Veteranen: Laatste wedstrijd voor de winterstop eindigt in 2 – 0 voor Helmondia

SC Helmondia Veteranen

7 december 2019 17:00

Onbekend

De winterstop zal weer even rust brengen in de tumultueuze spanning waar ons veteranenteam de laatste maanden in verzeild is geraakt. Soms op halve kracht door toedoen van blessureleed of gewoon door een tekort aan spelervaring hebben we ons door de wedstrijden heen gebattled.

De laatste tegenstander Helmondia A of B, want de Helmondse spelers wisten het volgens onze redactie ook niet helemaal uit te leggen. Voor ons was het het B- elftal, omdat het vorige Helmondia-team ons echt alle hoeken van het veld had laten zien. Bij dit Helmondia- team maakten we misschien nog kans om nog net voor de winterstop de winst binnen te halen.

Kansen waren er zeker. Erik van de Ven had 3 keer kunnen scoren. Dit biedt perspectieven voor het 2e deel van ons voetbalseizoen! De neuzen stonden in deze wedstrijd allemaal de goeie kant uit, behalve die van deze jongen van de redactie, die er achter kwam dat z’n hamstring toch nog net even te kort bleek en we daardoor na rust toch nog op een 0 – 1 achterstand kwamen.

Het bleek een mooi aan- elkaar- gewaagde- pot te worden. Marc verrichtte weer de nodige noodreddingen en Ata was ook weer van de partij. Stijn van Frank probeerde net als de rest wat roet in het eten te gooien van de tegenstander, maar veel spierballenvoetbal konden we helaas niet laten zien.

De tegenstander merkte dat er misschien meer in zat voor hen en prikte aan het eind van de wedstrijd er nog eentje bij. Koud was het niet en aan Cor onze prima fluitende scheids en Hans die op tijd z’n vlag omhoog stak had het ook niet gelegen. Tijd dus voor ons jaarlijkse Veteranenwinterstopfeest om weer ff op adem te komen en na de carnaval weer vol frisse energie ertegenaan te gaan met z’n allen.

Namens het Veteranenteam,

Prettige feestdagen en een gezond en sportief 2020 !

Link naar filmmateriaal

Foto- en filmmateriaal:           Wim