Beatrixlaan 42
5721LZ
ASTEN
tel. 0493-691973

De wedstrijd van SV Someren 2 uit bij NWC 2 is er eentje om snel te vergeten. Al na 9 minuten kwamen de blauwwitten op een 1-0 achterstand. Het was de linksback van NWC 2 die, vanaf de middenlijn, vrij mocht opkomen zonder ook maar aangepakt te worden. Via een een-twee, met de aanvaller van NWC 2, kon hij zo het zestienmetergebied indribbelen en hij schoot de 1-0 binnen in de verre hoek. Niet veel later kreeg SV Someren 2 een kans op de gelijkmaker. Het was Nick Kusters die niet genoeg kracht achter de bal kreeg om de keeper van NWC 2 te verrassen. Ook Ties van Baars kreeg nog een dot van een kans, maar hij handelde te traag waardoor de verdediger van NWC 2 een schotkans van hem kon voorkomen in de zestienmeter. 1-0 was de ruststand.

Na rust ging SV Someren 2 opzoek naar de gelijkmaker. Die kwam er ook in de 62e minuut. NWC 2 kreeg een voorzet van de blauwwitten niet weg en de bal belandde in de kluts bij Devi Fondon. Hij dacht niet na en schoot de 1-1 tegen de touwen. De blauwwitten kregen het geloof dat er meer te halen was, maar het was NWC 2 die in de 80e en 90e minuut uit twee counters de 2-1 en 3-1 maakte. 3-1 was tevens de eindstand.

Hopelijk staat er aankomende zondag uit tegen Volharding 2 een ander SV Someren 2 op het veld dat uitstraalt er alles aan te willen doen om te winnen. Het zal lastig worden want Volharding 2 is de laatste jaren een stugge en vooral fysieke ploeg gebleken. Aanvang 12.00 uur.

Opstelling: Wessel Pape (45’ Daan van Vlerken), Norbert Maas (45’ Mark Oudshoorn), Jan Meulendijks (45’ Rick Vereijken), Jur Schweren, Rob Custers (86’ Joep Wijnen), Joost v.d. Velden, Fabio Peters, Bart Hurkmans, Ties van Baars, Nick Kusters (C), Fabio Peters.

Zondag 21 april 2024 - aanvang 14:30 uur Sportpark De Potacker