Veteranen: jong Mifano te sterk in de laatste wedstrijd - SV Someren
route |     contact |     normen en waarden
Hoofdsponsor
Kledingsponsor
Hoofdsponsor jeugd
5 sterren sponsoren

Veteranen: jong Mifano te sterk in de laatste wedstrijd

Someren Veteranen

1 - 4

Mifano Veteranen

Datum

27 mei 2023 17:00

Accommodatie

Sportpark De Potacker
Potakkerweg 21
5712AV
SOMEREN
tel. 0493-492147

De afsluitende wedstrijd van het seizoen. In het laatste duel had Mifano ons enkele keren te veel in het gras laten bijten. Dat wilden we uiteraard wel ff rechtzetten deze keer! Bij aankomst van de tegenstander zagen we echter dat het nog wel eens een pittige pot zou kunnen worden. Omdat Mifano een flink aantal vaste grijze spelers moest missen, hadden ze op het allerlaatst een blik jeugdspelers opengetrokken, waarvan sommigen de helft of zelfs eenderde scheelden in leeftijd met de meeste spelers uit ons legioen. Het zou dus toch weer een flinke krachtmeting worden! 

Het begon in een ietwat gespannen sfeer. Mifano moest er nog ff aan wennen dat ze op Zummerse bodem speelden. In het eerste kwartier kregen we via een mooi opgezette aanval vanuit het middenveld door Marcel van D. op Ruud de kans om Mifano meteen op z’n plek te zetten. De voorzet van Ruud over rechts gaf Frank B. de kans om te scoren. Frank kon de voorzet mooi direct op de slof nemen, maar zijn schot had niet voldoende venijn in zich, waardoor de keeper van Mifano onze eerste kans kon onderscheppen. Er zouden meer kansen komen, maar die waren niet allemaal voor ons. 

De jeugdige input van onze tegenstander gaf onze spelers al gauw in veel spelmomenten het nakijken. De bal werd soms gewoon voor de voeten onderschept en met de snelheid zat het ons ook niet altijd mee. Mark had in ieder geval genoeg te doen om zich uit te leven. Tot twee maal toe wist hij de bal voor een bijna scorende jonge gast weg te plukken en kon daardoor erger voorkomen. 

De wendbaarheid van Tim van D. gaf aan onze kant een beetje gewicht in de schaal. Mifano stond inmiddels voor, maar Tim maakte met zijn voorzet bijna bij de achterlijn een opening voor Frank B. om te scoren. In eerste instantie wist de keeper het schot te keren, maar moest in tweede instantie door de kopbal van Frank zich gewonnen geven.

Dat werd onze laatste echte kans! De derde helft hadden we wel gewonnen, met dank aan Tim en de munten van het 13e. We sluiten het seizoen af met een gezellige bbq om vervolgens enkele maanden weer op krachten te komen voor nieuwe uitdagingen. We wensen iedereen een fijne vakantie. 


Link naar filmmateriaal

Foto - en filmmateriaal: Wim

Tekst: Marcel 

Delen

Voorbeschouwing

s.v. Someren 1
Geen wedstrijd bekend

vsn.jpg

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!