Venlosche Boys – SV Someren 0-2 - SV Someren
route |     contact |     normen en waarden
Hoofdsponsor
Kledingsponsor
Hoofdsponsor jeugd
5 sterren sponsoren

Venlosche Boys – SV Someren 0-2

Venlosche Boys 1 (zon)

0 - 2

Someren 1 (zon)

Competitie

Mannen KNVB beker Amateurs poulefase Groep 1 06

Datum

10 september 2023 14:30

Scheidsrechter

F.P.A. Halmans

Accommodatie

Sportpark Alde Wielerbaan
Nachtegaalweg 4
5915BV
VENLO
tel. 077-3511534

De wedstrijden tegen Venlosche Boys waren in het verleden nooit een makkie en ook deze zondag was dat het geval. Pas toen de stand 0-2 werd, gaven de gastheren het op en kon Someren de wedstrijd uitvoetballen.

Someren startte de wedstrijd zonder de geblesseerde Max Sonnemans en Daan van Vlerken. Maar hun vervangers speelden een behoorlijke wedstrijd. Het begin van de wedstrijd was duidelijk voor Someren. Wat resulteerde in diverse hoekschoppen, maar deze bleven voorlopig zonder resultaat. Na de eerste drinkpauze was Maico Meulen het dichtst bij een doelpunt, maar een reflex van doelman Jimmy Kessels keerde de inzet met zijn voet. De corner hierna leverde ook niets op. Bij een ingreep van Nick, die bij een uitval van Venlosche Boys een aanvaller onderuit haalde, werd door scheidsrechter F. Halmans “beloond” met geel. De toegekende vrije trap ging rakelings langs het doel van Sil Joosten. Het resultaat van dit alles was dat er met een 0-0 stand werd gerust.

De tweede helft begon zonder Mike Verdonschot en Rick Vereijken, zij werden vervangen door Tim vd Boomen en Justin Hoeben. Het begin van de tweede helft was erg rommelig. Veel balverlies en weinig rust bij de passing. Bij een counter van Venlosche Boys moesten Nick en Sil samen ingrijpen om erger te voorkomen. Dan komt Someren toch plotseling op een 1-0 voorsprong. Het was invaller Tim vd Boomen die de bal voor zijn linker voet kreeg vanuit een rebound. Hij schoot de bal prima binnen.0-1 Maar het mooiste moment in deze wedstrijd moest nog komen, Rond de 75e minuut kwam Joep Wijnen in balbezit buiten de 16. Hij schoot de bal onhoudbaar in de lange hoek in de kruising. De doelman had hier geen enkel verweer tegen, 0-2. Hierna ging de wedstrijd op slot. Bij Someren werd Koen de louw nog gewisseld voor Ties van Baars, maar in  de stand kwam geen verandering meer.

Door de winst van Avantie op Schijndel zijn Someren en Avanti verder in de beker. Zij treffen elkaar nog op zondag 17 september om 14.30 uur op de Potacker

Opstelling Someren:

Sil Joosten, Kevin vd Voort, Wesley vd Boomen, Nick de Louw, Joep Wijnen, Rick Vereijken (Justin Hoeben), Luc Bouwmans, Maico Meulen, Mike Verdonschot (Tim vd Boomen), Koen de Louw (Ties van Baars) en Thijs Martens.

Delen

Voorbeschouwing

Dinsdag 12 december 2023 - aanvang 20:00 uur Sportpark De Potacker
Someren 1 (zon)
VS
S.V. Brandevoort 1 (zon)
Lees voorbeschouwing


voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!