route |     contact |     normen en waarden
Hoofdsponsor
Kledingsponsor
Hoofdsponsor jeugd
5 sterren sponsoren

Algemeen

Rabo ClubSupport: steun SV Someren!

7 oktober 14:00  We hebben jullie hulp nodig! De Rabobank ClubSupport Campagne is weer van start gegaan en ook dit jaar kan er weer gestemd worden op SV Someren. De opbrengsten van deze actie worden volledig ingezet om ons sportpark schoon (nieuwe prullenbakken over het gehele sportpark) en gezellig (uitbreiding van het terras van de kantine) te houden! Alvast bedankt namens iedereen bij SV Someren voor het uitbrengen van je stem!meer »

175x gelezen

Sponsoren tekenen een nieuw of vernieuwd contract bij SV Someren

18 oktober 20:00  Op zondag 17 oktober 2021 mocht SV Someren weer een aantal sponsoren begroeten die een sponsorcontract kwamen ondertekenen. Het ondertekenen van het contract vond plaats in een goed gevulde bestuurskamer op Super Sunday voor SV Someren. Niet alleen ons vaandelteam speelde tegen het eerste elftal van Mierlo-Hout maar ook het tweede en derde elftal evenals dames 1 speelden thuis hun competitiewedstrijden.meer »


Super Sunday in de kantine!

18 oktober 14:30  Aanstaande zondag is het Super Sunday!meer »


Prijsuitreiking Grote Clubactie

18 oktober 13:45  Afgelopen zaterdag werden in de kantine de prijzen uitgereikt voor de lotenverkopers van de Grote Clubactie van 2020, wat door omstandigheden nog niet eerder plaats kon vinden. meer »

39x gelezen

2x uitreiking Speler van de Week

17 oktober 17:00  Na het gelijkspel tegen Mierlo-Hout werden zondag de prijzen voor Speler van de Week uitgereikt, voor deze wedstrijd en die tegen RKVVO van de zondag ervoor.meer »

71x gelezen

Tim Breukers Mascotte van de Week tegen Mierlo-Hout

17 oktober 15:00  In de wedstrijd tegen Mierlo-Hout was Tim Breukers, verdediger van JO10-Wit, Mascotte van de Week. Mede door zijn aanmoediging wist SV Someren een punt te pakken in deze wedstrijd.meer »

34x gelezen

Regels voor toegang sportpark buiten verenigingsactiviteiten

8 oktober 18:45  Als bestuur van SV Someren willen wij het voetballen stimuleren. Daarnaast hebben wij als club een maatschappelijke functie in de vorm van kinderopvang door Sportstuif. Wij hebben vastgesteld dat toegang tot ons sportpark niet goed gaat zonder het maken van afspraken. In samenwerking met Sportstuif hebben wij daarom enkele regels opgesteld die onderstaand zijn vermeld. meer »

468x gelezen

Start verkoop loten Grote Clubactie 2021

7 oktober 19:45  Aan alle jeugdleden van SV Someren, Leiders en Trainers, Zoals al vele jaren, doet onze jeugdafdeling ook dit jaar weer mee aan de Grote Clubactie. Dit is een nationale loterij waarbij maar liefst 80% van de opbrengst volledig ten goede komt aan de vereniging waarvoor je loten verkoopt. In dit geval dus onze eigen club SV Someren, en in het bijzonder voor trainingsmaterialen voor de jeugd van SV Someren. meer »

135x gelezen

Ga naar archief

Voorbeschouwing

Zondag 24 oktober 2021 - aanvang 14:30 uur Sportpark De Potacker
Someren 1
VS
Rood Wit V 1 (zon)
Lees voorbeschouwing

Klik_hier_voor_de_Corona_regels.PNG

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!