Algemeen - SV Someren
route |     contact |     normen en waarden
Hoofdsponsor
Kledingsponsor
Hoofdsponsor jeugd
5 sterren sponsoren

Algemeen

Nationale vrijwilligersdag: bedankt!

7 december 13:45  Lijnentrekkers, scheidsrechters, trainers, fotografen, bestuursleden, parkomroepers, coaches, commissieleden, grensrechters maar ook sportparkbeheerders, de VUT-ploeg, leiders en al die andere honderden vrijwilligers die zich wekelijks inzetten voor ons mooie club: 𝐁𝐄𝐃𝐀𝐍𝐊𝐓!meer »

228x gelezen

Fleur van Bree mascotte tegen FC Eindhoven AV VR2

6 december 13:45  Fleur van Bree, speelster van MO13, is komende zondag de mascotte bij Dames 1 tegen FC Eindhoven AV VR2. Ze is 12 jaar oud en haar favoriete positie is spits, waarbij ze week na week het net weet te vinden. Hoewel ze af en toe als doelvrouw fungeert, geeft Fleur stiekem de voorkeur aan haar positie in de voorhoede. Naast haar liefde voor voetbal is Fleur een enorme fan van PSV. We hopen dat er komende zondag weer veel supporters onze Dames met Fleur naar de volgende overwinning komen juichen!meer »

64x gelezen

2x uitreiking Speler van de Week

4 december 14:45  Na de gewonnen wedstrijd tegen EHC werden twee prijzen voor de Speler van de Week uitgereikt.meer »

136x gelezen

Pietentraining bij SV Someren

4 december 14:15  Ondanks dat het grote boek nog in de kluis zit en Sinterklaas is verdwenen, hadden de Pieten afgelopen week toch tijd om met onze jeugd mee te trainen. Het werd een leuke avond waarbij de Pieten voetballes kregen!meer »

226x gelezen

Geboren: Fleur van Bogget

4 december 14:15  Op 23 november is Fleur van Bogget geboren. Fleur is de dochter van Paul en Ivanka van Bogget en het zusje van Raf. Paul is bij SV Someren trainer van de JO17-1. Namens SV Someren van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter!meer »

130x gelezen

Interview Siris met Maud Vervoordeldonk

30 november 9:45  Amateurscheidsrechter Maud Vervoordeldonk uit Asten en speelster van SV Someren zal de provincie Noord-Brabant vertegenwoordigen tijdens de eindfase van de landelijke Amateurscheidsrechter van het Jaar-verkiezing 2023. Austeja Jonikaite van SIRIS-tv heeft Maud hiervoor geinterviewd.meer »

209x gelezen

Finn Raijmakers mascotte tegen EHC

30 november 9:30  De mascotte in de wedstrijd van aanstaande zondag tegen EHC is Finn Raijmakers. Finn is speler van JO11-3 en hij is 10 jaar, en zijn positie is midmid. Finn is fan van PSV en zijn favoriete speler is Luuk de Jong. Moedig onze mannen zondag flink aan naar de overwinning, Finn!meer »

83x gelezen

Nieuws van het bestuur

25 november 14:15  Maandelijks worden jullie op de hoogte gehouden van de zaken die spelen binnen de club.meer »

896x gelezen

Ga naar archief

Voorbeschouwing

Dinsdag 12 december 2023 - aanvang 20:00 uur Sportpark De Potacker
Someren 1 (zon)
VS
S.V. Brandevoort 1 (zon)
Lees voorbeschouwing


voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!