SV Someren doet mee met de Grote Clubactie - SV Someren
route |     contact |     normen en waarden
Hoofdsponsor
Kledingsponsor
Hoofdsponsor jeugd
5 sterren sponsoren

SV Someren doet mee met de Grote Clubactie

14 oktober 2023 9:15


Aan alle jeugdleden van SV Someren, Leiders en Trainers,

Zoals al vele jaren, doet onze jeugdafdeling ook dit jaar weer mee aan ‘De Grote Clubactie’. Dit is een nationale loterij waarbij maar liefst 80% van de opbrengst volledig ten goede komt aan de vereniging waarvoor je loten verkoopt. In dit geval dus onze eigen club SV Someren. Als doel hebben we dit jaar gekozen voor een ‘analyse-camera’, waarmee de spelers samen met hun trainers de gespeelde wedstrijden terug kunnen kijken. Op die manier kunnen leren de spelers en hun team hun eigen spel (mee) analyseren, zodat ze daar vervolgens van kunnen leren. Ook wordt de opbrengst van de grote clubactie gebruikt voor de aanschaf van uitdagend trainingsmateriaal. Denk daarbij o.a. aan een snelheidsmeters en ‘smartgoals.

De verkoop start vanaf zaterdag 23 september 2023. Het is de bedoeling, dat de spelers van de JO8 t/m JO12 loten gaan verkopen aan familieleden, vrienden en bekenden. De spelers kunnen langs de deuren met de verkoopboekjes. Er kunnen papieren loten verkocht worden, maar de voorkeur gaat uit naar de online verkoop. Voor extra gemak staat er daarom een persoonlijke QR-code op je verkoopboekje. Deze kun je laten scannen en brengt je meteen naar je persoonlijke verkooppagina. Je kunt je QR-code ook delen via Whats-app en op die manier loten verkopen. De prijs is € 3,- per lot. Na betaling ontvangt de koper de loten via email.

 

Belangrijke data:

Zaterdag 16 september.

Ophalen van de boekjes door de leiders

Zaterdag 23 september

Start grote clubactie

Uiterlijk zaterdag 4 november

Inleveren verkoopboekjes in de inlever-box in de kantine

Maandag 13 november

Einde online verkoopperiode

Zaterdag 18 november

Uitbetaling verkochte loten in de bestuurskamer

Dinsdag 28 november

Landelijke trekking loterij

 

Van elk verkocht lot krijg je zelf € 0,25 van SV Someren. Door veel loten te verkopen kun je dus een aardig zakcentje bijverdienen!! Het verkoopboekje moet uiterlijk zaterdag 4 november ingeleverd worden in de inlever-box in de kantine. (i.v.m. administratieve zaken) Op zaterdag 18 november kun je het verdiende geld tussen 12 en 18 uur ophalen in de bestuurskamer. Daarnaast wordt er vanuit SV Someren een leuke prijs uitgereikt aan degene die de meeste loten heeft verkocht.

Bij de afdelingen JO/MO13 tot en met JO19 werken we één verkoopboekje per team. Dit boekje wordt opgehaald door de leiders of trainers van het team, waarbij elk teamlid een lot van de club kan kopen.

Wij hopen dat alle jeugdleden vol enthousiasme zullen meedoen aan de Grote Clubactie 2023. Op deze manier kun je een leuk zakcentje voor jezelf verdienen én helpen jullie ons als vereniging, zodat er extra geld is voor onder andere de aanschaf van nieuwe, innovatieve trainingsmaterialen.
Wij wensen jullie veel succes.

Voor algemene vragen kun je contact opnemen met de trainers / leiders van je team of met de jeugdcommissie via jc@svsomeren.nl.

 

Jeugdcommissie van SV Someren.

Delen

Voorbeschouwing

Dinsdag 12 december 2023 - aanvang 20:00 uur Sportpark De Potacker
Someren 1 (zon)
VS
S.V. Brandevoort 1 (zon)
Lees voorbeschouwing


voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!