Kevin van de Voort Speler van de Week tegen EHC/Heuts

25 september 17:00  Na de wedstrijd tegen EHC/Heuts werd Kevin van de Voort verkozen tot Speler van de Week. Hij kreeg de prijs aangeboden door Frans van Doorn namens Frans van Doorn Timmerwerken.meer »

Het is weer tijd voor de teamfoto’s!

23 september 10:15  De komende tijd worden er van alle teams teamfoto’s gemaakt door onze clubfotografen. Een teamfoto wordt gemaakt bij een thuiswedstrijd van het team. Dit gebeurt ook als een team (nog) niet compleet is. We willen namelijk eind oktober alle teams mét foto op de site hebben staan. meer »

Zaterdag start verkoop Grote Clubactie

23 september 10:15  Aan alle jeugdleden van SV Someren, Leiders en Trainers, Zoals al vele jaren, doet onze jeugdafdeling ook dit jaar weer mee aan de Grote Clubactie. Dit is een nationale loterij waarbij maar liefst 80% van de opbrengst volledig ten goede komt aan de vereniging waarvoor je loten verkoopt. In dit geval dus onze eigen club SV Someren, en in het bijzonder voor trainingsmaterialen voor de jeugd van SV Someren. meer »

Steenstra Media nog (minimaal) 3 jaar hoofdsponsor Jeugd

21 september 20:15  Steenstra Media Reclame en Internetbureau heeft het sponsorcontract, als hoofdsponsor van onze jeugdafdeling, met 3 jaren verlengd. Steenstra Media is al sinds 2013 hoofdsponsor en blijft dat tot (minimaal) 2025! meer »

Joost Meeuws nieuwe Coördinator Facilitaire Zaken

21 september 20:00  Met ingang van dit voetbalseizoen krijgt SV Someren een nieuw bestuurslid: Joost Meeuws is de nieuwe Coördinator Facilitaire Zaken! Heel veel succes!meer »

Uitnodiging algemene jaarvergadering

18 september 10:00  Uitnodiging algemene jaarvergaderingmeer »

Stem op SV Someren met de Rabo Clubsupport!

15 september 9:30  Ook dit jaar doet SV Someren weer mee met de Rabo ClubSupport actie! Alle leden van de Rabobank kunnen hun stem uitbrengen op hun favoriete vereniging, tot en met 27 september. Je kunt maximaal 3 stemmen uitbrengen op een vereniging.meer »

Uit het archief: De historie van de Kanaalderby sinds 2011

11 september 13:15  In de serie 'Uit het archief' duiken clubarchivaris Gerard Slegers en Toon van Maris in ons uitgebreide clubarchief om interessante, opmerkelijke of verloren gewaande wetenswaardigheden uit de historie van SV Someren te belichten. Vanwege de komende bekerwedstrijd Someren-NWC gaat deze veertiende aflevering over de historie van de Kanaalderby. meer »

Zondag 2 oktober 2022 - aanvang 14:30 uur Sportpark 't Hetjen