Veteranen: Sommige spelers blijven boeien! - SV Someren
route |     contact |     normen en waarden
Hoofdsponsor
Kledingsponsor
Hoofdsponsor jeugd
5 sterren sponsoren

Veteranen: Sommige spelers blijven boeien!

ONDO Veteranen

1 - 1

Someren Veteranen

Datum

13 mei 2023 17:00

Accommodatie

Sportpark De Kuil
dr. Abraham Kuyperlaan 5
1402SB
BUSSUM
tel. 035-6914185

Het was behoorlijk warm daar in Heusden. Met een kampioenswedstrijd in ons voorprogramma, mochten we weer laten zien aan elkaar wie de beter spelende ploeg is.

Heusden had moeite met in de wedstrijd komen. Waarschijnlijk lag het aan ons spel. We hadden gekozen voor de snelle opstellingmix. Tim, Maarten en Stefan, met als aanvullende gastspeler nóg een Stefan, Stefan Lammers zouden snelheid brengen in onze spelopbouw.

Er waren enkele kansen om een mooi doelpunt te maken, maar als dat dan niet lukken wil, gaat de tegenstander meestal met de winst strijken. Zo was het dus in de 12e minuut. Even waren we uit balans en hoppa.

De strijd ging verder, waardoor de scheids het er af en toe maar wát moeilijk mee had om alles te kunnen overzien. Wel hands, geen hands, wel buitenspel, geen buitenspel, wel penalty of geen penalty. Die laatste twijfel ontstond bij hem in de 30e minuut. Maarten werd in de zestien bij het opbouwen van een doelrijpe kans onderuit gehaald. We kregen ‘m niet! 

Maar sportiviteit staat bij ons hoog in het vaandel, dus Maarten mocht ff zwaaien naar de scheids en hup verder spelen. Maar niemand wist op dat moment, zelfs Maarten zelf niet, dat zijn revanche zoet zou zijn. 

In de tweede helft kwam zijn vooruitziende blik uit. Via een terugspeelbal door wie anders dan onze Ruud, nam Maarten de bal ietwat nonchalant op de slof. In dat zelfde moment zeilde zijn bal in een hoge boog op de linkerhoek van het doel van ONDO af. Maarten had z’n hoofd al afgewend om verder te gaan met de wedstrijd, terwijl de rest van de spelers van beide teams gespannen de vlucht van de bal bleven volgen. Sommige spelers blijven boeien! 

Het bleef bij een gelijke eindstand. Volgende week mogen we weer naar Helmond.

Link naar filmmateriaal

Foto - en filmmateriaal: Wim

Tekst: Marcel 

Delen

Voorbeschouwing

s.v. Someren 1
Geen wedstrijd bekend

vsn.jpg

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!