Someren 1 wint oefenduel tegen Deurne met 0-3

Deurnex 1 (zon)

0 - 3

22 augustus 2021 13:00

Op sportpark De Kranenmortel nam Someren revanche voor de forse nederlaag in de voorlaatste ontmoeting tegen Deurne (maart 2020). Er was geen krachtsverschil te zien tussen de eerste- en de tweedeklasser. In de eerste helft was Deurne iets dreigender, maar Someren kwam op een 0-1 voorsprong nadat Koen de Louw onnodig onderuit werd gesabeld in de zestien. De toegekende strafschop werd feilloos binnengeschoten door Fabio Peters.

Met name in het eerste deel van de tweede helft kwam Someren uitstekend voor de dag. De tegenstander werd stevig onder druk gezet en er volgden enkele uitstekende kansen. Uit een daarvan scoorde Koen de Louw met een fraaie uithaal de 0-2. De 0-3 eindstand kwam op het scorebord via Mike Verdonschot, die zijn tegenstander te snel af was.

Someren leverde tegen Deurne een goede prestatie en dat krijgt komende donderdag wellicht een vervolg tegen een andere eersteklasser, Heeze. Het oefenduel op sportpark Het Lambrek begint om 19.30 uur.