinderen in de groepen 1 t/m 8 kunnen proeflessen gaan volgen bij de sport- en cultuurverenigingen zoals bij SV Someren. meer »

34x gelezen

Yulian Knehans Mascotte van de Week tegen VV Schaesberg

29 mei 13:00  De Mascotte van de Week in de wedstrijd tegen VV Schaesberg is Yulian Knehans. Yulian is 11 jaar en hij is speler van JO12-4. Zijn positie is spits en af en toe verdediger. Yulian is fan van PSV en zijn favoriete speler is Xavi Simons. We hopen op een mooi resultaat onder zijn aanmoediging!meer »

69x gelezen

Info jeugdvoetbal

27 mei 11:00  Afsluiting seizoen 2022-2023 Het voetbalseizoen 2022-2023 voor de jeugd is bijna afgelopen. Vanaf dinsdag 30 mei wordt er getraind in de voorlopige teamsamenstellingen voor volgende seizoen, met uitzondering van de meidenteams. Zij blijven (voorlopig) nog trainen met de huidige teams. Hieronder zijn de voorlopige teamsamenstellingen voor de komende weken te vinden. Laatste trainingen zijn op 21 of 22 juni. Begin juli worden de definitieve indelingen voor het seizoen 2023-2024 bekend gemaakt op de website. meer »

2537x gelezen

Dames- en Meidenvoetbal '23/'24

26 mei 12:00  De eerste stap is gezet! Deze week hebben we alle leiders van onze dames en meidenteams ontvangen op de club. Ze zijn geïnformeerd over hoe vanaf komend seizoen de structuur binnen SV Someren eruit gaat zien.meer »

288x gelezen

Afscheid speelsters Dames 1

23 mei 16:15  Afgelopen zondag speelde Dames 1 haar laatste wedstrijd van het seizoen. Dat betekent ook dat een aantal speelsters afscheid neemt van dit team. Iris, Loes en Ilse speelden voor de laatste keer mee. Loes en Ilse gaan een stapje terugzetten maar blijven wel voetballen. Iris blijft ook actief op het gras maar dan als keeperstrainer. Bovendien zit ze ook al een aantal jaar in de organisatie van het Hemelvaarttoernooi. Daarnaast werd er afscheid genomen van Nine (die zelf in de winterstop is gestopt) en grensrechter Joost. meer »

137x gelezen

Ga naar archief

Voorbeschouwing

s.v. Someren 1
Geen wedstrijd bekend

vsn.jpg

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!