Rabo ClubSupport: steun SV Someren!

7 oktober 14:00  We hebben jullie hulp nodig! De Rabobank ClubSupport Campagne is weer van start gegaan en ook dit jaar kan er weer gestemd worden op SV Someren. De opbrengsten van deze actie worden volledig ingezet om ons sportpark schoon (nieuwe prullenbakken over het gehele sportpark) en gezellig (uitbreiding van het terras van de kantine) te houden! Alvast bedankt namens iedereen bij SV Someren voor het uitbrengen van je stem!meer »

Sponsoren tekenen een nieuw of vernieuwd contract bij SV Someren

18 oktober 20:00  Op zondag 17 oktober 2021 mocht SV Someren weer een aantal sponsoren begroeten die een sponsorcontract kwamen ondertekenen. Het ondertekenen van het contract vond plaats in een goed gevulde bestuurskamer op Super Sunday voor SV Someren. Niet alleen ons vaandelteam speelde tegen het eerste elftal van Mierlo-Hout maar ook het tweede en derde elftal evenals dames 1 speelden thuis hun competitiewedstrijden.meer »

Super Sunday in de kantine!

18 oktober 14:30  Aanstaande zondag is het Super Sunday!meer »

Prijsuitreiking Grote Clubactie

18 oktober 13:45  Afgelopen zaterdag werden in de kantine de prijzen uitgereikt voor de lotenverkopers van de Grote Clubactie van 2020, wat door omstandigheden nog niet eerder plaats kon vinden. meer »

2x uitreiking Speler van de Week