Veteranen: 1 - 3 Mierlo-Hout

RKSV Mierlo Hout Veteranen

19 oktober 2019 17:00

Onbekend

Dit keer weer een thuiswedstrijd, en wel tegen het altijd sterke Mierlohout.
Zij kwamen eveneens in het blauwwitte tenue het veld op, dus aan de kleur en de trouwe supporters kon het niet gelegen hebben.

Om alle eventuele ongeregeldheden en eventuele aanslagen te voorkomen hadden we ditmaal bescherming van de waakhonden van Erik.

In het begin van de wedstrijd ging het gelijk op en waren er kansen aan beide zijden.
In de 15e minuut gaf Patrick vanuit het 16 meter gebied een steekpass op Martien,
die dmv een mooie kapbeweging vrij voor de goal kwam, maar helaas op de keeper stuitte.
Dit was dan ook genoeg voor Mierlohout, en met een strakke steekpass op de spits werd Mark weer eens sinds lange tijd gepasseerd 0-1.
Omdat Mark niet gewend is om zo snel al gepasseerd te gaan worden, was hij een beetje uit zijn ritme waardoor 5 minuten later hij dan ook de bal onder zich door liet gaan en er de 0-2 op het scorebord kwam te staan.
Met deze stand zijn we de rust in gegaan, en gaf het de trekvogels vrij spel om weer over te vliegen naar het zonnige zuiden.

Na weer eens een donderspeech van onze coach en het bakje thee weer de wei in.
Dit had wel gevolg waardoor we de kansen wel kregen maar we regelmatig over de bal heen schoten in plaats van ertegen en hierdoor doelpunten misten.
Hierdoor kwam Mierlohout weer in stelling en dekte Frank de tegenstander aan de verkeerde kant waardoor het in de 20e minuut na rust 0-3 werd.
Alles werd er aan gedaan met stevige attacks om toch een goaltje mee te kunnen pikken.
Dit had dan ook 3 minuten later resultaat dmv een strak boogballetje van Marciano op Patrick die door middel van een listig omhaaltje het doel trof 1-3.
Na de aftrap ging Mierlohout gelijk weer op ons doel af, en haalde Rene, die vorige week nog een penalty miste 😉, een speler onderuit haalde in het 16 meter gebied. Penalty!
Mark wist hier wel raad mee. Na een kort psychologische gevecht met de tegenstander was deze al van de kaart en kon Mark de penalty makkelijk stoppen.
Met deze eindstand konden we het doen, en ons opmaken voor de kanaalderby thuis volgende week tegen NWC.
PS  Volgende week graag iedereen aanwezig ivm de groepsfoto.

Link naar videomateriaal

Verslag, foto en film: Wim