Strijdend Someren wordt niet beloond tegen koploper Chevremont - SV Someren
route |     contact |     normen en waarden
Hoofdsponsor
Kledingsponsor
Hoofdsponsor jeugd
5 sterren sponsoren

Strijdend Someren wordt niet beloond tegen koploper Chevremont

Someren 1 (zon)

1 - 3

Chevremont 1

Competitie

1e klasse F

Datum

8 oktober 2023 14:30

Scheidsrechter

C.P. Felix

Accommodatie

Sportpark De Potacker
Potakkerweg 21
5712AV
SOMEREN
tel. 0493-492147

SV Someren zit in het begin van de competitie overduidelijk in de hoek waar de klappen vallen. Voor de derde keer op rij verloor de ploeg van trainer Sijbers. Het duel leek halverwege, met een man minder en een stand van 0-2, een verloren race voor de thuisclub. Na rust vocht Someren zich echter uitstekend terug. Nadat de Limburgers eveneens met tien man verder moesten, viel de terechte aansluitingstreffer. Terwijl de gelijkmaker ook in de lucht hing, benutte Chevremont een strafschop, waardoor de wedstrijd schlemielig verloren ging.

 

Met vier invallers, keurig verdeeld over middenveld en aanval, ging Someren van start tegen koploper Chevremont. Al in de zevende minuut werd het 0-1 voor de gasten door Calvin Römer, die een afvallende bal van buiten de zestien snoeihard binnenschoot. Even later kreeg de thuisclub een eerste kans na een snelle aanval over de rechterflank. Kevin van de Voort legde de bal terug op Luc van Berlo, die naast de verkeerde kant van de paal mikte. Binnen het uur kreeg Someren opnieuw een goede mogelijkheid. Na een een-tweetje met Luc van Berlo kwam de bal terug bij Koen de Louw, die gevaarlijk uithaalde. Doelman Roex kon de bal met moeite tot corner verwerken. Terwijl Someren aanviel, scoorde opnieuw Römer na een vlijmscherpe counter de 0-2. Tien minuten voor rust moest Someren met tien man verder nadat Luc van Berlo direct rood kreeg van arbiter Felix uit Den Haag.

 

In ondertal bleef Someren na rust vechten voor een beter resultaat en het gaf geen kans weg. Nadat Chevremont-speler Luc Roex ook rood kreeg na een bewuste handsbal om een gevaarlijke aanval te onderbreken, was het geloof weer helemaal terug bij de thuisclub. Nick de Louw was dichtbij de aansluitingstreffer, maar zijn inzet werd met moeite gekeerd. Twintig minuten voor tijd werd Nick in de zestien in de rug gelopen. De toegekende strafschop werd door Max Sonnemans verzilverd; 1-2. Someren toonde veerkracht en bleef aanvallen. Joep Wijnen krulde de bal op de kruising en Wesley van den Boomen en Koen de Louw kopten rakelings over het doel. Uiteindelijk scoorde Mark Oudshoorn op aangeven van Nick de Louw met het hoofd de verdiende 2-2, maar dat doelpunt werd op advies van de assistent vreemd genoeg geannuleerd. De eerste uitval na rust leverde Chevremont tien minuten voor tijd een strafschop op. Römer scoorde zijn derde treffer van de dag en zijn zevende van dit seizoen. Daardoor werd hij het goudhaantje dat zijn team opnieuw aan drie punten hielp.

 

Volgende week speelt Someren een uitwedstrijd tegen Sportclub ’25, dat met 4-0 verloor van Valkenswaard en eveneens nog puntloos is.

 

Opstelling Someren: Sil Joosten, Kevin van de Voort, Koen de Louw, Wesley van den Boomen, Joep Wijnen, Max Sonnemans, Mark Oudshoorn, Rick Vereijken, Koen de Louw, Luc van Berlo, Tim van den Boomen (46. Bart Hurkmans).

 

Verslag: Gerard Slegers

 

Delen

Voorbeschouwing

Dinsdag 12 december 2023 - aanvang 20:00 uur Sportpark De Potacker
Someren 1 (zon)
VS
S.V. Brandevoort 1 (zon)
Lees voorbeschouwing


voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!