Someren A1 wint overtuigend van Boekel Sport A1

5427 HL
BOEKEL
tel. 0492-323175

Na een verloren reeks van 3 duels was het voor Someren A1 weer eens tijd voor een overwinning.
Op zaterdag 17 oktober stond de uitwedstrijd tegen Boekel Sport A1 op het programma.
Van Boekel Sport die 3 punten meer hadden en op de 6de plaats stonden konden we wel zeggen dat ze zowat gelijkwaardige resultaten hadden gehaald.

Om 14:45 ging de wedstrijd van start, we begonnen sterk aan de eerste helft en domineerden. Er kwamen veel kansen aan de kant van Someren. De verdediging stond goed zijn mannetje waardoor de aanval ook meer vertrouwen kreeg. In de 36e minuut kreeg Boekel Sport een corner, de corner viel uit de kluts in de voeten bij Tom die vervolgens de bal wegwerkte naar voren waar Danny stond te wachten. Danny rende de 2 centrale verdedigers eruit, omzeilde de keeper van Boekel Sport uitstekend en schoot de bal achter een speler van Boekel door in het doel. 0-1 voor Someren. Na de goal van Danny gebeurde er niet veel meer en we gingen de rust in met een 0-1 voorsprong.

Vrijwel meteen na de rust ging Someren door met jagen op de bal. Hierdoor kregen we in de 47e minuut een inworp die werd genomen door Bram. Bram kreeg de bal bij Justin en die ging op het doel af. Justin pingelde goed de tegenstanders uit en hield het overzicht voor het doel door de bal af te leggen op Luc die hem zo binnen kon tikken voor de 0-2 voorsprong.

Ook Boekel Sport kreeg een aantal kansen maar die wist onze doelman Martin goed te keren.
In de 67e minuut kreeg de centrale verdediger, na knullig balverlies, de bal van Boekel Sport. Daarna kon Danny er met de bal vandoor gaan op de keeper af. Danny schoof de bal keurig langs de keeper waarbij hij tekende voor de 0-3 voorsprong. Danny speelde vandaag een zeer goede wedstrijd samen met Sebastiaan.

Door deze overwinning staat Sv Someren A1 gedeeltelijk op de 5de plaats samen met Boekel Sport A1. Volgende week staat een bekerwedstrijd op het programma, uit tegen ST Panningen/Egchel A1. Ook deze wedstrijd gaan we weer in met de volle 100% en voor een goed resultaat.

Zondag 8 augustus 2021 - aanvang 13:00 uur Sportpark De Potacker
Unitas '59 1 (zon)