Veteranen: 5-1 winst op NWC

NWC Veteranen

26 oktober 2019 17:00

Onbekend

Over deze wedstrijd zal de redactie kort maar krachtig verslaan. Met de wind in de rug en de borst vooruit is er afgelopen zaterdag door het Veteranenteam een klinkende overwinning op NWC neergezet.

De hoofdrol in deze verpletterende battle, werd o.a. opgeëist door onze jongste speler Marciano. Hij plaatste alle ballen tussen de palen van onze tegenstander. Prettig of niet, de feiten liggen er en daar valt weinig aan te veranderen.

Komende wedstrijd zullen we wéér tegen elkaar uitkomen, maar dan in een uitduel. Dan mogen we laten zien dat we écht een maatje te groot zijn voor de club van over het kanaal!

Foto- en filmmateriaal:           Wim
Tekst:                                     Marcel