Algemeen - SV Someren
route |     contact |     normen en waarden
Hoofdsponsor
Kledingsponsor
Hoofdsponsor jeugd
5 sterren sponsoren

Algemeen

Uitnodiging ledenjaarvergadering 19 oktober

Vandaag, 3 oktober 14:15  Aan alle leden van onze mooie club SV Someren, Jaarlijks legt het bestuur aan de leden verantwoording af voor het financiële beleid en andere besluitvormingen. Dit gebeurt in de ledenjaarvergadering.meer »

65x gelezen

SV Someren doet mee met de Grote Clubactie

Vandaag, 3 oktober 9:15  Aan alle jeugdleden van SV Someren, Leiders en Trainers, Zoals al vele jaren, doet onze jeugdafdeling ook dit jaar weer mee aan ‘De Grote Clubactie’. Dit is een nationale loterij waarbij maar liefst 80% van de opbrengst volledig ten goede komt aan de vereniging waarvoor je loten verkoopt. In dit geval dus onze eigen club SV Someren. Als doel hebben we dit jaar gekozen voor een ‘analyse-camera’, waarmee de spelers samen met hun trainers de gespeelde wedstrijden terug kunnen kijken. Op die manier kunnen leren de spelers en hun team hun eigen spel (mee) analyseren, zodat ze daar vervolgens van kunnen leren. Ook wordt de opbrengst van de grote clubactie gebruikt voor de aanschaf van uitdagend trainingsmateriaal. Denk daarbij o.a. aan een snelheidsmeters en ‘smartgoals. meer »

170x gelezen

Stem op Robert van Lamoen!

30 september 9:00  Vandaag start de 'Week van de Scheidsrechter' en tijdens deze week wordt ook de 'Amateurscheidsrechter van het Jaar' gekozen. Onze Robert van Lamoen is genomineerd voor deze titel en daarom willen wij vragen om je stem op hem uit te brengen!meer »

253x gelezen

Kes van Bree Mascotte bij Dames 1 tegen Bavel

29 september 14:30  De pupil van de week bij de wedstrijd van Dames 1 tegen Bavel is Kes van Bree. Zij isvspeelster van JO9-4 en ze is 8 jaar. Haar favoriete positie is op het middenveld. Ze is fan van PSV, en haar favoriete speler is Noa Lang. We hopen op een mooi resultaat van de Dames zondag onder aanmoediging van Kes!meer »

58x gelezen

Wijziging functie kantinebeheer/bestuurslid Communicatie

25 september 11:15  De afgelopen jaren heeft Margreet Oosterbeek de gecombineerde functie van Kantinebeheerder en Bestuurslid Communicatie & PR vervuld. Deze functies heeft Margreet met veel enthousiasme ingevuld, maar na een evaluatie en alles goed overwegend, stellen we als Bestuur vast dat er te veel belangenverstrengeling kan gaan ontstaan in deze combinatie. We willen in ieders belang voorkomen dat er daardoor problemen kunnen ontstaan. meer »

596x gelezen

Een vloek mist ieder doel

25 september 10:45  Helaas krijgen onze scheidsrechters steeds vaker te maken met grof taalgebruik op het voetbalveld, voornamelijk bij de senioren. Zowel in het algemeen als tegen hen gericht.meer »

341x gelezen

Luc Bouwmans Speler van de Week tegen SC Susteren

24 september 17:00  In de eerste competitiewedstrijd tegen SC Susteren werd Luc Bouwmans gekozen tot ‘Man of the Match’. De prijs werd hem overhandigd door Frans van Doorn van het gelijknamige timmerwerkbedrijf.meer »

99x gelezen

Piet van den Einden krijgt uitgeleide op De Potacker

23 september 14:00  Na afloop van de uitvaartdienst van erevoorzitter Piet van den Einden reed de rouwauto zaterdagmiddag naar sportpark De Potacker. Op de Potakkerweg, ter hoogte van het hoofdveld, vormden leden van het bestuur, spelers en vrijwilligers een erehaag en werd Piet onder luid applaus uitgeleide gedaan. Piet, bedankt voor alles wat je voor SV Someren hebt betekend! meer »

328x gelezen

Ga naar archief

Voorbeschouwing

Zondag 8 oktober 2023 - aanvang 14:30 uur Sportpark De Potacker
Someren 1 (zon)
VS
Chevremont 1 (zon)
Lees voorbeschouwing


voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!