6417TZ
HEERLEN
tel. 045-8516726

Met een redelijk gehavend team mochten de blauwwitten donderdagavond aantreden uit tegen Bekkerveld 2 voor de eerste ontmoeting in een tweeluik voor in de Reserve Hoofdklasse te blijven.
De eerste helft was redelijk gelijk opgaand. De grootste kans was vlak voor rust voor Bekkerveld 2, maar J019-1 doelman Kevin Aben was de baas in een 1-tegen-1-situatie. 0-0 was de ruststand.

Na rust was Bekkerveld 2 in de eerste 10 minuten de betere ploeg en SV Someren 2 kwam een aantal keer goed weg. Daarna was het Luc van Berlo die SV Someren 2 op voorsprong kon schieten, maar zijn vizier stond niet op scherp. De laatste 15 minuten waren duidelijk voor de blauwwitten en zij kwamen ook door een fout van Bekkerveld 2 op een 1-0 voorsprong in de 84e minuut. De verdediger van Bekkerveld 2 verspeelde de bal na goed druk zetten van Devi Fondon. Hij was niet zelfzuchtig en hij legde de bal op Freek van Bussel die op randje zestienmeter binnenschoot. Helaas kon SV Someren 2 deze voorsprong niet vasthouden. In de slotseconden ontbrak de scherpte bij SV Someren 2 en op knullige wijze kwamen de mannen uit Heerlen op 1-1. Dit was tevens de eindstand en dat was gezien de gehele wedstrijd wel terecht.

Zondag 19 juni 2022 wacht de return. SV Someren 2 speelt dan thuis om 11.30 uur. Alle support is welkom want bij winst blijft SV Someren 2 in de Reserve Hoofdklasse.

Opstelling: Kevin Aben, Dirk Maas, Rico Sonnemans, Jur Schweren (C), Rob Custers (62’ Thijs Santegoeds), Bram Raijmakers, Tim v.d. Boomen (62’ Joep Wijnen), Mark Oudshoorn, Luc van Berlo, Niels van Santvoort (62’ Freek van Bussel) en Devi Fondon.

Zondag 21 april 2024 - aanvang 14:30 uur Sportpark De Potacker