Veteranen: laatste wedstrijd bij MULO eindigt in overwinning

MULO Veteranen

SV Someren Veteranen

5 oktober 2019 17:00

Onbekend

Onder een herfstzonnetje en de bescherming van een politiehelicopter zijn we voor de laatste keer op het sportpark van Mulo aangekomen. Het sportpark wat langzaam aan het verdwijnen is ivm de samenvoeging van de diverse clubs volgend jaar. Diverse velden zijn al weg en het is ook te zien aan de kleding, want het vertrouwde blauw geel is al veranderd in wit en donkerblauw.

Na de warming up begonnen we aan de wedstrijd.
De eerste helft ging gelijk op met aan Mulo kant de beste kansen.
Maar om onze keeper Marc voorbij te kunnen moet men toch van betere huizen komen.
Hierdoor gingen we dan ook met een 0-0 stand met een goed gevoel de rust in.
Na een peptalk van de coach en het vertrouwde bakje thee gingen we de tweede helft in.
De peptalk had geholpen, want na 5 minuten kwam Edwin voor de keeper en omspeelde deze handig 0-1.
Mulo verzwakte hierna op alle fronten, en dat gaf ons de kansen wat ook snel resulteerde in een benutte kans van Jorn onze inhuur 0-2.
Hierna ging het snel en het koppel voorin met Peter en Edwin begon te draaien.
Hierdoor kon Edwin zijn hattrick van de dag maken door 2 extra goals wat de eindstand op 0-4 bracht.

Link naar filmmateriaal

Verslag, foto's en film: Wim Schuts